Şimdi Ara

ÇOK KARARSIZ KALDIM HTC M8 Mİ LG G3 32 GB MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence biraz daha bekle.iki telefonu yorumlayacak kadar kullandım.g3 ün geçişlerindeki takılmalar yalan değil ve rahatsız edici doğrusu.m8 de iyi fakat kamerası o fiyatı kesinlikle haketmiyor.biraz da ekran kasa büyüklüğü oranı g3 e göre kötü.

yeni yılda yeni telefonlar çıkar.g4 te güçlü işlemci/stabil arayüz, m9 da daha iyi kamera performansı/ekran oranı olur.

hemen alacaksan sony ve samsung kalıyor.sony nin şekli ve durmadan yeni modeller çıkarması rahatsız etmiyorsa onu alabilirsin.yoksa note 4.

git ve note 4 al dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Todo al Blanco

bence biraz daha bekle.iki telefonu yorumlayacak kadar kullandım.g3 ün geçişlerindeki takılmalar yalan değil ve rahatsız edici doğrusu.m8 de iyi fakat kamerası o fiyatı kesinlikle haketmiyor.biraz da ekran kasa büyüklüğü oranı g3 e göre kötü.

yeni yılda yeni telefonlar çıkar.g4 te güçlü işlemci/stabil arayüz, m9 da daha iyi kamera performansı/ekran oranı olur.

hemen alacaksan sony ve samsung kalıyor.sony nin şekli ve durmadan yeni modeller çıkarması rahatsız etmiyorsa onu alabilirsin.yoksa note 4.

git ve note 4 al dostum.

Kesinlikle hocam note serilerinin fiyatlari 1 seneden once dusmuyor.z3 al z4 haberi cikiyor sen satana kadar z5 de gelir z6 haberi cikar.sifirida 1200 lere iner 2 seri onceki telefonu satmaya calisirsin.
    Gecen sene note 3 lerin fiyati tam 1 sene 1.9un asagisina inmedi.
    Kesinlikle note 4 oneririm

• E8 veya Desire EYE daha mantıklı seçenekler kamera açısından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikisi arasından m8 ama m8 den daha az paraya z2 almak da mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ali12345

Bu ikisi arasından m8 ama m8 den daha az paraya z2 almak da mantıklı

Bencede

• 4 aydır g3 kullanıyorum gram kasılma yok bu g3e kasıyo diyenler neye göre diyor anlamıyorum.ilk çıktığı seride kasılmalar mevcuttu sanırım ona göre bi önyargı oluştu daha lolipopu bile yüklemedim hiç kasmıyor ki lolipopla birlikte daha da uçucak cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evladı Osmanlı

4 aydır g3 kullanıyorum gram kasılma yok bu g3e kasıyo diyenler neye göre diyor anlamıyorum.ilk çıktığı seride kasılmalar mevcuttu sanırım ona göre bi önyargı oluştu daha lolipopu bile yüklemedim hiç kasmıyor ki lolipopla birlikte daha da uçucak cihaz.

Hocam naptınız bazıları lollipop ile daha da kasılıyor falan diyordu da sizin durumlar nasıl? Bir de 32 gb'lik sürümü mü kullanıyorsunuz onda daha az sorun var heralde?
  • Ben de G2 kullanıyorum ve LG gerçekten iyi özelliklere sahip ama özellikler bir yere kadar heves bence.

M8 tip şekil olarak rakipsiz, değiştirecek olsam hiç düşünmem HTC M8 i alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

quote:

4 aydır g3 kullanıyorum gram kasılma yok bu g3e kasıyo diyenler neye göre diyor anlamıyorum.ilk çıktığı seride kasılmalar mevcuttu sanırım ona göre bi önyargı oluştu daha lolipopu bile yüklemedim hiç kasmıyor ki lolipopla birlikte daha da uçucak cihaz.

Hocam naptınız bazıları lollipop ile daha da kasılıyor falan diyordu da sizin durumlar nasıl? Bir de 32 gb'lik sürümü mü kullanıyorsunuz onda daha az sorun var heralde?

32gb lık versiyon var bende lolipop yükleyeli 2 hafta civarı oldu gram kasma yok eskiden stabildi şimdide stabil tek değişen menü iconları falan filan tema değişti yani :)

• quote:

quote:

Hee unutmadan lolipopla beraber şarj durumunda olumlu gelişmeler oldu. Normalde 4 saat aliyordun ekran süresi lolipopla beraber min 5 saat geçen gün de bu şekilde oldu.
     ÇOK KARARSIZ KALDIM HTC M8 Mİ LG G3 32 GB MI ?

• g3 bence g2den sonra hayalkirikligi. 2k ekrana 801 islemci yetmiyor.

m8 kullanmiyorum ama gercektdn cok iyi cihaz.

• quote:

quote:

quote:

Hee unutmadan lolipopla beraber şarj durumunda olumlu gelişmeler oldu. Normalde 4 saat aliyordun ekran süresi lolipopla beraber min 5 saat geçen gün de bu şekilde oldu.

birader telefonu tam sarj olmadan cekmissin ondan boyle yoksa imkansiz 8 saat .

• quote:

Orijinalden alıntı: gizemlidost

quote:

quote:

quote:

birader telefonu tam sarj olmadan cekmissin ondan boyle yoksa imkansiz 8 saat .

valla bilmiyorum açıkçası bende şaşırdımama 5-6 saati görüyor genellikle.

• @paldov Benimde aklıma takılan sorun o işte normal arayüzde bile takılmalar olacaksa sıkıntı olur. Lollipop ile falan düzelmiştir diye umuyorum hala sıkıntı yaşayan var mı?

@gizemli dost Nasıl yani tam şarj doldurup sonra çekseydi de daha fazla süre almaz mıydı ben mi yanlış anladım yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mcp -- 31 Aralık 2014; 16:06:30 >
  • quote:

@paldov Benimde aklıma takılan sorun o işte normal arayüzde bile takılmalar olacaksa sıkıntı olur. Lollipop ile falan düzelmiştir diye umuyorum hala sıkıntı yaşayan var mı?

@gizemli dost Nasıl yani tam şarj doldurup sonra çekseydi de daha fazla süre almaz mıydı ben mi yanlış anladım yoksa

Hocam telefonun sarji tam olarak dolduktan sonra sifirliyor sayacı tabiki tam doldurursak daha fazla gider ama yarim doldurunca sayaç sıfırlanmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 31 Aralık 2014; 16:32:17 >
  • G2 kullanicisiyim. Htc one m8 alirdim. Cok özel bir telefon. Stabilitesi zaten çok ayrı keyif.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.