Şimdi Ara

Çok Sıkıntılıyım Bir Bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben dhde ilk defa böyle bir konu açıyorum lütfen yardımcı olun
    şimdi ben lise 1 deydim geçen yıl ama ortamı o kadar iğrençtiki o yüzden dayanamayıp okulu bıraktım şimdi tekrar lise 1 e başlıyacam farklı bir lisede ve sıkıntıdan karnıma kramplar giriyor sürekli kafama takıyorum ya geçen yılki gibi okuyamadan bırakırsam ya kimse benimle arkadaş olmassa ve bu yılda okumassam başka şansın kalmıyor iilerde iyi mesleğim olmaz ehliyet alamam herşeyi kafaya takıyorum sadece okulda değil bir olay oluyor kafaya takıyorum kafamdan çıkarmaya çalıştıkça dahada sıkıntı geliyor bu sorundan nasıl kurtulurum. lütfen yardımcı olun teselli verici mesajlarda yazabilirsiniz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mellon06 -- 2 Eylül 2012; 10:44:07 >

• bir hobi edin o hobide bir amacın olsun iyi kafa dağıtırsın , birşey yapmadan oturursan daha çok takılırsın olaylara
  • Ortamdan yada arkadastan sanane? Sen oraya okumaya gidiyorsun ortam yuzunden 1 sene kaybetmeye deger mi? Elbet 1-2 tane arkadasın olurdu zaten, bosuna kayıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok takıyorsun sanırım biraz rahatlaman lazım.bak kendimden örnek vereyim.lise 1 de benim de hiç arkadaşım yoktu.yani ortamı falan hiç beğenmemiştim.zaten kafa dengi biri de bulamamıştım.lise 2 ye geçince sınıflar karıldı o zaman bir sürü arkadaşım oldu.senin sınıfın karılmayacaksa bile aynı sınıfta devam edeceksen bile bırakma okulu.lise 1 daha.insanlar ortaokuldan yeni gelmiş çoğu çocuk gibi davranır.zamanla herkes biraz daha olgunlaşınca işler düzelecektir.
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mago06

Merhaba arkadaşlar ben dhde ilk defa böyle bir konu açıyorum lütfen yardımcı olun
    şimdi ben lise 1 deydim geçen yıl ama ortamı o kadar iğrençtiki o yüzden dayanamayıp okulu bıraktım şimdi tekrar lise 1 e başlıyacam farklı bir lisede ve sıkıntıdan karnıma kramplar giriyor sürekli kafama takıyorum ya geçen yılki gibi okuyamadan bırakırsam ya kimse benimle arkadaş olmassa ve bu yılda okumassam başka şansın kalmıyor iilerde iyi mesleğim olmaz ehliyet alamam herşeyi kafaya takıyorum sadece okulda değil bir olay oluyor kafaya takıyorum kafamdan çıkarmaya çalıştıkça dahada sıkıntı geliyor bu sorundan nasıl kurtulurum. lütfen yardımcı olun teselli verici mesajlarda yazabilirsiniz :(

Meslek lisesindemiydin hangi lisedesin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Ortamdan yada arkadastan sanane? Sen oraya okumaya gidiyorsun ortam yuzunden 1 sene kaybetmeye deger mi? Elbet 1-2 tane arkadasın olurdu zaten, bosuna kayıp

lise sırf okumak değildir. insan orada hayatının en güzel yıllarını geçiriyor. ve koskoca 1 sene bundan mahrum kalmayı tercih mi ederdin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.