Şimdi Ara

Çok şişmanım yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şişmanım hiçbir kız bana bakmıyor Napabilirm ? Diyet yapmaya çalışıyorum olmuyor
    Boy 183cm Kilo 120

• Çok yanlızım :(( bana kız ayarlar mısınız ? 1.70 ve 55 kilo olursa iyi olr :/// Gerçi ben çok şişmanım ama
  • Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin icin biraz sonra kosmaya gidicem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rammstein kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.....gerçekten buna ihtiyacım vardı Çünkü çok şişmanım 183e 120 amacaım bunun gibi olmak çünkü kızlar bana bakmıyorr
    Bana kız ayarlarmısınz ?

Çok şişmanım yardım lütfen !

• onun gibi olman için .aylık 2 binliralık takviye alman lazım sumplementi eti tavuģu vs.artı 15 ay sonrası syeroid vurman lazm.Genede olaman:)

• Her bahar aylarında açılan, kilo vermek istiyorum , vücut yapmak istiyorum konularına hosgeldınız.

Siz o kıç terlermetmeyı kış aylarında yapmadığınız sürece daha cok böyle konu açarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamın derdi kilo vermek değil karı istiyor bulalım arkadaşa hemen bir karı

• Malum bir tarafinı kaldirıp deliler gibi koşacaksın.

• Ne deseniz haklısınız ama biliyorum bana kızma sebebiniz şişman olmam yaz geldi t-shirt giyemiyorum Kızlar bu havada niye mont giyiyon tombalak diye dalga geçiyorlar Oysa ben onları mıncırmak istiyorum

• 1.88 145'tim şu an 100 civarındayım. Yaptığım 3 şey vardı sadece : Ekmek yemek yok, akşam 6'dan sonra yemek yemek yok ve her gün en az 1 saat koşu veya yürüyüş. Hırs yaparsan eğer makine gibi kilo veriyorsun kilon fazla olunca. Ben 3,5-4 ayda verdim. Ama koşulardaki tempon da gittikçe artacak veya süren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.