Şimdi Ara

##Çok önemli bir sorun:/ 2 farklı mail adresi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yeni bi hesap satın aldım..
    tüm bilgilerini deiştirdim.
    hesap gamersfirst e kayıtlı.

esas charımın id si ile gamersfirst hesabımın id leri farklı. gamers first hesabımda 2 ayrı acc war farklı olarak..

ben ko nun sitesini girdigimdewww.knightonlineworld.com da
    email adresi olan kısımı deiştir dediğimde beni gamefirste yönlendiriyo game firstten e mailimi deiştiriyorum
    fakat konun sitesinde deişmiyo:S

bu ss ko nun sitesindeki mailimi göstermektedir

bu ise gamersfirsttekini ...

aslında bunu ilk basta pek onemsememiştim cunku ticket attıgımda cevap gamefirstteki hesabıma geliyordu..
    bu aksam şifremi unuttum linkine tıkladım bakalım ne olcak diye ve şifres sıfırlama maili gelmedi:S

ne yapacagımı sasırdım ...

tamam adam şifreyi deiştirebilir ama gamefirst hesabına dokunamaz... ya kafam cok karıstı bu sorunla ilgili napabilirim yardımcı olurmusunuz ?

• konun sitesinde bi sorun wardır şifremi unuttum linki çalışmıyordur diye dusundum. girdim baska b iacc ile denedim anında geldi şifre sıfırlama maili :S
  • artık BUTUN ıslemlerın sıfre emaıl G1 DE ne yazıyorsa o gecerlıdır.

ONUN DISINDA SIFRE MAIL DEISTIRME ISINI SADECE G1 DEN YAPABİLİRSİN ARTIK

ÇÜNKÜ CHARI G1 DEN AÇTIGIN İÇİN KO DAKİ MY KOLDEN Bİ İŞLEM YAPAMAZSIN SANIRIM ODA BİR BUG AMA ÖNEMLİ BİRŞEY DEĞİL SENİN GEÇERLİ OLAN EMAİLİN G1 KO MY KOL LE İŞİN YOK ARTIK :)
  • bi oh cektim :)

sanırım aynı anda çözüme ulaştım..
    yapmıs oldugum denemeler sonucunda en az yarım saattir ugrasıyorum
    yeni bi acc ekledim ve email adresleri aynı sekilde faklı..

sonra deiştirdim e maili mykol daki kaldı yine aynısı olarak g1 dekini deiştirdim

sonra şifremi unuttum dediğimde ne my koldaki emaile geldi resetleme ne de yeni g1 dekine...

sadece g1 sitesinden girip şifre sıfırlayabiliyoruz..

yazdıkların için ayrıca tesekkur ederim

içim rahatladı.. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 10 Nisan 2008; 8:06:49 >
  • kendi sorununa kendi çözümünü bulmuşsun özel mesajına cevap vermeme gerek kalmadı başka sorunun olursa ulaşırsın.
    İyi forumlar
  • arkdaslar aynı sorun suan bende de war banada bı cozum pls acılen maıl adresım fromhellgod@hotmail.com acılen bıı ekleyp cvp werın yada buraya cvp yazın cozum yoluyla ılgılı plss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.