Şimdi Ara

Cok Zayıfım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kollar flan kemik dogru duzgun et yok.Boy uzun.Bide ne akla hizmetse skldıkca mekik-şınav cekiyorum..Ne yapmam gerek kilo almak icin ? Yardin edin nolur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatte canın çekmediyse durum vahim.
     Cok Zayıfım
  • Yemek ye.
  • Sabah kahvaltısında her gün istisnasız patates kızartması tüket , 1 ay içerisinde kilo alırsın. Benim arkadaşım her sabah kahvaltısında kızartma tüketirdi hayvan gibi kilolu idi. Geçenlerde gördüm 2. kez ygs sınavına girecekmiş stresten zayıflamış.
  • Eğer metabolizman çok hızlıysa benim gibi, ne kadar yersen ye kilo alamazsın. Ben body ile aldım kiloyu. Body yap yemeğini de düzenli ve çok ye gerçekten çok iyi ve güzel şekilde kilo alırsın.
  • Bir dönem zayıftım şişmanlamaya karar verdim gece 2 de sucuklu yumurta yemeye başladım. 85 kilo olmuştum. Gece ye.
  • Pratik Tarifler ben senin kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama baya zayıf olduğum kesin 1,78 boy 56-57 kg

Vücut Geliştirme İçin En İyi 6 Besin

1.YUMURTA BEYAZI:
    Bize yumurta beyazı yemeyen bir vücut geliştirmeci gösterebilirmisiniz?
    Yulaf ezmesiyle karıştırıldığında yumurta beyazı vücudunuza tüm günü geçirecek gücü depolar.

Alırken neye dikkat edilmeli?
    Yumurta satın alırken daima gününe dikkat edin ve çatlak olmamasına özen gösterin. Ayrıca yumurtaları buzdolabında saklayın. Buzdolabında saklamadığınızda hastalık üretmez fakat günden güne değerini kaybeder.

Nasıl pişirmelisiniz?
    Yumurtanın sarısını ayırmak için çeşitli aparatlar kullanabilirsiniz. Fakat yoksa bunu elinizi kullanarak yumurtaları bir kaseye çaktıktan sonra nazik bir şekilde yapabilirsiniz. Sonra bir çırpıcı ile üzerinde kabarcıklar oluşuncaya kadar çırpın. İçine tuz, karabiber ve dilediğiniz baharatı ilave enin. Teflon bir tavayı orta derecede ısıtın ve yumurta beyazını üzerine dökün. Alt tabaka piştikten sonra spatula ile pişen kısmı kaldırın ve akışkan olan kısım kayınca onunda pişmesini bekleyin. Tıpkı omlet gibi pişirin.

Besin değeri nedir?
    1 bütün yumurtada: 6.25 gr protein, 5.12 gr yağ, 0.6 gr karbonhidrat bulunur.
    1 yumurta beyazında: 3.52 gr protein, 0 gr yağ, 0.3 gr karbonhidrat bulunur.
    1 yumurta sarısında: 2.78 gr protein, 5.12 gr yağ ve 0.3 gr karbonhidrat bulunur.

5.PATATES:
    Bir bodyci sadece proteinle beslenmez. Karbonhidrat, çalışırken size bol miktarda enerji sağlayacaktır.
    Bu besinler bodycilerin boşalmış kaslarını doldurmak için kullandığı bir yiyecektir.

Alırken neye dikkat edilmeli?
    İki çeşit patates vardır. Beyaz olanlar daha çok fırınlamak için uygundur. Koyu renkli olanların besin değeri daha yüksektir. Patates seçerken çürüklerin ve filizlerin olmamasına dikkat edin. Satın alırken küçük yada orta boy patates seçin bunlar büyüklerden daha lezzetlidir.

Nasıl pişirmelisiniz?
    Fırını 180 derece ısıtın. Patatesi soğuk suyun altında iyice ovarak temizleyin. Kurulayın ve çatalla üzerini birkaç yerinden delin. 1 saat fırında pişirin. Çatalı batırdığınızda yumuşadıysa pişmiş demektir.

Besin değeri nedir?
    8 adet patateste 240 kalori, 4 gr.protein, 55 gr. karbonhidrat, 1 gr.yağ, 7 gr. lif vardır.

listeden diğerlerini çıkarttım kendi çapında evde yapabilirsin
    http://www.sportmeniz.biz/archive.php?kid=34

yumurtayı kaynat (sarısını istersen yiyebilirsin)
    patatesleri haşla ara ara uygula

• Alma kilo felan önünü kesemiyorsun ben eskiden sıskaydım 58 kilo felandım şimdi 70 kiloyum yaş 23 karnım sürekli acıkıyor hep fastfood yüzünden sen sen ol fastfooda dadanma yada kilo alma senbilirsin yinede içki sakın içme göbek yapıyor.Düzenli beslenme :D yapmadığım birşey arada sırada fastfood ye istersen ekleyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Mayıs 2013; 5:54:34 >
  • Ben Bi Zayıf Olsam Her İstediğimi Yesem Ne Güzel Olur Ya

Not : Sınırdayım Şişmana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Alma kilo felan önünü kesemiyorsun ben eskiden sıskaydım 58 kilo felandım şimdi 70 kiloyum yaş 23 karnım sürekli acıkıyor hep fastfood yüzünden sen sen ol fastfooda dadanma yada kilo alma senbilirsin yinede içki sakın içme göbek yapıyor.Düzenli beslenme :D yapmadığım birşey arada sırada fastfood ye istersen ekleyim dedim.

Hocam kilo almadanda olmuyor. Boyle siska siska nereye kadar.Biraz kalip istiyorum o sadece . Fast food da arada bir yerim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headshot06

quote:

Orijinalden alıntı: Naruto45

Alma kilo felan önünü kesemiyorsun ben eskiden sıskaydım 58 kilo felandım şimdi 70 kiloyum yaş 23 karnım sürekli acıkıyor hep fastfood yüzünden sen sen ol fastfooda dadanma yada kilo alma senbilirsin yinede içki sakın içme göbek yapıyor.Düzenli beslenme :D yapmadığım birşey arada sırada fastfood ye istersen ekleyim dedim.

Hocam kilo almadanda olmuyor. Boyle siska siska nereye kadar.Biraz kalip istiyorum o sadece . Fast food da arada bir yerim .

O zaman kolay gelsin dikkatli yersen birşey olmaz ben abarttım nasıl olsa almıyorum kilo diye alkolde alınca şimdi şeker ve guatır çıktı :( göbekte var.

• Aban fastfooda göbek yaparsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamurumsu şeyler ye ama sürekli ye mesala belli başlı saatlerde ye farkını görürsün

Bende zayıftım her gün düzenli olarak burgere gittim fena kilo almıştm ama sağlığından oluyorsun tabi riskli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.