Şimdi Ara

Çok mu yanlış yaptım? (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim yaşıtlarım ve küçükler kardeşlerim,
    Bir tane kız vardı benden bir yaş büyük ama görseniz benden küçük görünüyor. Ona gittim ve ondan hoşlandığımı söyledim, oda gülerek karşıladı ve biraz konuştuk.Sonra bu kızla ben konuşurken bu bana benim yaşımı sordu ben de söyleyerek ''olmaz mı?'' dedim...
    oda ''yok yaşla alakalı değil ama ben kimseyle çıkmıyorum çıkmadım da.'' dedi. ve bende maalesef, maalesef ki, kahretsinki dedimki....... ''Tamam iyi arkadaş olalım o zaman'' dedim. Nasıl dedim bilmiyorum ama dedim ve bunu çevremdekilere anlattığım zaman ''sen gerizekalısın'', ''salaksın'', ''öyle denir mi?'' dediler ve bende onlara şuan hak veriyorum.
    Arada bir konuşuyoruz hatta geçen gün o bana mesaj attı, felan biraz konuştuk ve ben bu sefer daha fena pot kırdım
    Ben arkadaş olalım o zaman, dedikten sonra bu bana dedi ki ''seninde hoşlanman geçer belki sonra'' dedi bende buna cevap olarak ben sana aşık değilim gibi bişeyler dedim. Sonra biraz daha konuştuk ve yarın ne bide göreyim bu kızla ablam arkadaş olmuşlar işte ablam sen benim kardeşimi tanıyor musun? felan dedi oda faceden arkadaşız felan dedi kız ablamdan 2 yaş küçük.

Soru şu: Bu kızla hala şansım var mı?

• Okumayın " olsun arkadaş olalım " diyen mahlukat.
  • Hatalar var lütfen düzeltin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takam kafana ,senden değerli mi.

• Ablan lise4 olsa kız lise2

Sende lise1

Kaçın 2000'Li

2000
    2000
    2000
    2000
    2000

4,5,8 e tam bölünür

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Sabun

Takam kafana ,senden değerli mi.

Abi ben beceremiyorum, bi adam akıllı sevgilim olmadı bu olsun istiyordum.
  • Kıza konunun linkini at bence
    "aslında demek istediklerim bunlar ama seninleyken elım ayağıma dolaşıyor" falan de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

Ablan lise4 olsa kız lise2

Sende lise1

Kaçın 2000'Li

2000
    2000
    2000
    2000
    2000

4,5,8 e tam bölünür

Doğrudur 2000'liyim.
  • Dobra dobra soyle kardeşim seviyom lan seni aklımdan çıkmıyorsun sana yalan söyledim diye konuş zaten ilk hamleyide sen yapmışın ordan yürürsün bu arada öyle çok seviyorsan seninle ilerisini düşünüyorum felan de.bu arada merak ettim kız guzelmi yoksa sende o moka konanlardanmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Kıza konunun linkini at bence
    "aslında demek istediklerim bunlar ama seninleyken elım ayağıma dolaşıyor" falan de

Bir an çok mantıklı geldi.
    İnşallah yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Dobra dobra soyle kardeşim seviyom lan seni aklımdan çıkmıyorsun sana yalan söyledim diye konuş zaten ilk hamleyide sen yapmışın ordan yürürsün bu arada öyle çok seviyorsan seninle ilerisini düşünüyorum felan de.bu arada merak ettim kız guzelmi yoksa sende o moka konanlardanmısın.

Gördüğüm bir çok kızdan daha ağır ve terbiyeli bir kız ilk gördüğüm günden beri öyle düşünüyorum, vede bence çok tatlı bir kız şimdi link felan istemeyin gerçekten ihanet etmek istemiyorum...
  • Yok link istemiyorum seni burda rezil etmek istemem.bence terbiyeyi es geçip içinden geleni söyle ilerde belki istem ediğin biriyle birlikte olmak zorunda kalırsın.kendin seçmek varken niye omrunu mahvedesin.yaş kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Yok link istemiyorum seni burda rezil etmek istemem.bence terbiyeyi es geçip içinden geleni söyle ilerde belki istem ediğin biriyle birlikte olmak zorunda kalırsın.kendin seçmek varken niye omrunu mahvedesin.yaş kaç

Doğru ama benim bu kızla evlenmem biraz zor görünüyor, çünkü daha evlenmeme var şimdi yaşımı söyleyince bununla mı konuşuyorum diyip geçmeyin lütfen yaşıtlarımdan daha olgunum.
    yaşım 14
    yani 2000
  • Yaşın 14 sanırım. Bu yaşta bunları düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Yaşın 14 sanırım. Bu yaşta bunları düşünme

Abi ben napıyım derslerim iyi arkadaşlarım beni küçümsüyorlar
    sevgilim yok diye bende öyle her kızla çıkmak isteiyorum
  • Baya erkenmiş o yaşlarda oluyo öle takma ozaman bende 17-18 civarı sandım boşver biraz halil Sezai biraz model dinle iyi gelir.kız seninle seni kardeşi gibi gorduğu için öyle arada konuşuyordur.2 sene sonra yuzun oturur boy atarsın ozaman hala seviyom bu kızı dersen açılırsın seninki ergenlik hevesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

Yaşın 14 sanırım. Bu yaşta bunları düşünme

Abi ben napıyım derslerim iyi arkadaşlarım beni küçümsüyorlar
    sevgilim yok diye bende öyle her kızla çıkmak isteiyorum

Derslerine çalış. ilerde sen kazanıp onlar kazanamadığında herşey değişir. Bu yaşta bunları düşünme abi tavsiyesi
  • quote:

Sende lise1

Kaçın 2000'Li

2000
    2000
    2000
    2000
    2000

4,5,8 e tam bölünür

Bende 2000 liyimde neden kaçın diosun bizde insanız uzaylı falan deiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisever55

quote:

Sende lise1

Kaçın 2000'Li

2000
    2000
    2000
    2000
    2000

4,5,8 e tam bölünür

Bende 2000 liyimde neden kaçın diosun bizde insanız uzaylı falan deiliz

Bende anlamıyorum kardeşim n'aptık biz suçumuz neydi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.