Şimdi Ara

Çok Moralim Bozuk ( 3.sene Hakkında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ben Bu Sene 2.kez Öss Den Hazırlandım Ve Yine İstedigim Sonuç Gelmeyecek

İlk Sene Tm Den 160 k Sıralamam Geldi(Hiç Ama Hiç Çalışmadım o Sene)

Bu Senede Tahminen 100 K Filan Olacak(Sadece Ailemin Gözünü Boyamak İçin Yalandan yani)

Şimdi Diyorum Ki Günde 8 Saat Çalışmaya Başlıyıp Hayalim Olan Hukuk Fakültesi'ni Denesem mi...

Ama Çevremde Bir Kaç Kişi Hariç Herkes Karşı Çıkıyor Buna;Hatta Dalga Geçenler Bile Var..

Bu Sefer yola Çıkarsam Gerçekten İnançlı Çıkacam Onuda Biliyorum...Gerçekten öyle Böyle Degil Çok

Hırslandım Arkadaşlar..Ne Yapmalıyım Ne Etmeliyim ..Siz Dostlarıma Bir Danışayım Dedim..

• İnancını kırmak gibi olmasın ama bu ay calısırsın tmm hatta önümüzdeki ayda çalışırsın fakat hocam eylül ekimden sonra bırakırsın bence zorlama 100k la girebilceğin yerlerde var oraları dusun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

İnancını kırmak gibi olmasın ama bu ay calısırsın tmm hatta önümüzdeki ayda çalışırsın fakat hocam eylül ekimden sonra bırakırsın bence zorlama 100k la girebilceğin yerlerde var oraları dusun:)

Dostum Bu Sefer Gerçekten Çok Kararlıyım Yani ; Artık Zoruma Gidiyor Birşeyler..Böyle Dedin Feci Üzdün Beni..

Bir Kere ÇAlışıpta Denemek İstiyorum En Azından Kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L a s T in Akatsuki -- 28 Haziran 2011; 14:47:54 >
  • Ciddi bir kaybın olmayacaksa ve gerçekten istediğin, yapına en uygun bölümün hukuk olduğunu düşünüyorsan elbette hazırlanmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L a s T

quote:

İnancını kırmak gibi olmasın ama bu ay calısırsın tmm hatta önümüzdeki ayda çalışırsın fakat hocam eylül ekimden sonra bırakırsın bence zorlama 100k la girebilceğin yerlerde var oraları dusun:)

Dostum Bu Sefer Gerçekten Çok Kararlıyım Yani ; Artık Zoruma Gidiyor Birşeyler..Böyle Dedin Feci Üzdün Beni..

Eğer ailenin maddi imkanları iyiyse 1 sene daha dene derim ben.Ama gideceksen fem dersanesine git.Bak bunu reklam yapmak için değil rehberlik sistemlerini bildiğim için söylüyorum.Eğer sen ilk bir kaç ay azimli görünürsen onlar seni bayağı iyi hazırlar.Takma kafana şu yurt olaylarını,zorla namaz kıldırma hikayelerini falan da.Feme giden bir ton ateist arkadaşım var

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

Ciddi bir kaybın olmayacaksa ve gerçekten istediğin, yapına en uygun bölümün hukuk olduğunu düşünüyorsan elbette hazırlanmalısın.

Tesellim ;Okula Bir Sene Erken Başladım Zaten Ve Dedigim Gibi Küçüklük Hayalim Hocam..
  • quote:

quote:

Bir Kere ÇAlışıpta Denemek İstiyorum En Azından Kendimi

Bu kadar takma benımde istediğim gibi gelmicek sonuc ama umrumda bile değil hayatını yaşa ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: everyevery

quote:

quote:

Eğer ailenin maddi imkanları iyiyse 1 sene daha dene derim ben.Ama gideceksen fem dersanesine git.Bak bunu reklam yapmak için değil rehberlik sistemlerini bildiğim için söylüyorum.Eğer sen ilk bir kaç ay azimli görünürsen onlar seni bayağı iyi hazırlar.Takma kafana şu yurt olaylarını,zorla namaz kıldırma hikayelerini falan da.Feme giden bir ton ateist arkadaşım var

Hocam Burdaki Şubesi Gerçekten Çok Kötü.Gittim Daha Önceden..Gitmez Olaydım..Sınav Düşünüyorum.

Çok Şükür İyi Ailemin Maddi Durumu Ama Onları İkna Etmekte Ayrı Bir Zor Olacak Bana Karşı..

