Şimdi Ara

Colt nerfinden sonra m4a4 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya nerflediler coltu(m4a1-s)bu son yamada.bende aslinda 1.6dan gelme olduğum için hep colt kullandim ama az önce m4a4 kullandim ve bana çok iyi geldi.kisa zamanda skin alacağım ve m4ün ejderha kral skinine bayıldım diyebilirim neyse skin işi bir yana gerçekten ak47i iyi kullanirim sprayim iyidir bu yüzden m4a4 almayi düşünüyorum tavsiyeniz var mi?

Not:bölümde sayisiz colt mu m4a4 mu konusu var hepsini okudum ama ayni zamanda hepsi colt nerfinden önce açılmış konular

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• M4a1s i cok daha rahat kullaniyorum hala. Saldiri hizinin dusmesi iyi olmus fakat hasarin azalmasi cok iyi olmamis. Hs attiginda öldürmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

M4a1s i cok daha rahat kullaniyorum hala. Saldiri hizinin dusmesi iyi olmus fakat hasarin azalmasi cok iyi olmamis. Hs attiginda öldürmuyor

M4a4 kullanacagim gibi geliyor dmde sürekli karşılaştırıyorum da.aynen colt ile attigin tek mermi hs olsa bile max 92 vuruyor maalesef
  • m4a1 ve m4a4 zaten kafaya tek atmadı ki hiç
  • m4
  • Tabikide a4, birazda spray çalışırsanız çok daha iyi olur skin olarakta ejderha kral çok dikkat çekici renk barındırıyor oyun oynarken ben rahatsız olmuştum ve mermi yağmuru almıştım ama size kalmış tabi hangisi hoşunuza giderse

• Ejderha yi boş ver zalim daimyo güzel ve sade st az aşınmış kafi ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten A1 nerf yemeden öncede A4 kullanıyordum, 20 mermilik silahmı olur, five seven gibi silah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 8 Ekim 2015; 9:04:12 >
  • Sağolun arkadaşlar.
    M4a4un skinleri kuşkusuz daha ucuz ve güzel colta göre.daimyo,griffin felan çok hoş.gene de arastirayim ama ejderha kral almak uzereyim

• Berkovizyon kullanıcısına yanıt
    Hani şu benden çaldığın m4 mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Sağolun arkadaşlar.
    M4a4un skinleri kuşkusuz daha ucuz ve güzel colta göre.daimyo,griffin felan çok hoş.gene de arastirayim ama ejderha kral almak uzereyim

Griffin skini bence en güzel A4 skinidir. Nadir item olsa yüzlerce liraya satılırdı, nadir olmadığı için bu kadar ucuz. Ejderha Kral'ın çok fazla rengi var ve dikkat dağıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 8 Ekim 2015; 10:26:28 >
  • İkisini de zaman zaman kullanıyorum. Bananayi veya uzunu yakından tutacagim zaman a4 normal zamanlarda sekmesi fazla olmadığı için a1-s kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Sağolun arkadaşlar.

Griffin skini bence en güzel A4 skinidir. Nadir item olsa yüzlerce liraya satılırdı, nadir olmadığı için bu kadar ucuz. Ejderha Kral'ın çok fazla rengi var ve dikkat dağıtıyor.

Ben etkilenmedim :D

Alışverişimi felan yaptım m4a4 ejderha kral vs aldim 9 tl kaldi kasa açacakken vazgeçtim dayanamadim 4.5 tlye de m4a1 kan kaplani aldim arkadaşlar böylece 2sinide kullanirim artik.nerde hangisi kullanilir tarzi araştırma yapayim biraz.

Herkese teşekkürler konu kilitlenebilir

• Ben hala M4A1-S ile daha rahat oynuyorum. Ama madem nerf yedi bari kurşun sayısını artırsalardı
  • bence m4a1 25/50 yapilmali kursun sayisi

• quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

bence m4a1 25/50 yapilmali kursun sayisi

Aynen öyle, 25 mermi ve 50 yedek kurtarır. Gerçekliğe uyarlamak için bir sürü şey yapıyorlar ama gerçekte M4A1'ler 30'luk şarjörlşerle kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 8 Ekim 2015; 13:53:47 >
  • m4a1-s'e haksızlık yapıldığı konusunda hemfikirim, aşırı nerf yedi. en azından şarjör kapasitesi artırılmalı, ki gelecekte düzeltilecektir diye düşünüyorum.

skin konusunda ise ben de aşırı renkli olması konusunda sıkıntı yaşamıyorum kullandığım silahın ama griffin bana göre de en iyi m4a4 skini.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.