Şimdi Ara

Çok mutsuzum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kızdan ayrılalı 3ay oldu çok yalnızım.Hala onu seviyorum bi başkasını sokamadım hayatıma.

Ders falan çalışamıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor günlerdir 14-15 saat uyuyorum hergün.yataktan kalkmak istemiyorum.Hiçbir şeye hevesim yok.Kitap yüzü görmek istemiyorum,yemeden içmeden kesildim.Lol falan yüklesem günde 2saat oynasam belki yani düşük ihtimal toparlicam kendimi ama bizimkiler sinav senesi oyun mu oynuyorsun diyecek oysaki 2-3saatim eksilecek ama yuklemezsem hic calismiyorum.Durumun boyle olmasindan dolayi artik kafayi yiyecegim.

Oyun dusuk ihtimal bi cozum onerisi fakat onu bile yapamiyorum.Mutsuzluktan öleceğim

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminJuri -- 8 Aralık 2013; 23:28:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bul
  • Yeni bir kız arkadaş bulmadan rahat edemezsin. Herkes bir şeyler atlatmıştır. Zamanında senin durumlarına çok düştüm, hatırladıkça gülüyorum. Sana kimse burada bir teselli veremez. Ama bazılarında işe yarayan bir teselli bu işte. Bir kız bul, güzel hoş, seni çok çeken. Emin ol 2 haftaya adını bile unutturur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Survivor

bul

Bu sefer de derslerimi etkileyecek nasil bi cikmazdayim ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopanda

Yeni bir kız arkadaş bulmadan rahat edemezsin. Herkes bir şeyler atlatmıştır. Zamanında senin durumlarına çok düştüm, hatırladıkça gülüyorum. Sana kimse burada bir teselli veremez. Ama bazılarında işe yarayan bir teselli bu işte. Bir kız bul, güzel hoş, seni çok çeken. Emin ol 2 haftaya adını bile unutturur :D

O kizin hayatima girmesinden tam 1 yil gecti.3aydir ayriyiz ama 1yildir hicbir kiz cekici gelmiyor bana hoşlanamıyorum

• Onu özlememişsin, sadece onun boşluğunu başkasıyla dolduramadığın için yine buna dönmek istiyorsun, özledin sanıyorsun.
  • Aynen öyle

• Sen kendine mutsuz mu diyorsun?İnsanlarin basinda ne turlu dertler var bir bilsen...Haline sukret bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: aminJuri

Beyler kızdan ayrılalı 3ay oldu çok yalnızım.Hala onu seviyorum bi başkasını sokamadım hayatıma.

Ders falan çalışamıyorum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor günlerdir 14-15 saat uyuyorum hergün.yataktan kalkmak istemiyorum.Hiçbir şeye hevesim yok.Kitap yüzü görmek istemiyorum,yemeden içmeden kesildim.Lol falan yüklesem günde 2saat oynasam belki yani düşük ihtimal toparlicam kendimi ama bizimkiler sinav senesi oyun mu oynuyorsun diyecek oysaki 2-3saatim eksilecek ama yuklemezsem hic calismiyorum.Durumun boyle olmasindan dolayi artik kafayi yiyecegim.

Oyun dusuk ihtimal bi cozum onerisi fakat onu bile yapamiyorum.Mutsuzluktan öleceğim

Sevgilisinden ayrılıp cok acı çektim diyenler varya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

quote:

Orijinalden alıntı: aminJuri

Beyler kızdan ayrılalı 3ay oldu çok yalnızım.Hala onu seviyorum bi başkasını sokamadım hayatıma.

Sevgilisinden ayrılıp cok acı çektim diyenler varya :D

HEPSİNİN AKLINA SOKAYIM :DDDDDDDDDDD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.