Şimdi Ara

Çok Temiz revo 1/16 modlu satıyorum Ful Modlu ; resimli

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ARKADAŞLAR TAKASA'DA ACİĞİM LAKİN MANTIKLI TAKASLAR OLSUN VE SATMAMİN NEDENİ DAHA BÜYÜK BİR MODELE GEÇMEK İSTEMEMDİR.. ARAÇ TERTEMİZDİR EN UFAK AKSAMINDA PROBLEM YOKTUR.. İSTİYEN OLURSA SKYPEDEN CANLI VS'DE İZLETEBİLİRİM..

CİDDİ ALICILAR BAŞVURSUN LÜTFEN 1/10 SCALE ALACAGİM İÇİN SATIYORUM..
    aracın salıncakları rpm ön aks tutucuları (aleminyum (kırılma yada lastiklerin yerinden çıkma sorunu ile karşılaşmazsınız)
    motor saftı 5mm dir ona uygun 5mm 31t 48p oranında orijinal dişli vardır motor mount büyük motorları yani 1/10 motorları rahatca takabilirsinis suan üzerindeki motorda 1/10 motorudur mamba bile takabilirsiniz orjinal 380 lik motor mount v.s onlarda verilicektir resimlerde mevcut
    kepin üstünde bir etiket vardır çizilmesini önlemek amacıyla istenildiğinde çıkarılabilir
    2 adet 2200 2s 40c zippy lipo verilicektir
    su geçirmez sistem yağmurda karda rahatça oynanabilir
    2.4 kumanda sistemi vardır
    proline lastikler ile muhtesem yol tutuşu
    ışıklandırma sistemi vardır altta atıcagım youtube linkinde görebilirsiniz
    yedek parça olarak resimde gördüklerinis verilicektir ikinci el servo server sıfırdır aracın üstündekinde kücük bir sorun var kullanımda sorun cıkarmadıgı icin değiştirmedim alan arkadaş isterse değiştirsin
    summit ön arka tamponu taktım aracı koruma amaclı, orjinalide verilicektir
    aracı rahatca saatlerce kullanabilrsiniz yok motor ısındı esc ısındır derdi olmadan 4s ile paralel bağlantı mevcuttur
    arka aks tutcular rpm önelere aldıgım 2 adet rpm akslarda verilicektir önler aliminyum
    diferansiyel sıyırma sorunu yoktur aminden tedarik ettiğim parcalar sayensinde diferansiyel sıyırma derdi olmadan kullanabilrsiniz.
    aracın altında siyah bant gibi gözüken kepi rahatca cıkarıp takıması icin cırt bantlardan yapımıstır dilerseniz cıkarabilrsiniz
    esc EZRUN-WP-SC8 su gecirmez esc bilgileri:
    1 Output: Continuous 120A, burst 760A;
    2 Input: 6-12 cells NiMH/NiCd or 2-4S Lipo;
    3 BEC Output: * Note #1 6V/3A (Switching mode);
    4 Resistance: 0.0004 Ohm;
    5 Motor Supported: Sensorless Brushless Motor;
    6 Suitable Brushless Motor:
    With 6 cells NiMH/NiCd or 2S Lipo: KV≤6000;
    With 7-9 cells NiMH/NiCd or 3S Lipo: KV≤4000;
    With 10-12 cells NiMH/NiCd or 4S Lipo: KV≤3000;
    1.7 Suitable Car: 1/10 4WD SCT, 1/8 2WD and 4WD buggy/SCT (Include TRAXXAS 1/10 SCT);
    1.8 Size: 59mm(L) * 38mm(W) * 34mm(H);
    1.9 Weight: 113g;

motor bilgileri:
    Specs.Max Amps: 90AMax
    Volt: 14.8VMax Watts: 1330W
    Rpm/V: 2200kv
    (19T)Resistance: 0.0107 ohmsNo-load Current: 3.0ADimension: 36.0mm x 74.0mmMounting hole depth: 4.5mmLength of extend Shaft: 16mmShaft diameter: 5mmWeight: 290g

PRO LİNE TEKERLİKLER MEVCUT COK TEMİZDİR..

DİP NOT : ARAÇIN KEPİNDE GÖRÜLEN ÇARŞI ÜSTÜNDEKİ ETİKETTİR CİZİLMESİN VS VS ALAN ARKADAŞ KALDIRABİLİR ŞÖYLE DÜŞÜNÜN CEP TELEFONUNUZA FİLM CEKİYORUZ KIRILMASIN VS VS :)
    YEDEK PARCALARI VERİLECEKTİR..

İLETİŞİM NUMARAM : 0534 985 05 47

FİYAT : 750 TL ESC & MOTOR BİLGİLERİNİN FIYATINI SADECE BAKINIZ NE KADAR TUTUYOR ONDAN SONRA FİYATI ELEŞTİRİNİZ :) DAHA UCUZUNU BULABİLİRSENİZ AMENNA ACİL SATIYORUM 1/8 ALACAGİM VEYA E MAX
     Çok Temiz revo 1/16 modlu satıyorum Ful Modlu ; resimli Çok Temiz revo 1/16 modlu satıyorum Ful Modlu ; resimli Çok Temiz revo 1/16 modlu satıyorum Ful Modlu ; resimli Çok Temiz revo 1/16 modlu satıyorum Ful Modlu ; resimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaBe -- 19 Şubat 2014; 13:36:29 >

• ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaBe -- 26 Şubat 2014; 20:59:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.