arkadaşlar gravür çalışmasını gerçekleştirdim.çok fazla zorlamadı aslında ama daha ilk ve iyi bir deneyim oldu benim için güzel fikirler aklımdaişte resimler...yorumlarınızı bekliyorum...
NIGHT'ında kullandığı plaket delme matkabı kullandım....gravür ucu uyduramadım plaket ucuyla uğraştırdı biraz
mod için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...
ÇOK SÜPER OLMUŞ KARDEŞİMM TEBRİKLERR
Plexi Üzerine Cizim Gercekten Cok Basarılı Olmus Hemde İlk Defa Yapmana RağmenKasa Modun Cok Basarılı Gidiyor.Aynen Devam Et Cok Güzel Birsey Ortaya Cıkacağından Eminiz.Kolay Gelsin
buda çalışmanın tamamlanmış hali arkadaşlar tamamen kazıdım.gece çekimini yapamadım bu gece karanlıkta çekicem,sonucu bende merak ediyorum.
Gerçekden başarılı modlar arasında,gayet temiz ve güzel duruyor,tebrikler
@BODYGUARDS
teşekkürler...
İyi emek harcanmış sonuç son derecede güzel eh tabi insan kendi yapınca daha da güzel emeğinize sağlık Ben çok beğendim.
Şu plexi üzerine yapılan desen herşeye değer
Güle güle kullan arkadaşım
SÜPER SÜPER SÜPER TEBRİK EDERİM MURAT ÇOK BAŞARILI BİR İŞ CIKARDIN
saolasın pekcin devamı gelicek
böyle dehşetzane bişi görmedim !! SÜPPER yapmışsın!
Ben lazerin başında beklerken sıkılıyorum valla plexiye gravür yaparken bile sıkılıyorum valla elle bu kadar iyi iş çıkarmak hemde ilk seferde SÜPER ...
Kasanın içini benparlak renklere bı-oyama çünkü parlak renkler içeride yanan UV katodun görüntüsünü silip atıyor adete... Işık yanınca kasanın içi parlıyor uv malzemeler o parıltıda kayboluyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme