Şimdi Ara

Çok pis gaza geldim zayıflamak istiyorum!![SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
4.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Response.Write

Haftada 4 gün 60 dakika yürü.
    Öğün sayını arttır,daha az ye.
    Pozitif düşün.Haftada en az 1 kilo verirsin kardeşim.
    Önümüzdeki yaza şwaynştayger gibi vücudun olur.

diyeceğimizi mi sandın tosunum

• Beni de ekleyin, nisana kadar fit olmam lazım....
  • yeter artık bende citizen inki gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum.. bende saçlarımı uzatıp ney çalmak istiyorum..
    püskevit istiyorum.. anne benim neden bir püsgevidim yoğ.
  • quote:

ya bırak allasen o göbeği kes ozaman.

o değilde kolayı bırak reis kolayı bırakkkkkkk.

kola içmiyorum zaten hocam

quote:

Beni de ekleyin, nisana kadar fit olmam lazım....

ss isterük.. göbek göbeğe verip eritecez bu göbekleri!
  • SS yok şuanlık, o göbeğin biraz daha ufağı, boy 1.84 kilo 103 olmak istediğim 90
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

sen gel kardeş benim yanıma erzurumda ögrenciyim.bak nasıl zayıflıyosun yemin ediyorum yanaklarım çöktü buraya geleli.

Hahaha aynen yaa benimkiler cokmedi de Yaani aclik veya zayiflama seysi var evett :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

sen gel kardeş benim yanıma erzurumda ögrenciyim.bak nasıl zayıflıyosun yemin ediyorum yanaklarım çöktü buraya geleli.

Hahaha aynen yaa benimkiler cokmedi de Yaani aclik veya zayiflama seysi var evett :D

haha =) allah sonumuzu hayır etsin bi aralar 85 kiloydum şindi 74-75 falan

bugun toplamda 3 pogca bi tam tavuk doner yedim.
  • Hadi bakalım hayırlısı ..
  • muhtemelen ısı kaybından dolayı enerji tüketimi oluyor dolayısıyla kilo veriyorsunuz. bünyeniz daha önceden soğuk iklime alışık değilse bu gibi durumlar normal.
  • quote:

quote:

quote:

Hahah ne dersun. Gene iyi yemissin ben bi oglede 2-3 lerde burer king yedim sora okul zaten geldim bide yurtta yedim (yedim sayilirsa., tavuk seklinde biseler vardi bide pilav salatalik) ekmekle biraz yedim iste okadar. Az oncedd biskuviler falan okadar :P hahha. Sen geme kilondasin boyunda 190 dir herhlde her dhli gibi hahahah. Ben zten zayifim asil tehdit bana yaa :P 55 falanim herhalde :( ne yaptiysam kg alamadim ki geldik buraya birak + ya gecmeyi - ye dusuyoz hahah

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hahah ne dersun. Gene iyi yemissin ben bi oglede 2-3 lerde burer king yedim sora okul zaten geldim bide yurtta yedim (yedim sayilirsa., tavuk seklinde biseler vardi bide pilav salatalik) ekmekle biraz yedim iste okadar. Az oncedd biskuviler falan okadar :P hahha. Sen geme kilondasin boyunda 190 dir herhlde her dhli gibi hahahah. Ben zten zayifim asil tehdit bana yaa :P 55 falanim herhalde :( ne yaptiysam kg alamadim ki geldik buraya birak + ya gecmeyi - ye dusuyoz hahah

haha dh standartlarını tam yakalayamadım .1.84 sadece + hakket ingiliz edebiyatı zor. benim turizm oldugundan pek sıkıntım yok gerçi agno 1.83 ama 3 aşagı 5 yukarı idare ediyorum :D

• bu gün toplam yediklerimin listesini yazayım bir fikriniz olsun

sabah (12 de) 1 tabak mercimek çorbası 5-6 dilim ekmek
    akşama doğru pide et döner ve ayran (extra turşu ve mayonez li)
    bi yarım saat sonra 1 şişe limonlu soda 1 tane nestle delirium çikolata
    3 tane ufak paket fıstıklı çitos 1 tane büyük paket fıstıklı çerezza
    akşam yukardaki gib

2 büyük boy cips paketi
    1kg mandalina
    1 paket fındıklı lilastar
    3 adet nescafe 3in1
    50 gr kahve kreması
  • Eğer çok boş vaktiniz varsa, yada vaktiniz pc başında geçiyorsa sıkıntıdan aç olmasanızda sırf ağzınız çalışsın diye abur cubur yersiniz. Yani sıkıntıdan yersiniz bir nevi.

Allah yardımcınız olsun. 120 den 80 e indim zamanında. şu anda 87 yim. 75 e inmeye çalışıcam bende bayramdan sonra. Eğer uğraş edinmezsen ne yazıkki sadece kendini kandırıcaksın. Boş vakit bırakma kendine. hem uğraşıcak yetiştirmen gerken şeyler bul. Abur cubura tatlıya ayıracak vakit bulama. Yoksa iradende zayıfsa çok zorlanırsın.

Profosyonel bir beslenme programnı edinmeni ( diyetisyenlerden yahut spor salonundan) ve düzenli spor yapmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radiocheck

bu gün toplam yediklerimin listesini yazayım bir fikriniz olsun

sabah (12 de) 1 tabak mercimek çorbası 5-6 dilim ekmek
    akşama doğru pide et döner ve ayran (extra turşu ve mayonez li)
    bi yarım saat sonra 1 şişe limonlu soda 1 tane nestle delirium çikolata
    3 tane ufak paket fıstıklı çitos 1 tane büyük paket fıstıklı çerezza
    akşam yukardaki gib

2 büyük boy cips paketi
    1kg mandalina
    1 paket fındıklı lilastar
    3 adet nescafe 3in1
    50 gr kahve kreması

bu yediklerinden abur cuburları çıkarırsan bi de üstüne spor yaparsan istedigin kolaya ulaşırsın. tabi mayonezide azaltman lazım.hem çok saglıksız çiğ yumurtadan yapılıyor hemde tonla yag var.
  • biride beni gaza getirse am bir kızın getirmesi lazım yada birisiyle iddaya gitmem lazım
  • 1,5 sene önce 124 kiloydum :) (boyum 1,92) Şuan 96 kiloyum :) Böyle hayvan gibi yemeğe devam edersen, daha çok kilo alırsın dostum. Hiç olmadı, sigaraya başla. Acıktıkça yak bitane. Tamamdır..
  • 21 yaşındayım hiç 55 kiloyu geçemedim. Kilo alamıyorum. Metabolizma terk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

21 yaşındayım hiç 55 kiloyu geçemedim. Kilo alamıyorum. Metabolizma terk.

Yapistiiirrrr. Aynen panpa

Yanliz degilmisim :D sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara içmiyorum bi kaç aydır nargile takılıyorum evde on numara iştakı kesiyor ama etkisi geçince yine dayanamıyorum patlatıyorum bi cips ayrıca şu anda nargile içiyorum üzümlü al fakher on numara
  • senin durum vahim yediklerini bir gecede ben yesem mide spazmı geçiririm.. spora başla. Göbekten kurtulmanın en iyi yolu koşmak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.