Şimdi Ara

&&&&&& COLLERMASTER HYPER 6 &&&&&&indirim yapıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her şeyin "+" olanına "daha iyi" mantıgıyla yaklaşmamız gerektigini, bu ürün bir kez daha hatırlattı bana... her iki ürün iki yakın dostumdada var, her ikisine görede kendilerinki güzel
    Bütün bunlardan sonra tek şey diyebilirim ki, "muha06" Muhammed abi satıyosa, sonuna kadar kefilim!
    Allah Utandırmasın Hayırlı Satışlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@rslan -- 16 Kasım 2005, 0:54:49 >

İyi ki de almışım.

Orjinalden alıntı: shbndn

quote:

Orjinalden alıntı: muho06

BİDE ALİMİNYUMUN BAKIRDAN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLEMEYİN GÜLERLER

+1
    mantık olarak bu böyle ama arkadaşlar

+1

Orjinalden alıntı: m@rslan

Her şeyin "+" olanına "daha iyi" mantıgıyla yaklaşmamız gerektigini, bu ürün bir kez daha hatırlattı bana... her iki ürün iki yakın dostumdada var, her ikisine görede kendilerinki güzel
    Bütün bunlardan sonra tek şey diyebilirim ki, "muha06" Muhammed abi satıyosa, sonuna kadar kefilim!
    Allah Utandırmasın Hayırlı Satışlar...

Dolandırıcılar (Dikkatli Olun): Murat Aydın (ziraat bankası), Murat Caner (akbank,enpara,paypal) Ramazan Kapçak (Garanti Bankası) Dikkatli olalım.Hatice Polat ve İsmail Hakkı Aydın ve Ekrem akça bu isimlerin tamamı dolandırıcıdır .
    muho06 hakkında:http://forum.donanimhaber.com/m_86584009/f_//tm.htm#91149128
    BÜTÜN SATILIKLARIM http://forum.donanimhaber.com/m_36826698/tm.htm

• _____________________________
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.