Şimdi Ara

Coldhacker'mış!Bababa!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o cold hacker da bir yalandır hothacker aklınca düşman yaratıyor
  • HOTHACKERS'İN BANNERİNE BİR BAK BAKAYIM NE YAZIYOR!!!

"TERÖRE VE BÖLÜCÜLÜĞE DESTEK VERENLER
    İSLAMİYETE HAKARET EDENLER
    MİLLİ DEĞERLERE SATAŞANLAR
    SİZE SESLENİYORUZ!
    HOTHACKERS MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR
    BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL!
    TÜM GÜCÜMÜZLE BURDAYIZ!!"

DÜŞMAN MI TOPLUYOR YOKSA TÜRK MİLLİ DEĞERLERİNİ SANAL ORTAMDA KORUYUP , TÜRK BAYRAĞINI DAHA DA MI YÜCELTİYOR BİRAZ DÜŞÜNÜRSEN MANTIKLI VE KISA BİR CEVAP GELİCEKTİR ELBET!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 20 Ağustos 2005, 0:58:05 >
  • sen en son ne zaman piskologa gittin
    quote:

Orijinalinden alıntı: Atkirah

o cold hacker da bir yalandır hothacker aklınca düşman yaratıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 20 Ağustos 2005, 0:53:57 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KoMiKaZe

HOTHACKERS'İN BANNERİNE BİR BAK BAKAYIM NE YAZIYOR!!!

SİZE SESLENİYORUZ!
    BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL!
    TÜM GÜCÜMÜZLE BURDAYIZ!!

dediklerimi anlamıyorsun galiba coldhacker ın sahibi hothackerdır adamların biz milliyetçiyiz demeleri bu oyunu oynamıyacakları anlamına gelmez (sen iletiye cevap ver)

bana piskolağa git diyen arkadaşa gelince acaba olayların iç yüzünü bilmeden forum ortamında aklınca laf sokuşturmaya çalışan bir cahiliyet ve ego hastası olabilirmisin acaba piskolağa görün dostum
  • BEYLER KONU NERDEN NEREYE GELDİ??? BOŞUNA UZATMAYIN...
  • PUAHAUAHAUHA.ALTIMA EDİYORDUM YANİ SONUNDA GÜLMEKTEN.ONU SEN YANLIŞ BİLİYORSUN.COLDHACKERS.COM u coldhackers grubunun bir üyesi hothackers.com a satıyor.Bunun üzerine coldhackers.org açıyorlar.Orayıda yine Hothackers takımı hackliyor.ÇAKTIN KÖFTEYİ?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Atkirah

ya arkadaşlar saçmalamayın adamlar o site adını alıyor kendileri hackledi gibi gösteriyor var mı bu siteyi daha önce bilen

Bunu söylerken çok emindin ama ne oldu? Demek ki yanlış düşünüyormuşsun...

Ortaya teoriler atıp bunları "kesin doğru" gibi göstermeye çalışmanın hiç bir mantığı yok...
  • Hatta şöyle açıklayayım.http://www.hothackers.com/?islem=dijitalsaldirilar&e=5&id=394 a gir bakayım ne çıkacak(Coldhackers'a saldırı sırasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 20 Ağustos 2005, 1:11:00 >
  • quote:

PUAHAUAHAUHA.ALTIMA EDİYORDUM YANİ SONUNDA GÜLMEKTEN.ONU SEN YANLIŞ BİLİYORSUN.COLDHACKERS.COM u coldhackers grubunun bir üyesi hothackers.com a satıyor.Bunun üzerine coldhackers.org açıyorlar.Orayıda yine Hothackers takımı hackliyor.ÇAKTIN KÖFTEYİ?

peki arkadaşı neden coldhackers.org a girince google da faşistler meclisi açılıyor bırak allahını seversen senin o anlattıkların olayı karmaşık bir hale getirmek için uydurulmuş bir yalandır hothacker = coldhacker isimler bile insanın aklında soru işareti açmaya yetiyor
  • coldhacker zaten hothackerdan görmelerdirBunuda anlayamadın ya.Daha ne diyebilirim.Sen bir tane daha kanıt istiyorsun belli.Al bakalım :http://www.hothackers.com/?islem=dijitalsaldirilar&e=2&id=394

Bu arada ne faşits meclisi kardeşim.Kürtlerin uydurma,bayrak dedikleri o çarşaflar çıkıyor birde Kürdistan diye uydurdukları mekanların resimleriSen başta dediğimi yaptın mı?Gidip elini yüzünü yıkadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 20 Ağustos 2005, 1:20:08 >

