Şimdi Ara

Çok zengin oldum hemde çok çok çok SS li (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paraların hepsi leş gibi bankadan gelmemiş belli
  • banka hesabını mı boşalttın fotograflara bir baktım da ikinci ayakkabılı biri gözüküyor önümüzdeki kurbanda paraya mı giriyorsunuz ortaklaşa

ayrıca banknotları bi incelettir derim bazılarının merkez bankasında girişi var

Edit: Bak ne buldum :) yaklaşık bir ayda ₺800 den bir anda bu kadar nasıl yükseldin hangisi acep sallamasyon

Edit II: şu anda dükkanı devrettiğini veya kasayı boşalttığını düşünmeye başladım

quote:

Orijinalden alıntı: neo-wena

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Lan bişey yok kızın parası yokmuş işte git buluş kızla atla deve değil ya harcayacağın 20 lira max.git gez kafanı dağıt hava güzel yanında kız 3-5 kuruşdan bişey olmaz..

Yok hocam ben parasindan degilim ama simdi suphelerim var bu arada taksime gidiyoruz harcayacagim miktar minimum 50 60 tl kiz kuyumcu oldugu biliyo bunda cok para vardir ben bunu somuriyim demesin bide cok yanlis bi dusunce var herkes kuyumcularin cok para kazandigi saniyo ama kendi fabrikam degilki bende orda emir altinda calisiyorum aldigim maas 800 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 24 Mart 2015; 23:49:12 >

• kuyumcu adam normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Artık bende büyük hilmi kadar zenginim çok param var bu paranın görünen yüzü bide görünmeyen yüzü var bankada 2 milyon tl var onu ss lemedim çünkü hacklanabilirim
     Çok zengin oldum hemde çok çok çok SS li Çok zengin oldum hemde çok çok çok SS li
    ali ağaoğlundan bile daha çok param var

aslında kasaya koymuştum paraları ama inanmayanlar için çıkarttım yarısını
     Çok zengin oldum hemde çok çok çok SS li

ZENGİN OLUNCA BÖYLE OLUYO İŞTE

Bİ KANITI DAHA

edit: 2 tane rezidans dairesi aldım

edit: yakında daha çok para gelicek onuda sizinle paylaşıcam

edit: egom tavan

KONUN ADINI DEĞİŞTİRİCEM HADİ SİZİN FİKRİNİZİ ALIYORUM FAKİR KÖFTELER

1-GÖRGÜSÜZ ZENGİNLER OFF TOPİC

2-SONRADAN GORME ZENGİNLER ANA KONU

3-SADECE 2500000 TL PARASI OLAN Bİ GÖRGÜSÜZÜM BEN

4-ZENGİNLER FAN CLUP

5-FAKİRLER ÖLSÜN FAN CLUP

Bana iş kurmam için borç verir misin?

Bunu yapacagini biliyodum senin eczanen yokmuydu yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

banka hesabını mı boşalttın fotograflara bir baktım da ikinci ayakkabılı biri gözüküyor önümüzdeki kurbanda paraya mı giriyorsunuz ortaklaşa

ayrıca banknotları bi incelettir derim bazılarının merkez bankasında girişi var

Edit: Bak ne buldum :) yaklaşık bir ayda ₺800 den bir anda bu kadar nasıl yükseldin hangisi acep sallamasyon

Edit II: şu anda dükkanı devrettiğini veya kasayı boşalttığını düşünmeye başladım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Lan bişey yok kızın parası yokmuş işte git buluş kızla atla deve değil ya harcayacağın 20 lira max.git gez kafanı dağıt hava güzel yanında kız 3-5 kuruşdan bişey olmaz..

Yok hocam ben parasindan degilim ama simdi suphelerim var bu arada taksime gidiyoruz harcayacagim miktar minimum 50 60 tl kiz kuyumcu oldugu biliyo bunda cok para vardir ben bunu somuriyim demesin bide cok yanlis bi dusunce var herkes kuyumcularin cok para kazandigi saniyo ama kendi fabrikam degilki bende orda emir altinda calisiyorum aldigim maas 800 tl

helal olsun ifsa team :)

hadii bunada cevap ver :)

• neo-wena kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşlar 50 tl lik banknot sahte para. Kullanımı usulsuz para.

Ya dizi setleri için yada para alakalı füdizi flimler için basılan gerçek gibi sahte paralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo-wena kullanıcısına yanıt
    Para olayini gectimte adam ne ayar vermis
  • Redlife35 kullanıcısına yanıt
    40 yıllık ifşacıyım. Ömrü hayatımda böle ifşa eden birini görmedim.

Üstün hizmet madalyamı sana veriyorum dostum. Sen artık profsyonel bir ifşacısın.

• hangi rezidansta ev aldın kardeşim?

bomonti divan. daire 1608 gel bi çay veriyim iç sakinleş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

fake

Herkes artılamış da orada zaten sahte olan paralar kayıtlarda var anladığım kadarıyla. Denediğim hiçbir para sistemde bulunmadı çünkü. Bendeki tüm paralar da sahte olabilir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanKuş

Üstün hizmet madalyamı sana veriyorum dostum. Sen artık profsyonel bir ifşacısın.

Abi işiniz ifşa mı etmek?

• quote:

Orijinalden alıntı: OturanKuş

Herkes yanlış anladı bunu sistem paranın sahte olup olmadığını söylüyor sana, bulunamadı yazıyorsa para gerçek.
  • bu ne lavalliktir görgüsüzlüktür şimdi seni ikoncanlık mı yoksa kuyumcuya çikolata fırlatıp yolda saksafon çalan bir kılıç balığı olduğun içinmi bloklayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 25 Mart 2015; 7:31:27 >
  • 2000 lira ateşle de inanak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss atiyorsun bari mesaj gonderen kisilerin nicklerini gosterme. Rencide etmek hosuna mi gidiyor?

• Yazık lan yeni nesil cidden içler acısı. Korunmayan ailelerde de şuç var.
  • Bak şu bebenin yaptığına ya... Ulan yazdıkları zaten sakat birde fotoyla belgelemiş...

Maliye'ye şikayet etsen, savcılık üstünden polis IP'den yerini bulur, gelir alırlar, sonra derdini mahkemede hakime anlatırsın. Anlatırkende bu geliri kanıtlaman gerek..

O paranın senin olmadığı belli.. O kadar parası olan adamın bir ağırlı olur, sonradan görmelikte değil bu. Aptallık..

• Banka soymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

fake

Hahahahahaha hocam siz yanlış anlamışsınız kayıtlı sahte paraları buluyor.Yani arkdaşın paralar gerçek.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.