Şimdi Ara

ÇOKGENLERDE VE GENEL DÖRTGENLERDE ALAN KALKTI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pansehir -- 21 Kasım 2018; 14:40:36 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 21 Kasım 2018; 15:40:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir ne alaka

• Bak o zaman nasıl kaldırılmadı

• Pansehir kullanıcısına yanıt
    Soru soruyorsun adamlar senden farklı cevap verince soruyu kendin cevaplıorsun ve fikrin değişmiyor .bildiğin bağnazlık bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pherradi

9 10 da görüldü ise var.

Ya oyle bir sey yok. 9-10-11de goruldu diye sinavda cikacak diye bir sey yok. Hem kendiniz yanlis bildiginiz gibi insanlari da yanlis yonlendiriyorsunuz bu cok buyuk vebal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanımlara baksanıza adamlar yayınladı hâlâ tartışıyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Kazanımlarda varsa çıkacak diye bir şey yok ben yks den bahsediyorum
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt

kazanımda böyle yazıyor? kazanımlara da güvenmeyeceksek 2017 müfredatına direk çalışsak daha mantıklı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 21 Kasım 2018; 15:15:37 >
  • quote:

kazanımda böyle yazıyor? kazanımlara da güvenmeyeceksek 2017 müfredatına direk çalışsak daha mantıklı olacak.

9-10-11 kazanimlarina degil talim terbiye kurulunun yayinladigi kazanimlara bakacaksin.

11de gorulen kimya ve enerjideki kazanimlarin yarisi talim terbiye kurulunun yayinladiklarinda yok. Gorulen her seyden sorumlu degiliz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 21 Kasım 2018; 15:20:05 >

zaten oradan baktım ''ösym tyt/ayt sınavına ilişkin esaslar'' diye başlıyor altında da bu bilgiler mevcut.

türev,integral normal ama diğer konular var hatta modüler aritmetik mod muhabbeti dahi yazıyor

edit: hocam bahsettiğiniz şey bu dimihttp://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_10/30100127_2019_yuksekogretimegecis_kazanimlar.pdf ben yanlış yere bakmıyorum inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 21 Kasım 2018; 15:38:43 >

• quote:

zaten oradan baktım ''ösym tyt/ayt sınavına ilişkin esaslar'' diye başlıyor altında da bu bilgiler mevcut.

türev,integral normal ama diğer konular var hatta modüler aritmetik mod muhabbeti dahi yazıyor

edit: hocam bahsettiğiniz şey bu dimihttp://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_10/30100127_2019_yuksekogretimegecis_kazanimlar.pdf ben yanlış yere bakmıyorum inş

Evet onu diyorum. Eger detayli incelersen 9-10-11de gorduklerimizden sorumluyuz gibi bir seyin olmadigin grursun.

tamamdır anladım genel olarak benim söylediğim yanlış ama orada ne yazıyorsa o. yanlış yönlendirme için özür dilerim
  • quote:

tamamdır anladım genel olarak benim söylediğim yanlış ama orada ne yazıyorsa o. yanlış yönlendirme için özür dilerim

Ben de biraz sert ciktim sanirim. Ama sinirleniyorum napayim

ben sadece beni ilgilendiren kısmı incelemiştim yani mat-geo, o yüzden bende öyle bir kanı oluştu. diğer konuda cahil falan demişsiniz ayıp oldu sanki
  • Threshin hooku T kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var yanlış bilgi veriyorlar bırakayım insanlara yanlış bilgi mi versinler yoksa bu konuların kalktığını bende biliyorum ama emin olmaya çalıştığım için foruma soruyorum
  • Pansehir kullanıcısına yanıt
    Yks kazanımları. Dörtgende var çokgende var ya da yok belirtmemiş.

• Hocam olmasa bile zaten soruda formülünü veriyor ÖSYM o tarz soruları var hadi vermedi diyelim kaç yıldır geometri görüyorsun biliyorsundur yani pek önemli bi şey değil bence.

• o kadar soru çözdüm inş kalkmamıştır
  • Hocam peki Vektörler kalktı mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.