• komikaze sen hiç fikir yürütemiyorsun DİYORUM Kİ ZATEN COLDHACKER HOTHACKER IN ADAMLAR KENDİ AÇTIĞI SİTEYİ HACKLİYORLAR NEDEN SENCE ANLADIN MI not : sen matematik te ki permutasyon - olasılık konularında zayıftın galiba
  • peki bu site sahibi indexi değiştirmeyi bilmiiyomu

uyuyomu
  • BENİM MATEMATİK HAYATIM BOYUNCA İYİ GELDİ.SENİN YÜRÜTTÜĞÜN OLASILIKLAR 0.TEOREMLERİN KAYNAĞI YOK.BEN SANA MANTIKLI CEVAP VE KANIT VERİYORUM.DAHA NE DİYİM.VE AYRICA SENİN DEDİĞİN GİBİ DÜNYANIN EN EZİK HACKERİ BİLE YAPMAZÇÜNKÜ MANTIĞA AYKIRI BİR YÖNTEMDİR.SADECE KENDİNİ AVUTURSUN O YÖNTEMLE!
  • quote:

www.istanbulcodserver.com Call of Duty Türk aleminin toplanma mekanıydı.İnternette Coldhackers grubu adıyla dolaşan kendini birşey zanneden kürt tipler gelmiş CoD sitesimizi hacklemiş.Ne istersiniz bizim sitemizden.Ne zararımız dokundu size.Kürtlerle alakalı kötü bir makale mi yayınladık yoksa kürtlere küfür mü ettik?Bilgisayar oyunuyla alakalı bir siteyi ne diye hackler anlamam ki!!!BİLGİSAYAR KULLANMASINI ÇOK BİLİYORSANIZ DOĞUDAKİ KARDEŞLERİNİZE ÖĞRETİN ÖNCE!!! SİZİN NEYİNİZE HACKER OLMAK!!!

Adamlarin Icinde Patladi Tabi O kadar Cok sitesini Indirdikki adamlarin (hangi gruba bagli oldugum ya da Kimlerden bahsettigimi buradaki arkadaslari ozendirmemek icin soylemiyorum ayrica soylemem de yasaK)Bu Kurdistan yanlilarinin (kurtlerin demiyorum forumda boluculuk yapmayin) Her Turlu propaganda yapan bi ana sayfasi wardi bayrak yakma zamanlarinda o ve yandas sitelere bayagi bir atak baslatilmisti (cogu turk hack gruplari tarafindan) Demekki oyle bi icinde patlamiski zararsiz Oyuncularin bulundugu savunma yapilmamis bir sever a anca girebilmis ezikler. Bu haberden site kullanicilari adina uzuldugumu belirtsemde bu acindan bakinca cok zevk aldim kusura bakmayin. yiyorlarsa Bizim sitelerimze gelsinler Onlardan bir sey olmaz.

• quote:

BENİM MATEMATİK HAYATIM BOYUNCA İYİ GELDİ.SENİN YÜRÜTTÜĞÜN OLASILIKLAR 0.TEOREMLERİN KAYNAĞI YOK.BEN SANA MANTIKLI CEVAP VE KANIT VERİYORUM.DAHA NE DİYİM.VE AYRICA SENİN DEDİĞİN GİBİ DÜNYANIN EN EZİK HACKERİ BİLE YAPMAZÇÜNKÜ MANTIĞA AYKIRI BİR YÖNTEMDİR.SADECE KENDİNİ AVUTURSUN O YÖNTEMLE!

ne yani ezik den bile ezik bir hacker olmak ve bu tür bir oyun oynamak mantığa aykırı mı sence lafa bak arkadaşım kötülüğün ve pisliğin mantığı mı olur
  • HOTHACKERS'İN YAPTIĞI SENCE KÖTÜLÜK MÜ? :

quote:

HOTHACKERS'İN BANNERİNE BİR BAK BAKAYIM NE YAZIYOR!!!

SİZE SESLENİYORUZ!
    BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL!
    TÜM GÜCÜMÜZLE BURDAYIZ!!"

DÜŞMAN MI TOPLUYOR YOKSA TÜRK MİLLİ DEĞERLERİNİ SANAL ORTAMDA KORUYUP , TÜRK BAYRAĞINI DAHA DA MI YÜCELTİYOR BİRAZ DÜŞÜNÜRSEN MANTIKLI VE KISA BİR CEVAP GELİCEKTİR ELBET!

BU İŞLERİN MANTIĞI YOKSA BANA NE DİYE 2 SAATTİR MATEMATİKTEN BAHSEDİYORSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 20 Ağustos 2005, 1:41:40 >

• quote:

BENİM MATEMATİK HAYATIM BOYUNCA İYİ GELDİ.SENİN YÜRÜTTÜĞÜN OLASILIKLAR 0.TEOREMLERİN KAYNAĞI YOK.BEN SANA MANTIKLI CEVAP VE KANIT VERİYORUM.DAHA NE DİYİM.VE AYRICA SENİN DEDİĞİN GİBİ DÜNYANIN EN EZİK HACKERİ BİLE YAPMAZÇÜNKÜ MANTIĞA AYKIRI BİR YÖNTEMDİR.SADECE KENDİNİ AVUTURSUN O YÖNTEMLE!

söyle bakalım dahi çocuk kanıtı neymiş ( bu arada senin yaş kaç)
  • YUKARDAKİ YAZILARI OKU ARTIK YETER ALINTI YAPMAKTAN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.