Şimdi Ara

Çok kötü hissediyorum napıcam ben yaa (okul meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar ben samsundan sakaryaya taşındım 1 yıl hazırlık 1 yılda lise 1derken bu yıl sakaryaya taşındım..

P.tesi günü okulun ilk günü onlar birbirlerini 2 yıldır tanıyolar ben aralarına yeni gidicem

Ben sempatiğimdir (yani çevrem öyle der ) hoş çocuumddur ama çok çelimsiz bi vucudum var..

Gözlerin altı kara falan.. (fazla pc başında durmaktan (geçmiyo))

İlk gün napıcam ben yaa bi yandan kızlara adam gibi görünme derdi bi yandan cool olma bi yandan ezilmeme çabası napıcam ben yaa

Bi akıl verin nolur

Not: başka bir ark daha açmış ama o liseye yeni başlıcak bi sorun olcanı sanmıyom herkes yeni kaynaşcak sonucta sorun olmaz ama benimki

HEEELPPP!!!

• kendin ol yeter...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _XeXation_

kendin ol yeter...

ya benim 2 ismim war biri hakan biri gökberk küçükken gökberk le çok dalga geçiyolardı k yi t yaparaktan

Kendimi hakan olarak tanıtırım herkese genelde gökberk i çok nadir söylerim.. hocalarda hep yoklamada gökberk der ve ben kızarırırm başkaları sevsede ben kızarıom ne bu çektiğim yaa kendime bir

• sakin ol rahat ol kasma kendını. ortamı gor sonra yavas yavas ortama akarsın. etrafında ılk gun kımse olmaz. yavas yavas ortama gırersın dert etme. 2 gunde kanka olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

quote:

Orjinalden alıntı: _XeXation_

kendin ol yeter...

ya benim 2 ismim war biri hakan biri gökberk küçükken gökberk le çok dalga geçiyolardı k yi t yaparaktan

Kendimi hakan olarak tanıtırım herkese genelde gökberk i çok nadir söylerim.. hocalarda hep yoklamada gökberk der ve ben kızarırırm başkaları sevsede ben kızarıom ne bu çektiğim yaa kendime bir

• cok kotu bi durum walla ben olsam bende heyecenlanırdım heralde ne desemki şimdi sana ya bence ilk günler sana yakın olanlarla takıl biras ezik tiplerle bu zaman zarfındada cewreyi tanı sonra salla onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

cok kotu bi durum walla ben olsam bende heyecenlanırdım heralde ne desemki şimdi sana ya bence ilk günler sana yakın olanlarla takıl biras ezik tiplerle bu zaman zarfındada cewreyi tanı sonra salla onları

lisenin başında bunu yapmıştım

çok popüler arklarım vardı yaa okuldada ucube deildim hiç deilse yarısından çoğu tanırdı beni

ya bide benim saçlarım uzun oluyo her yaz daha karizma oluyo şimdi saçları kestirince yine mok gibi olcaklar bide o var (ben saç yapmayı bilmem ondan uzun daha hoşuma gidiyo ) Her neyse kaçış yok her türlü ilk ay mok gibi geçicek snaırım

bu arada okul Sakarya Üni vakfı özel lisesi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fazla artıslık can yakar artıs olma gıt tanıs de ben burdan geldım zart zurt sonra konus tanıs ılk tenefuste zaten senı cagırırlarsa kurtardın kı mutlaka ole bırısı cıkar yanı kantınde bı cay ısmarla cımrı adamlar genelde sevılmez bende babamın ısı dolayısıyla 3 okul degıstırdım lısede ama bı + sı var bı ton ınsan tanıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightFoxx

fazla artıslık can yakar artıs olma gıt tanıs de ben burdan geldım zart zurt sonra konus tanıs ılk tenefuste zaten senı cagırırlarsa kurtardın kı mutlaka ole bırısı cıkar yanı kantınde bı cay ısmarla cımrı adamlar genelde sevılmez bende babamın ısı dolayısıyla 3 okul degıstırdım lısede ama bı + sı var bı ton ınsan tanıyosun

tanıyana kadarda anam ağlıyo bu hayatımın 7. okulu babam yüzünden çay ısmarlarsak bu sefer kan emici türünde insanlar yapışmasın ?

• Aynı şeyi bende yaşamıştım zamanında + larını kullan mutlaka ama bunu yaparken abartma kendini aşma,boş vaatler sallama..
  • Çok kastırmışsın..

Al sana bi vecize : Ömür bigün o gün bugün o gün bugünse koy g.tüne
  • sıkılma bişey olmaz 15 günde alışırsın, okul değiştirmek lisede zor bir olay değil,
  • hocam bende aynı durumdayım lise 3 e baska okulda devam etcem üzülme bişe olmaz AMA SU GÖKBERK OLAYINA BİTTİM YA YARILDIM GÜLMEKTEN

edit:

gece gece uykum war konuları karıstırmısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagittariuS -- 16 Eylül 2006; 2:26:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Aynı şeyi bende yaşamıştım zamanında + larını kullan mutlaka ama bunu yaparken abartma kendini aşma,boş vaatler sallama..

ne gibi bi + sı olabilir ki

@enermaxteo

dalga geçme lemm
  • Çok artizlerlede tanışma çok pısırıklarlada değil. Kendi çaplarında çevleri olan insanlarla tanış zaten bakarsın tipinden zarar gelecek adam bellidir he işte onlardan uzak duracan arkadaş ayağına hiç girmicen
  • Kafana takma, ilk başlarda biraz yabancılık çekersin ama kendini sevdirirsen çok yakın arkadaş olursun.

Okul hayatı boyunca çok sık yer değiştirmiş biri olarak bunu söylüyorum.

• Sakaryayı da bilmiyorum ya

İyi bi berber önerebilir misiniz gidip traş olcam
  • seni birimi ezdi at kafa
    laf mı dedi at kafa
    hoca gökberkmi dedi at kafa
    k yı t mi yaptılar at kafa

dermişim hiçbirini kesinlikle yapma tabi.ilk gün fazla bişey yapma sonra yaaş yavaş yanındaki çocukla tnış sonra onunla gezerken diğerleriyle fln derken olur bu iş
  • aynı seylerı bende yasadım ama 1 aya kaynasırsın herkezle genelede ben sıcakkanlı bi insan oldugum ıcın hemen kaynasıyom
  • ayrıca ceket + gömlek + pantolon üçlüsü hiç güzel durmaz üstümde

(gömleği dışarı çıkarmasssam tabi )
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.