Şimdi Ara

ÇOK PİZBOĞAZIM HAYVAN GİBİ YİYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslında tıfılcık, ufak tefek bir şeyim. Boyum kısa olmasına rağmen zayıfım, öyle açıklayayım yani. Millet hep yemiyor musun aç mı yatıyorsun der

Ama afedersiniz aksine davar gibi öküz gibi yiyorum. 3-4 kişinin yiyeceği yemeği tek başıma yiyorum. Sabah kahvaltıda döner yiyorum, yanında da içtiğim çikolatalı süt. Sabahın köründe kalkıp kurufasulye yediklerim oldu soğanla. Peder pastırma almıştı mesela bir keresinde, 50 lira da saymıştı pastırmaya. Tek oturuşta bitirmiştim hepsini.

Kantinden ya da büfeden yemek mi alacağım? hiç düşünmeden 3 tost derim 3 tost getirir. sonra doymam geri döner bir tost daha alırım. param biter daha yiyemem aç kalırım.

Mesela sağlıklı mı yiyeyim dedim? Domates salatalık falan varsa her birinden en az 15-20 tane yemeden bırakamıyorum. 35-40 biber yemişliğim var, üşenip bırakmıştım daha fazla yemeyi. Açıyorum bilgisayardan film falan, yiyorum da yiyorum. Hele nohut falan yiyeceksem 3 tabaktan aşağısı kesmiyor.

Markete giriyorum, elimde 5 çikolatadan azıyla çıkamıyorum. Hepsini de tek seferde hüpletiyorum, o derece pisboğazım. Midem doysa da gözüm doymuyor bazen, evin her köşesini karış karış tarayıp elime ne geçerse direkt mideye indiriyorum. Çok sağlıksız besleniyorsun diyeceksiniz, evet öyle besleniyorum. Dengelesin diye bir o kadar da meyve yiyorum ama artık mide çorba olduktan sonra bir yararı olmuyor sanırım.

Demem o ki, bunu da laviva yiyerekten yazdım. Hatta bu üçüncü lavivaydı, maalesef evde daha laviva kalmadı. Ben nasıl kurtulabilirim bu her bulduğunu yeme alışkanlığından? Özellikle çikolata hususunda sağlığımın bozulmasından korkuyorum, çok çikolata tüketiyorum çünkü. Ne önerirsiniz? Ya da var mı benim gibi zayıf olup hayvan gibi yiyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson -- 16 Nisan 2014; 22:47:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Doktora git
  • Özenmedim değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende senin gibiyim ama kiloluyum
  • Hocam sana şu smileyi hediye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDoctor -- 16 Nisan 2014; 22:22:12 >
  • kıskandım lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmrendim lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al iste beni anlatmış.

• Nestle damak buldum onu yiyorum, sol tarafımda da bimin mini waffleları var. İMDAT

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok samimi başlık olmuş
  • Gel beni ye beni. Dünyaları yemişsin la
  • Bende hayvan yiyorum boya gidiyor aşırı zayıfım

• Doktor bey şiirini hatırlatttı

• Kendimi gördüm

• Boy kilo yaş ?
  • Gel beni de ye Şaka bir yana bunun çözümü tam bulmuş değilim çünkü bende senin gibiyim İnsanlar seni beslemiyorlarmı falan derler hep. ama yemekte görenlerin ağzı açık kalıyor aynı senin gibiyim sürekli elimde yemek var buna rağmende çok da zayıf değilim kilolu da değilim.

Not : Boyum 1.82
    KG : 65
  • yavas gardasim yavas

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı ben
  • eğer gerçekten durmak istiyosan zaten kendine bir sınır koyarsın ama bundan memnun gibisin :D :D
  • günahtır kardeşim, doyum noktanı bil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.