Şimdi Ara

Colt'um artık kazasız boyasız değil :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma gecesi şirketleri denetlemeye çıktık. Güngörenden çıkıp Avcılar Beylikdüzü, Kıraç Hadımköy dolandık. Felakette yağmur vardı. E5 de ıslak zemin bizi savurdu, ama elimden geldiğince dikkatli kullandım, kazasız belasız geldik Mecidiyeköye.

AlisamiYen in önündeki kırmızı ışıkta saat 02 civarında durduk. 20 saniye falan bekledik. Öndeki araç hakkında geyik yapıyorduk. Birden dehşet bir gürültü ve sarsıntıyla acı gerçekle yüzleştik. Bu arada ben başıma hafifçe direksiyona vurdum.
    Arkadan bir doblo bize çarpmıştı. Bagaj kapısı soldan içeri çökmüş, stop kırılmış, tampon dağılmış çamurluk yamulmuş.
    Arabayı çok zor kenara çektim, çamurluk arka tekere sürtüyordu. Polis geldi, kağıt verdi, tutanak tuttuk. Kaskomu aradım çekici gönderdiler. Aracım Topkapı Çavuş otomotive çekildi.

Ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. Yani düşünsenize hareket halinde bile değilim. Işıkta bekliyorum, yani en ufak bir kusurum bile yok. Tamam çarpan elemanın trafik sigortası zararı karşılayacak. Ama Colt'um artık kazasız boyasız değil :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqturno -- 7 Ekim 2008; 14:21:24 >

• geçmiş olsun.
  • Çok geçmişler olsun.
  • geçmiş olsun en azından cana gelmemiş diye avunmak lazım
  • geçmiş olsn
  • Geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, çok şükür ki cana gelmemiş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun arkadaşım
  • Kardeş çok geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun. üzülmeye değmez.
  • geçmiş olsun

istanbulda kazasız kalmak mümün değil

bende de sağ ön kapı ve sağ arka çamurlukta boya var.

sağ ön kapıya park yerinden çıkan dikkatsiz bir sürücü çarptı,

sol arka tekerlek üstünüde ben yarım bir kütüğe sürttüm.

her ikisindede orjinal boyama zarar gelmedi ama yamuk durduğu için ddüzelttirdim.

aldırma.

mühim olan teknik aksama bir şey olması kaporta ilk günkü gibi oluyor iyi bir üstanın elinde.

hayırlı günler.
  • Geçmiş olsun..

İstanbuldaki bir araç için normal artık kazalı değişeni boyalı araç..

• çok geçmiş olsun v Allah beterinden saklasın...iyi kaporta ustaları öyle işler çıkarıyorlar ki insana kaza yaptığını unutturuyor...
  • büyük geçmiş olsun
  • Büyük geçmiş olsun.
    Mala gelsinde cana gelmesin.
    Bilmiyorum çok paraya ihtiyacı olanlar (satışta fiyat düşüşü) olabilir ama motora falan zarar gelmedikten sonra kaporta gitse ne olacak. sürüşünüzde birşey değişmeyecek ki.
    dediğim gibi bence cana gelmediğine şürketmişsiniz.
    Bu arada yavaştan kış/yağmur lastiklerine geçilecekmi ne yapılacak. Savurma olayları sakat iş.
    Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

Büyük geçmiş olsun.
    Bilmiyorum çok paraya ihtiyacı olanlar (satışta fiyat düşüşü) olabilir ama motora falan zarar gelmedikten sonra kaporta gitse ne olacak. sürüşünüzde birşey değişmeyecek ki.
    Bu arada yavaştan kış/yağmur lastiklerine geçilecekmi ne yapılacak. Savurma olayları sakat iş.
    Tekrar geçmiş olsun.

daha kış lastiklerine ( şu an ortalama sıcaklık 18 derece olduğuna göre) 11 derece var.

kış lastkleri ortalama sıcaklığın 7 derece ve altı durumlarda işlevseldir.

benimkiler balkonda göeve çağrılmak için bekliyorlar :))

kasım ortası yada asım başı gibi değiştiricem. kasımda muayenem var zaten ondan sonra değiştirirm

hayırlı günler.

• Büyük geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin.
  • Arkadaşlar hepinizden allah razı olsun.
    önümüzdeki hafta pazartesi gibi çıkacakmış araç büyük ihtimal.
    Usta, bagaj kapısı ve çamurluk için değişebilirde yapılabilrde diyo. bakalım eksper ne diycek
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Büyük geçmiş olsun.
    Tekrar geçmiş olsun.

daha kış lastiklerine ( şu an ortalama sıcaklık 18 derece olduğuna göre) 11 derece var.

kasım ortası yada asım başı gibi değiştiricem. kasımda muayenem var zaten ondan sonra değiştirirm

hayırlı günler.

noqturno geçmiş olsun
    maalesef gözümüzün içi gibi baktığımız araçların başına böyle olaylar gelebiliyor. kasko yada trf sig. ödüyo ama netice de darbeli, boyalı deniyor. moral bozuyor yoksa başka bi sakıncası yok.
    insan kendi sebep olsa gam yemez ama adamın biri geliyo hallediyo.
    @tasshelhoff
    mirim lastikleri balkonda tutmak sakıncalı değilmi.
    bana serin ve karanlık ortamda poşetler içinde dik olarak saklamam söylenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lokosit -- 7 Ekim 2008; 15:37:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Büyük geçmiş olsun.
    Tekrar geçmiş olsun.

hayırlı günler.

noqturno geçmiş olsun
    maalesef gözümüzün içi gibi baktığımız araçların başına böyle olaylar gelebiliyor. kasko yada trf sig. ödüyo ama netice de darbeli, boyalı deniyor. moral bozuyor yoksa başka bi sakıncası yok.
    insan kendi sebep olsa gam yemez ama adamın biri geliyo hallediyo.
    @tasshelhoff
    mirim lastikleri balkonda tutmak sakıncalı değilmi.
    bana serin ve karanlık ortamda poşetler içinde dik olarak saklamam söylenmişti.

sende nasıl bir balkon imajı oluştu bilmiyorum ama

benim balkonum komple panjurlu ve güneş görmüyor.

gayet karanlık ve gayet serin yani:)

ayrıca herbiri ayrı ayrı torbalarda ve dediğin gibi dik olarak duruyorlar.

hayırlı günler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.