Bildirim
ÇOKGENLERDE VE GENEL DÖRTGENLERDE ALAN KALKTI MI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 21 Kasım 2018; 15:40:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir ne alaka
-
Soru soruyorsun adamlar senden farklı cevap verince soruyu kendin cevaplıorsun ve fikrin değişmiyor .bildiğin bağnazlık bu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pherradi
9 10 da görüldü ise var.
Ya oyle bir sey yok. 9-10-11de goruldu diye sinavda cikacak diye bir sey yok. Hem kendiniz yanlis bildiginiz gibi insanlari da yanlis yonlendiriyorsunuz bu cok buyuk vebal.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kazanımlara baksanıza adamlar yayınladı hâlâ tartışıyorsunuz
Kazanımlarda varsa çıkacak diye bir şey yok ben yks den bahsediyorum -
-
-
zaten oradan baktım ''ösym tyt/ayt sınavına ilişkin esaslar'' diye başlıyor altında da bu bilgiler mevcut.
türev,integral normal ama diğer konular var hatta modüler aritmetik mod muhabbeti dahi yazıyor
edit: hocam bahsettiğiniz şey bu dimihttp://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_10/30100127_2019_yuksekogretimegecis_kazanimlar.pdf ben yanlış yere bakmıyorum inş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 21 Kasım 2018; 15:38:43 >
-
quote:
zaten oradan baktım ''ösym tyt/ayt sınavına ilişkin esaslar'' diye başlıyor altında da bu bilgiler mevcut.
türev,integral normal ama diğer konular var hatta modüler aritmetik mod muhabbeti dahi yazıyor
edit: hocam bahsettiğiniz şey bu dimihttp://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_10/30100127_2019_yuksekogretimegecis_kazanimlar.pdf ben yanlış yere bakmıyorum inş
Evet onu diyorum. Eger detayli incelersen 9-10-11de gorduklerimizden sorumluyuz gibi bir seyin olmadigin grursun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
tamamdır anladım genel olarak benim söylediğim yanlış ama orada ne yazıyorsa o. yanlış yönlendirme için özür dilerim -
quote:
tamamdır anladım genel olarak benim söylediğim yanlış ama orada ne yazıyorsa o. yanlış yönlendirme için özür dilerim
Ben de biraz sert ciktim sanirim. Ama sinirleniyorum napayim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben sadece beni ilgilendiren kısmı incelemiştim yani mat-geo, o yüzden bende öyle bir kanı oluştu. diğer konuda cahil falan demişsiniz ayıp oldu sanki -
Ne alakası var yanlış bilgi veriyorlar bırakayım insanlara yanlış bilgi mi versinler yoksa bu konuların kalktığını bende biliyorum ama emin olmaya çalıştığım için foruma soruyorum -
Yks kazanımları. Dörtgende var çokgende var ya da yok belirtmemiş.
Hocam olmasa bile zaten soruda formülünü veriyor ÖSYM o tarz soruları var hadi vermedi diyelim kaç yıldır geometri görüyorsun biliyorsundur yani pek önemli bi şey değil bence.
o kadar soru çözdüm inş kalkmamıştır -
Hocam peki Vektörler kalktı mı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- youtube playlist indirme
- dr biyoloji pdf
- ayt matematik 15 net için hangi konular
- milli savunma bakanlığı adına tıp ne demek
- türevin fiziksel yorumu müfredatta var mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X