Bildirim
Çok Yakında Elitelar Piyasadan kalkacak, fiyatlar yarı fiyatına düşecek.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar lütfen yardım edin. Kolum titremiyor bunun nedeni ney? Pilleri değiştirdim yinede aynı lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! -
eliteler piyasadan neden kalkıyormuş onu anlamadım -
Nereden çıktı bu slim, konu üstüne konu açılıyor.
Slim konusunda bunu konuşabilirdik diye düşünüyorum. -
Aslında konu yanlıs acılmıs Mıcrosoft bundan sonra SLIM dısında bır model uretırmı dense daha dogru olur. Bende Falcon Elıte var. Slım cıktı dıye Xbox,sımı degıstırecek degılım. Yanı sırf goruntu dıye o kadar para vermem. Sonucta oyunlardakı performansı aynı. Icındekı rem, cpu, ekran kartı degısmıyecegıne gore..
Aletım 3k gorurse, o zaman slım dusunmeden alırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 15 Haziran 2010; 19:14:58 > -
Bir tek görünüş değişmiş zaten. İçinde değişen bir şey yok. Girişler ve adaptör dışında Ben daha yeni aldığım Jasper XBOX'ımı sırf slim için satmam zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X