Bildirim
COLİN'S Mega Günler %40 indirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen senede aynı kampanyayı yapmıştı. Şimdi bir iki kot alınır. Haber verdiğiniz için teşekkürler. -
doğru vallla 2 kot pantalon alınır şimdi. bazı yerler nereleri acaba outletlerde mi sadece? -
kayseride 21-25 arası. colins mega günler diye aratınca bazı avmlerde 23-25 arası çıkıyor -
yarın bi bakalım. 2.ye %50 kapmanyasından 1kot 1 kazak 90 liraya gelmişti,
60 liraya güzel kotlar vardı, fiyatlar hala aynıysa süper olur benim için. -
Geçen sene de öğretmenler günü diye yapmışlardı. Fabrika Satış Mağazası'na uğramak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 21 Kasım 2013; 15:18:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kot lazımdı. İyi oldu. Uğrayalım bakalım.
Haber için teşekkürler. -
istanbul optimum'da varmış oo iyi oldu bu :)))) -
Güzel haber
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kız jennifer lawrence'a benziyormuş. -
arkadaşlar forum istanbul da geçerli mi acaba,gidip gören var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ankarada acity için 21 - 25 kasım arası geçerliymiş. cumartesi gitmeyi düşünüyorum ama çotan yağmalamaya başlamışlardır :) -
forum -trabzonda ne zamana kadar geçerli acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Initiative -- 21 Kasım 2013; 17:06:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zekkayseri
kayseride 21-25 arası. colins mega günler diye aratınca bazı avmlerde 23-25 arası çıkıyor
sağol haber verdiğin için.
geçen sene epey pantolon, gömlek vs. almıştım çok uyguna gelmişti.
güzel haber -
İkinci ürüne %50 bitmiştir herhalde? -
indirim li ürünlerde de %40 indirim yazıyor şimdi 2. ürüne % 50 kampanyası ile birleşiyor mu bu kampanya acaba ? -
Genellikle alışveriş yaptığım bir yer Colin's.Ürünlerini de beğenirim fakat son yaptığım alışverişten sonra iade durumuna gitmem gerekti.Tavırlarını beğenmedim.Uzun bir süre kapısından bile girmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktorrance -- 21 Kasım 2013; 19:00:25 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
esenyurttaki mağazadaki 49-59'a outlet bölümünde çok güzel kotlar vardı, bu fiyat üzerinden % 40'mı indirim yapıcalacak yani ? öyleyse çok çok uyguna gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: tunayek
esenyurttaki mağazadaki 49-59'a outlet bölümünde çok güzel kotlar vardı, bu fiyat üzerinden % 40'mı indirim yapıcalacak yani ? öyleyse çok çok uyguna gelir
valla ilanda indirimli ürünlerde de geçerli yazıyor hocam yapması lazım yarın gidip bakıcam -
takip
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- maaşını getir kampanyası
- burger crush hile
- ticket geçen marketler ankara
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X