Şimdi Ara

Çok İyi durumda İphone 6s (replika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 6'ı mı denize soktuğum için garanti kapsamında olmadığından yeni bir telefon almam gerekti. Yeni bir 6 alacağıma 6s çıkana kadar bekliyip onu alırım dedim. O ssürede kullanacağım bi telefon gerekti. Bende 6'nın replikasını almak için internette araştırma yaptım. Replikaların bir çok çeşidi olduğunu gördüm. FOrumlarda da yazdığına göre en iyi replika Doğu Bank'da satılıyormuş. Bir sürü çeşide baktım. 2 dükkana düşürdüm seçenekleri. Bi dükkanla pazarlık edip 300 liraya aldım. Geçen ayda 6s aldığım için satıyorum.

4s'den beri hiç android kullanmadığım için başta bana android garip geldi. Tüm menüler, App'lerin simgeeri, ayarlar bölümü İphone ile birebir aynı olmasına rağmen tek fark android market. Zamanla gördüm ki android markette App Store'u arattırıcak hiç bir şey yok. Hepsi var ve ücretsiz. Takılma, kitlenme de yapmıyor. Gayet stabil. Elimin altında bi android bulunsun, modem olarak bunu kullanayım diye düşünüyordum ama bunun için yeni bir hat almak mantıksız geldi.

Almayı düşünenler varsa telefona çok temiz baktım. Genelde sağlam bi koruyucu kılıfla kullandım, kılcal kullanım çizikleri var. Gayet stabil çalışıyor. Alana hayırlı olsun.

Fiyat: 200 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• +++Ilan gunceldir+++

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam pm lere bakmıyormusunuz
  • ölücü diyceksin belki ama 100lira verebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.