1. sorum: Diyelim ki bir şey aldım ve fiyatı 1000 lira ben ise 100 lira ayda taksitle almak istiyorum o 1000 lira kredi kartımdan hemen mi düşülür yoksa her ay 100 lira mı düşer? Yani limitim 1000 lira o aldığım ürünün fiyatının hepsi çekilir ben o ay bir şey alamaz mıyım artık?
2. sorum: Bu ay 500 lira harcadım diyelim bir dahaki ay'a kredi kartımın harcama limiti 1500 lira mı olur? (Pek sanmıyorum ama..)
taksit yada tek çekim farketmez limitten düşer.
Kredi kartı kullanma kursları açılmalı..
Fenomen: Caddelerde hacizciler makas atıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: bilgeolun
taksit yada tek çekim farketmez limitten düşer.
O zaman taksitin mantığı ne? Ben zaten ay sonunda ödüyorum o zaman o parayı her ay taksit ne anlama geliyor?
1000 tl ürünü 10 ay taksitle aldığınız zaman ertesi ay 100tl yansır ekstrenize. kartınızın limiti 1000tl olması gerek yalnız alışverişi yaparken , bu ay 500 lira harcadıysanız bir sonraki ay kart limiti değişmez , aynı limit üzerinden harcamanız düşülerek kullanıma devam edersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Axess kredi kartı kullanıyorum öncelikle..
1. sorum: Diyelim ki bir şey aldım ve fiyatı 1000 lira ben ise 100 lira ayda taksitle almak istiyorum o 1000 lira kredi kartımdan hemen mi düşülür yoksa her ay 100 lira mı düşer? Yani limitim 1000 lira o aldığım ürünün fiyatının hepsi çekilir ben o ay bir şey alamaz mıyım artık?
2. sorum: Bu ay 500 lira harcadım diyelim bir dahaki ay'a kredi kartımın harcama limiti 1500 lira mı olur? (Pek sanmıyorum ama..)
1- limitiniz kapanir 1kurus dahi birsey alamazsiniz ilk taksidiniz 100lira olarak odersiniz birsonraki ay 900lira limitle yola devam 2- olmaz, limit sizin borcunuzu nekadar duzenli odediginize gore yukselir eger iyi kullaniciysaniz limit inizi onlar arttirir yaa talepte bulunursunuz sizin odemelerinizi ve gelirnizi inceleyip geregini yaparlar.
1- limitiniz kapanir 1kurus dahi birsey alamazsiniz ilk taksidiniz 100lira olarak odersiniz birsonraki ay 900lira limitle yola devam 2- olmaz, limit sizin borcunuzu nekadar duzenli odediginize gore yukselir eger iyi kullaniciysaniz limit inizi onlar arttirir yaa talepte bulunursunuz sizin odemelerinizi ve gelirnizi inceleyip geregini yaparlar.
bir sonraki ay 100 tl limit olur
quote:
Orijinalden alıntı: ozkosif
quote:
Orijinalden alıntı: kentacdis
quote:
Orijinalden alıntı: Hazan
Axess kredi kartı kullanıyorum öncelikle..
bir sonraki ay 100 tl limit olur
haklisiniz yanlis olmus
sana özet geçeyim.
kredi kartı limitin 1000 lira.
gidip 1000 liralık ürünü x taksitle alır isen kullanılabilir limitin 0 olur. sonraki ay misal taksit 100 lira onu ödersen bir 100 liralık daha kredi kartından alışveriş yapabilirsin.
bankaya borçlanırsınız,limitiniz azalır. her ay öderseniz o miktarda limitiniz artar.
Anladım, teşekkürler
aman diyim kardeş limiti yüksek tutma kartın sonra işin içinden çıkamazsın benim gibi ve milyonlarca kredi kartı mağduru gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme