Şimdi Ara

Çok Merak Ettiğim Sorular???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eleye eleye 3 model arasında kaldım dostlar. Aslında kolay taşınabilirlik istiyordum bu konuda da makinenin boyutlarının ufak olması çok önemli ancak araştırma ilerledikçe kaliteden de ödün vermek istemediğimi anladım haliyle kafam çok karıştı lütfen yardımcı olun...

Panasonic FX55

Panasonic TZ3

Sony T70

Şimdi bu modeller arasında bir sıralama yapacak olursam, dizaynı ve kompaktlığı çok hoşuma giden FX55 modeline kanım çok kaynadı; ancak ürün hakkında pekçok olumlu yazı okumama rağmen olumsuz görüşler de çoğunlukda DH forumunda ise bir bilgiye rastlayamadım. TZ3 modeli ise gerçekten çok başarılı duruyor, gerek aldığı ödüller gerek olumlu yorumların fazlalığı ürünün cazibesini artırmakta; ancak boyutları biraz büyük gibi ve öyle heryere kolayca taşınabilir mi bilemiyorum. Son olarak pek içime sinmeyen bir model Sony T70 modeli; ancak fotozeynepde çok güzel paket yapmışlar, orijinal deri kılıfı (80yl değerinde), 2gb memory stick pro duo kart, tripod ile birlikte yukarıdakilerle aynı paraya geliyor bu da beni bu model hakkında düşünmeye itiyor.

Şimdi ne yapmalıyım sizce lütfen yardımcı olun.

FX55'in resim kalitesi nasıl? ISO performansı nasıl? FX55'in TZ3'den optik zoom haricindeki farklılıkları neler???

TZ3'ün taşınabilirliği nasıl? Heryere rahatlıkla taşıyabileceğim, götürebileceğim bir makine mi? Siyah renginde bozulmalar boyanın dökülmesi gibi sorunlar oluyor mu?

T70'in resim kalitesi nasıl? Ya performansı?

• up!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.