Şimdi Ara

Çok kötü hissediyorum kendimi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi cok berba hissediyorum. Gerçekten çok mutsuzum. Çok değersiz hissediyorum kendimi. Hayatta hiç bişey başaramadım. Tüm günüm evde geçiyor. Tek bir arkadaşım bile yok. 17 yaşınsayım geliğimi hiç yaşayamadım. Hep ezik biri olarak geçirdim. Bundan sonra da öyle olacak gibi geliyor. Hiç mutlu olamayacagım gibi geliyor. Hiçbişey bana zevk vermiyor artık. Ailem felan kimse beni bilmiyor. Yapayanlızım kendimi çok güçsüz çaresiz hissediyorum. Herşeyi kafama takıyorum. 5 yılım okul hariç hep evde geçti. Yaşıtlarım gençliğini yaşarken ben neden böyleyim. Üni sınavına giricem ama hiçbişey bilmiyorum ordada başarılı olamayacam.

Sizce napmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutsuz1 -- 14 Ağustos 2016; 13:28:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ufaktan ufaktan basit bir iş buldul sosyal bir yerde garsonluk olur kasa olur tezgahtarlik olur ilk baştan çok zor gelecektir zamanla alisip kabugundan cikacaksindir evde oturmakla arpa boyu yol kat,edemezsin bende A.sosyaldim belki hala öyleyim ama korkunun ecele faydası yok bunu bilirim bunu söylerim kimse,senden üstün değil cesur ol gözün kara olsun herşeyin üstesinden gelirsin ALLAHIN izniyle.

• 28 yaşındayım, hayat bazen kaldıramayacağımız zorluklarla geliyor karşımıza. Sırtlanıp götürmeye çalışıyorum ama kaldıramıyorum bazen eziliyorum o ağır yükün altında

• Mutsuz1 kullanıcısına yanıt
    Pes etmek için fazla genç değil misin? Kim öldü ne bu çaresizlik. Sıfırdan başla. Kendi değerini de kendi hayatını da kendin belirleyeceksin. Ne ailen ne arkadaşların. Üniversite yeni bi başlangıç olsun senin için. Asıl ona, umudunu kaybetmişsin. Çabuk yenisini bul.
  • acilen evden çık part time bir işe başla inan bana iyi gelecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.