Şimdi Ara

Çok Temiz Sorunsuz Iphone 4s (Satılık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünün görsel durumu resimlerde mevcut fakat hem resim kalitesinden dolayı hemde daha detaylı bilgi vermek açısından bazı açıklamalar yapmak istiyorum.

* Üründe hiçbir sıkıntı yoktur.
    * Ürün, tamir, sıvı teması, düşme, çarpma vs. tarzdaki hiçbir şeye maruz kalmamıştır.
    * Ürünün kutusu, şarz aleti, kulaklığı mevcuttur ( Unutmadan belirteyim şarzın power apadtörü bazen temassızlık yapıyor ama şarz etmesinde sıkıntı yok, ki power adaptörüde 5-10 liralık birşey sizi tedirgin ederse eğer)
    * Ürün yurt dışıdır fakat Türkiye kayıtlıdır. Kayıtla ilgili evraklarda mevcuttur, alana kutunun içerisine koyup gönderilecektir.
    * Cihaz simfree'dir
    * Cihazı aldıktan sonra hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamadan hattınızı takıp kullanabilirsiniz.
    * Ayrıca cihazda IOS 7 yüklüdür.

Son olarak ; Alan arkadaş emin olsun hiçbir sorun, hiçbir sıkıntı yaşamadan kartını cihaza takıp kullanabilir. Benim için çok değerli bir cihaz olmasından dolayı tabiri caizse değil ciddi ciddi gözüm gibi baktım cihaza, satmamdaki amaç ise sadece üst modelini almaktır.

Her türlü soruyu sorabilirsiniz. Öğrenmek istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim.

Takas düşünmüyorum ve fiyat malesef sondur.

Bunun yanında resimlerde de gördüğünüz Ttec - iPhone 4S - Caffeine Şarj Kılıfı - Beyaz verilecektir. Ortalama piyasa değeri 89-110 tl arasındadır, faturası mevcuttur, garantisi devam etmektedir. İsteyen arkadaşlara faturanında resmini çekip koyabilirim.

Alan arkadaş gerçekten pişman olmayacak ve dua edicektir, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
     Çok Temiz Sorunsuz Iphone 4s (Satılık) Çok Temiz Sorunsuz Iphone 4s (Satılık) Çok Temiz Sorunsuz Iphone 4s (Satılık)

Fiyat : 1300 Liradır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcapar -- 16 Eylül 2013; 17:25:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat ?
  • Kusura bakma hocam fiyatı yazmamışım hemen güncelliyorum pardon

• fiyat nedir ki son olsun
  • ey maşallahhhhh :)
  • Fiyatın maaşallahı var.. iPhone 5 sanki mübarek..
  • Arkadaşlar şarzlık kılıf piyasada 89-110 lira arasında değişiyor, bunun yanında kırmızı arka kapak ve yan metali koruyan iki kılıfa 50 lira para verdim ve üstüne hemen şarzlı kılıfı aldım hiç kullanılmadı yani iki kılıfta. Yani anlayacağınız 150 lira zaten yanındaki aksesuarları tutuyor. Telefon sim kilitsiz ve kayıtlı, kayıt evraklarıda mevcut yani iki gün sonra telefonum kapandı derdi yaşamayacaksınız. Bunlar çıktığı zaman telefon 1150 liraya geliyor ki, kayıtsız simfree telefonlar 950 liradan satıldığı düşünülse sizi yorucak kadar fahiş bir fiyat ortada bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satış günceldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcapar -- 16 Eylül 2013; 17:24:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.