Karşımıza anasayfa olarak bu şekilde bir ekran geliyor
Sonra kırmızı kutucuk ile işaretli olan yeri tıklıyoruz.
Resimleri göstereceğimiz kutucuğun şekli aşağıdaki gibi oluyor.
Sonra browse tuşuna basarak yükleyeceğimiz resimlerin gösterileceği pencere açılıyor
Açılan pencerede çoklu seçmenin bir özelliğini kullanarak mause ile hepsini seçiyoruz.(Mause'un sol seçim tuşunu basılı tutarak yukarı doğru seçiyoruz yada aşağı doğru; resimlerin nasıl sıralanacağı burda fark ediyor)
Resimleri seçtikten sonra "Aç" butonuna tıklıyoruz.
Yükleme penceremiz aşağıdaki gibi oluyor."start upload !" butonuna basarak resimlerin yüklenmesini bekliyoruz..
Eveeeet resimlerimiz yüklendi ve karşımıza geldi.Bu resimleri Donanım Haber forumunda kullanmak için aşağıda işaretli kutucuklar içerisindeki linkleri kopyalıyoruz.
Kopyaladık artık geldi bunları foruma koymaya.Bir mesaja cevap yazarken yada konu oluştururken yukarıda kırmızı kutucuklar içine aldığımız linkleri aşağıdaki resimde [simage] [/simage] tag'ı arasına alıyoruz.Bunu yapmak içinde mesaj kutucuğundaki resim linkimizi seçip " image" butonuna tıklıyoruz.İşteeee resim linkimiz [simage] [/simage] tagının arasına giriyor.(Eğer bu yöntem çalışmazsa resmin başına ve sonuna [simage] [/simage] tag'ını ekliyoruz.]) ve mesajımızı göndermeye hazırız.Tamam'a basıyoruz..
TÜM HAKLARI murderuo'ya aittir
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Güzel Anlatım Bilmeyenlere Duyurulur murderuo
Gerçekten bayağı uğramışım hee
Ugrasmıssın da Su Dun Söylediğin Kurallar Ne Oldu Yaw ?
Pm Den Atmıstın Ne Zaman Soru Sorabilirim 1 Uyarım Kaldı Sayende Ondan Uzaklastırma Almak İstemiyorum
Ben "Nasıl SS Eklenir" konusunu düzenlemiştim ama bu daha güzel olmuş
photobucket.com kesinlikle çok daha kullanışlı ve faydalı bir site girip üye olun pişman olmazsınız .
Tek Tek amele gibi bende upload edip koyuyordum gösderdigin iyi oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Van HaLLen
Tek Tek amele gibi bende upload edip koyuyordum gösderdigin iyi oldu
ben amele gibi tek tek upload edip linkleri alıp foruma koyup siteyi kapatıyordum sonra yanlış link çıkıyordu
Kendi resimlerini neden upload ettin ki hacu Screenshot klasörü ne güne duruyor
quote:
Orjinalden alıntı: RespecT
Kendi resimlerini neden upload ettin ki hacu Screenshot klasörü ne güne duruyor
Hacu her zaman farklı bişeylar yapmak lazım değilmi.Aklıma gelen oydu nabayım yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme