Şimdi Ara

Çok utanıyorum kendimden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce bizim burdaki bakkala kavga ettim yaşım 16 artık ne derseniz bilmem ama ben özür dilemedim adam bana git burdan dedi ben biraz pişman oldum bi saat sonra gittim başka zaman gel şuan sana sinirliyim dedi aradan 2 ay geçti önünden bile geçmiyorum ama yarın oraya uğramam gerek en yakın büfe burası olduğundn bu soğukta ekmeği hemen burdan alıyım diye zorluyolar aileme desem onu desteklerler falan diye uğraşmak istemiyorum ama o adamın yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum çok pişmanım yani adama 5 lira versem üstünü isticek yüzü bile yok ne yapmalıyım

• Olur öyle şeyler dahA gençsin. Git konuş bAkkalla. Ne olacaksa olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksız isen özür dilemelisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok denedim ama yapıcak gibi değilim bide milletin ortasında girersem bişey yapar diye inanılmaz korkuyorum korktuğum şey rezil olmak falan değilim onurum düşmesi
  • Çok uzun tutmadan anlat olayı bakam en güzel yardımı öyle yaparız sanırsam...
  • bakın biz böyle addeseden falan alışveriş yaparız ailecek haftasonu ben inerim bakkala ekmeğimi alırım 15 yıldır burda onla büyüdük yani ben evden bişeye sinirlenip çıktım çok büyük ihtimal pcmin bozulduğuna sinirliydim oda bana sizde sadece ekmek alıyonuz burdan deid millet içinde azımı açmadan parayı koydum üstünü bekliyodum bu gene tekrarladı dişlerimi falan sıktım bayağı adam 5 dakka oyalandı orda para üstünü vermemk için bende yeter lan senimi beklicem sokarım tribine deyip çıktım ordan olay bu
  • UnutmakGerek U kullanıcısına yanıt
    Kardeşim insanlık halidir arada bende patlama noktasına geliyorum ama kendini kontrol etmek çok önemli . Sana tavsiyem git özür dile , hem vicdanın rahatlar hemde karşındakini mutlu edersin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok sinirliyim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya şimdi özür dilersem bu gene terslerse işler dahada kötüye gidicek diye düşünüyorum bide böyle içeri millet falan dalınc ane yapıcam diye düşünüyorum
  • Sen üzerine düşeni yap karşılığını alamazsan çek git .
  • Unutmak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Unutmak gerek.

Gidiyorum

• NEYSE ARTIK SBAH OLCAKLARI YAZARIM BURAYA İYİ GECELER
  • Bakkal haksız doğru demişsin neyin tribini yapıyomuş 5 liranın para üstü 5dk oyalanarak mı verilirmiş. O bakkaldan ekmeği bırak 10 kuruşluk sakız alınmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.