Şimdi Ara

ÇOK ucuza fotoğraf makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fotoğraf makinesinden hiç anlamadığım için yardımınıza ihtiyacım var bu resimlerde görmüş olduğunuz 8mp arçelik fotoğraf makinesi bir arkadaşım 70 80 diye diye 50 e cektim fiyatı sonunda hiç kullanmadım 1 2 kere kullandım ihtiyaç fazlası diyor üzerinde bir çizik veya bir problemi yok diyor içinde hafiza kartı var mı dedim 128mb ama 3bin tane fotograf hafızalıyor özel çekim modunda dediEVET ŞİMDİ SORUYORUM SİZLERE SİZCE BU MAKİNE DEDİĞİM ŞARTLARDA ALINIR MI ALINMAZ MI...

• Alınmaz Başta 80 TL'den bahsedilmiş sonra 50TL'ye düşülmüş. Ben alacak olsam 20TL'den fazla vermem, çok ciddiyim. Üstelik kendim kullanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Alınmaz Başta 80 TL'den bahsedilmiş sonra 50TL'ye düşülmüş. Ben alacak olsam 20TL'den fazla vermem, çok ciddiyim. Üstelik kendim kullanmam.

neden pekı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildcats

quote:

Alınmaz Başta 80 TL'den bahsedilmiş sonra 50TL'ye düşülmüş. Ben alacak olsam 20TL'den fazla vermem, çok ciddiyim. Üstelik kendim kullanmam.

neden pekı?

Çok eski bir makine, 128MB hafıza kartına 3000 fotoğraf demek fotoğraflar 40KB demek oluyor Bilgilerde hata olma olasılığı çok yüksek.

Benim 45 fotoğrafım 128 MB yer kaplıyor, farkı düşünün. Para biriktirip sıfır ve daha kaliteli bir makine alabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

neden pekı?

Çok eski bir makine, 128MB hafıza kartına 3000 fotoğraf demek fotoğraflar 40KB demek oluyor Bilgilerde hata olma olasılığı çok yüksek.

Benim 45 fotoğrafım 128 MB yer kaplıyor, farkı düşünün. Para biriktirip sıfır ve daha kaliteli bir makine alabilirsiniz.

hocam bende biliyorum çok iyi bir makine değil ve anlamıyorumda bu aletlerden ama 50 lıra ne bileyim hem iddadan tutturmustum zaten oyle fotoğraf çekmeyı seven fotoğraf delisi biri değilim arkadaşlar ile bir yere gittigimde vs boyle durumlarda cekım yapmak için telefon iphone 3,2 mp kamerası var bu 8 mp olunca işimi görür diye düşündüm düz mantık siz bu işler ile ilgilisiniz siz bilirsiniz tabiki

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden pekı?

hocam bende biliyorum çok iyi bir makine değil ve anlamıyorumda bu aletlerden ama 50 lıra ne bileyim hem iddadan tutturmustum zaten oyle fotoğraf çekmeyı seven fotoğraf delisi biri değilim arkadaşlar ile bir yere gittigimde vs boyle durumlarda cekım yapmak için telefon iphone 3,2 mp kamerası var bu 8 mp olunca işimi görür diye düşündüm düz mantık siz bu işler ile ilgilisiniz siz bilirsiniz tabiki

Iphone'un fotoğraf kalitesi bundan 10 kat daha iyidir

Dalga geçmiyorum ciddiyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden pekı?

iPhone 3.2 megapiksel bu makine 8 megapiksel. Ancak megapikseli yüksek olan iyidir denilmez. iPhone'un fotoğraf ve çekim kalitesi bu makinenin fotoğraf ve çekim kalitesinden çok daha iyidir. Megapikseli 16 olan 200 liralık makine var, megapikseli 10 olan 950 liraya makine var. iPhone buna göre işinizi daha iyi görür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sonuç olarak 50 tl çok mu ?:) almayayım diyorsunuz yani ....lafı gelişi soyledim tam kac fotograf kapasitesi var bilyimorum
    zaten fotograf boyutunu ayarlıyorsun
    sen kac olmasını istioyrsan diye bir cevap aldım karsı taraftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildcats -- 27 Mayıs 2013; 12:20:15 >
  • Almaaaa :)

O parayı bana gönder daha hayırlı bir iş yapmış olursun :)

Hiç yoktan bir fakiri sevindirdim dersin :D :D

Alma paran boşa gitmesin :)
  • Dediklerimde herhangi bir değişme yok, o fiyata almanızı tavsiye etmem iPhone ile daha iyi fotoğraflar çekersiniz.
  • Almayı düşündüğünüz makinanın modeli "ADK 834" . Yanılmıyorsam 2005-2006 yıllarında piyasaya çıkan bir model olması lazım. Yani 7 -8 yıllık bir makinadan söz ediyoruz. Teknolojinin bu denli hızlı geliştiği dönemde bunun ne anlama geldiğine siz karar verin.

Ayrıca, makinanın üzerinde yazan MP her zaman gerçek MP olmayabiliyor. Önemli olan kullanılan sensör kapasitesi olduğunu da unutmayın (bu modelde nasıl sensör kullanıldığını bilmiyorum). Ayrıca iş sensörle de bitmiyor. İşlemcisi, işlemcinin gücüne uygun yazılım hepsi 7-8 yıl öncesinin teknolojisi olacağını unutmayın. Vereceğiniz para büyük para olmayabilir ancak, makinayı aldıktan sonra çektiğiniz resimler size (burada arkadaşların da dediği gibi) güncel cep telefonlarından kötü gelirse onu taşımak bile zor gelecek ve arkadaşınız çöpe atacağına siz çöpe atacaksınız. Size önerim önce makina ile dışarıda birkaç manzara; içeride de hem flaşlı hemde flaşsız bir kaç kare çekip gözünüzle görün. Ayrıca 1 Gb hafıza kartı takıp, destekleyip desteklemediğini öğrenin ondan sonra karar verin. çekimlerinizde en yüksek kaliteyi seçin. Fotoğraf boyu büyük olsun. Bildiğim kadarı ile bu makinanın 32 Mb dahili hafızası vardır. Eğer 1Gb hafıza kartını desteklerse ve fotoğraf kalitesi sizin beklentilerinizi karşılarsa alabilirsiniz bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.