Şimdi Ara

ÇOK KÖTÜYÜM YARDIM, BİR ŞEYLER OLUYOR ÖLECEK GİBİYİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün evin yakınındaki yerden 5 liralık çiğ köfte aldım. Korktuğum başıma geldi zehirlendim sanırım. 1 ay önce oradan 2 kez arkadaşımla çiğ köfte aldık bir şey olmamıştı. Dün de zaten tek çiğ köfte alan ben değildim, yalnız olmadığımı görünce içim rahatladı. Yarısını yiyebildim. Kokladım ekşi falan değildi tadı.

Dün gece saat 4 gibi kalçama ağrı girdi. 1 yıldır vücudumu çalıştırmıyordum. 20 30 şınav çektim. Ardından duşa girdim. Öncesinde kakamı yaptım. Duş rahatlattı. 12 gündür duş almıyordum kokuyordum.

Baş ağrısı başladı dün gece işte. Bir de vücudumun her yeri kırılıyor. Şuan baş ağrım arttı.

Yoğurt yedim kendimi iyi hissettirdi. 6'da yattım, şimdi uyandım.

Dün yatarken azıcık titreme vardı. Şimdi yok. Vücudu sarsacak kadar titreme yoktu ama vardı az bir şey.

Annemler benden 600 km uzakta bayram ziyaretinde, keşke gitseydim onlarla o kadar gel dediler.

Bir şey deyin arkadaşlar napmam gerekiyor.

Çiğ köfteyi dün öğleden sonra 4 5 gibi alıp yedim. Akşam 9 gibi de pastaneden pasta aldım, biraz yedim. Oradan hep alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 13 Eylül 2016; 10:38:01 >

• Geçmiş olsun.. Yoğurt yemen iyi olmuş. Arkadaşın falan varsa yakında gelsin sana bi baksın, olmazsa acile götürsün. Veya en azından eczaneye bir şeyler sorsun.. Bi keresinde bende de olmuştu çiğ köfteden.. Cidden sürünüyorsun ama 1 2 gün içinde geçiyor.. Yine de ihmale gelmez..
  • bambamm06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. 3 kat üstte oturan arkadaşım var, burayı okumuş bana ruh hastası paronoyak diye mesaj attı. Hayır gelmez ondan.

Siz doktora ya da eczaneye gittiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır gitmedim. 2 gün kıvrandım sonra geçti kendi.. Kendi çıkıyor yani bir şekilde...
    Sizde ne olmuştu hocam? Bana olanlar gibi miydi?

Bir daha asla yemeyeceğim çiğ köfte falan. Yaz için buraya gelen arkadaşım alıştırdı yoksa bayadır yemiyordum.

• Benzer seyler olmustu. Yerseniz bile oyle kantinden falan veya guvenemediginiz yerlerden almayin.. Bilindiklerinden, buyuk dukkanlardan falan alin..

Hocam midem bulanmaya başladı. Kusmaya çalıştım olmadı. Gittim marketten yoğurt aldım. Yedim.

1 gibi tost yaptım kendime. Tekrar yattım. 4 5 gibi uyandım pasta yedim onun dışında bir şey yemedim. Makarna yapabilirim ama bıktım artık makarnadan ve canım bir şey istemiyor. Of keşke annemle gitseydim ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusmaya çalış hocam yine de.. Kusmak iyi gelir rahatlatır.
  • Neden 12 gün duş almıyorsunuz merak ettim.

• BayZagor kullanıcısına yanıt
    Evden dışarı çıkmıyorum gerek duymuyorum. Anca markete gidiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.