Şimdi Ara

COK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADI
    - 19.04.2016 tarihinde AVEA'dan alınmıştır.Adıma faturalı, 1 Yıl Apple Türkiye garantisi devam etmektedir.
    - Full kutulu, aksesuarlarından hiç biri kullanılmamıştır. Jelatininde durmaktadır.
    - IPhone SE 16GB Rose Gold
    - Eşim tarafından sürekli kılıf ve kırılmaz ekran koruyucusu ile kullanılmıştır.
    - Kesinlikle tamir görmemiştir, hiç bir donanım arızası bulunmamaktadır.
    - Resimlerde göstermeye çalıştığım, sağ ve sol atta 2 ufak cizik, arkada ses açmanın tarafında 1 çizik vardır.
    - Takas düşünmüyorum, sadece nakit.
    - İstanbul (Anadolu,Avrupa yakasında) ve Gebze'de elden test edilerek teslim edilecektir.Bunun dışında kargo ile gönderim düşünmüyorum. İsterseniz telefoncunuza gösterebilirsiniz.
    - Fiyat 1.450TL istiyorum.

COK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADICOK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADICOK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADICOK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADICOK TEMIZ IPHONE 5SE 16GB ROSE GOLD AKSESUARLARI HİÇ KULLANILMADI
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 27 Nisan 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul,Şişli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.