• İyi de zaten temelin olsa 100.000 olmazsın ve çalışacak olsan iki senedir çalışırdın hadi ilk sene lise olayları ergenlik mezuniyet vs. de ikinci senen bomboştu, bence çok zorlama. Ama yok abi ben çok değiştim artık öyle böyle değil dersler de kafama girmeye başladı diyorsan ve ailenin de durumu iyiyse dene ama zor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Muktedir_

İyi de zaten temelin olsa 100.000 olmazsın ve çalışacak olsan iki senedir çalışırdın hadi ilk sene lise olayları ergenlik mezuniyet vs. de ikinci senen bomboştu, bence çok zorlama. Ama yok abi ben çok değiştim artık öyle böyle değil dersler de kafama girmeye başladı diyorsan ve ailenin de durumu iyiyse dene ama zor gözüküyor.

İşte Dostum Tam Anlatmaya Çalıştıgımda Bu..Temelim Şimdi Oluştu..Şimdi Çalışırsam Gerçekten Olur Birşeyler Ama İşte..Milletin Dedikleri Çok Canımı Sıkıyor..Ayrıca Evet Gerçekten Değiştim..
  • Bence hazırlanmalısın. Ama kendine söz ver hocam. Yoksa bu senede olmaz. Sonrakindede olmaz. İnsan sadece kendini kandırır.

Eğer evde ders çalışma problemin filan varsa bir yurda başlamanı önerebilirim.
  • Hazırlanman en iyisi öyleyse, çalıştıktan sonra olmayacak şey kazanılmayacak bölüm yok emin ol.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam Burdaki Şubesi Gerçekten Çok Kötü.Gittim Daha Önceden..Gitmez Olaydım..Sınav Düşünüyorum.

Çok Şükür İyi Ailemin Maddi Durumu Ama Onları İkna Etmekte Ayrı Bir Zor Olacak Bana Karşı..

hocam sınav dersanesini aklından bile geçirme.Ben de 11. sınıfta gitmiştim.Bir arkadaşım geçen ay yazıldı 1-2 derslerine girdi pişman oldu kaydı sildirdi ilk taksidi yandı.Bu bahsettiğim şube de istanbul'un en iyi şubelerinden gösterilen bakırköy şubesi.Ama en iyisini sen bilirsin tabii.Bu arada sen nerede ikamet ediyordun?

• bu sene gir bir yere, boşuna bir sene kaybetme. çalışacak olsan bu sene çalışırdın hocam kandırma kendini.
  • Yeni sınav sisteminde neler oluyor neler bitiyor hala tam anlayabilmiş değilim ama tercihleri yapmadan önce seneye hazırlık yapmaya başla o zaman. aldığın verime göre devam veya tamam dersin. önce psikolojik olarak 1 seneye daha tahammülün varmı gör, sonra karar ver. Herkesten daha çok ben istiyorum ve istediğimin olması için şimdiden çalışmaya hazırım diyorsan başla da gör bakalım öylemi.
  • Sanırım biraz akıllanmışsın Eğer sonuna kadar sıkılmadan çalışırsan kesinlikle kazanırsın. 2 sene aklındada bişeyler kalmış olması lazım tabi.
  • mutlaka hazırlan benimde hayallerim vardı unıyı kazandım ama memnun değilim gidipte pişman olmakta var yanı ben bu sene hazırlancam mesala kazanmama ramen istemedğin mesleği yapmak zorunda kalma şunu söyle sana karşı çıkanlara hayatımı sonuna kadar öldüreceğime 1 sene öldürürüm daha iyi de tabi bu 1 sene cidden çalışacaksan ailenin sana güveni var mı yokmu bu da onemli mesala bana fazla güvenemiyorlar ama aldıgğın bi karar varsa buna saygı duymak zorundalar için rahat olsun ölüm yok sonunda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam sınav dersanesini aklından bile geçirme.Ben de 11. sınıfta gitmiştim.Bir arkadaşım geçen ay yazıldı 1-2 derslerine girdi pişman oldu kaydı sildirdi ilk taksidi yandı.Bu bahsettiğim şube de istanbul'un en iyi şubelerinden gösterilen bakırköy şubesi.Ama en iyisini sen bilirsin tabii.Bu arada sen nerede ikamet ediyordun?

kardeşim bizim okul birincisi sınav dershanesinden belki senin arkadaş sorunlu ne meyillisiniz karalamaya.

• Evet Arkadaşlar Gerçekten Çalışacam Bu Sene Ona İnancım Tam Yani Evde Çalışabilirim Onun Fazla Bir Sıkıntısı Yok Sadece Düzenimde Bir Sıkıntı Var.Bir Program Şart Yani Ama Bilmiyorum Nasıl Yapılır Neler Yapmalıyım
  • kardeşim kendini riske atma dershaneye git bu yazın çalış dershane parasını odemekte yardımcı olucam de ailine kazanırsın evde disiplinin bozulabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.