Bildirim
COK ISSIZ BI SAYFANIZ VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ne yapalım android kullanıcıları gibi gidip başkalarını rahatsız mı edelim o kadarmı saygısız olalım wp kullanıcısı olarak ? adamlar halen başkasının zevkinse saygı göstermeyi öğrnemedi ise milleti rahtsız edip forumdan uzaklaştırıyorsa bu wp nin değil diğer saygısızların şucu git bak bakalım ios bölümüne aynı androidcilerin saygısızlığı ordada diz boyu wp forumunu anlatmama gerek bile yok o yüzden ne gerek var şuraya adam gibi konu açmaya -
bizim wp telefonlarımız 2günde bir sıkıntı çıkartmadığı ayda bir rom değiştirmek istemediği için pek konu açılmaz buralarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 21 Eylül 2014; 23:57:43 > -
Birde kullanici sayiniz az ve alanlar satiyor cunku isi eglenceli hale cevirmiyorsnz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
Birde kullanici sayiniz az ve alanlar satiyor cunku isi eglenceli hale cevirmiyorsnz
her ay yeni rom atmakmı eğlenceli
telefonu konuşmak internette takılmak oyun oynamak içinmi alıyoruz yoksa her ay biyerlerini karıştırmak içinmi? -
nasıl bir kuyruk acısı var millette anlamadım. ıssız olmasını nerden aklına getirdin. nereden biliyorsun. hadi biliyorsun neden bunu paylaşma ihtiyacı duydun.
evde iki tane android tablet var asusun. onlar için bilr android forumuna girmiyorum. sizde nasıl bir sıkıntı var ki burada gelip konu açıyorsunuz -
Ama herkes istedigi icin kullansin ki talep artsin dimi
pes etsek ne etmesek ne . WP den 1-2 yıl daha cacık olmaz bu gidişle -
Wp dan bişey olmaz wp çöp wp şu wp bu diyor herkes.
L925 kullanıyorum, batarya harici hiç bir sorunum yok. Bu sorun da wp a has değil, ortak bir sorun zaten.
Sen sessiz sessiz sus otur yerinde asusunla oyna
laf yaptın dimi. yazık işsiz misin olm. şu hayatta hiç bir şey olamadın da böyle saçma konular açıp laf sokma çabalarıyla mı geçiyor ömrün. iyi madem senin dediğin gibi olsun
biz burada pek konuşmayız sıkıntımız olmadıkça. gerçi sıkıntılarımıza da pek aldırış etmeyiz bir gün olmassa ikinci gün bir android kullanan soytarı kesin düşer buraya -
Asil boslaf yapan sensin android kullanicisi defilim ama senin gibi insanlari ayirmiyorum hocam. Insanlarla barisigm hatta ne kullanicisi oldgmu bile soylemeye cekiniyrm senin gibi kisilerin yuzunden. Meslegime gelince soylemk istmiyrm hava attigimi dusunrsun hani on yargiliyiz ya. Ayrica issiz olan belli oluyor 8bin kusur msj atan ben deglm zamanin bol sanirm yapacak seylern yok..
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 22 Eylül 2014; 1:44:31 > -
Kullanıcı sayısı ile doğru orantılı yani. Birde bir eksiklik varsa, standart hepsinde oluyor. Bir konu yetiyor. Mesela 7,8 yıl önceki Nokia larda falan olan video sırasında duraklatma, devam etme özelliği hangi wp de var? Sorun ortak, 920 si olanda 630 u olanda aynı konuya geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes bırakıyor artık yavaş yavaş.
Yola beraber çıktığım kimse kalmadı. Bende gidiyorum..
Windows(Nokia) çok ciddi müşteri kaybediyor. Sonunda tek amacı olan nokia'yı batırmaya ulaşacak. Siz hala bunu anlamıyorsanız ben size ne diyim ?
Diğer platformlarda 3 yıldır olan şey bize nisanda uzay teknolojisiymiş gibi gösterildi ne kandık ama.. Ne mutlu olduk 8.1 beta geldi diye. Hatalar donmalar takılmalar ağırlaşmalar. Şimdi birkaç kişi alıntılayıp bende yok diyecek falan..
Çok daha kaliteli Windows Phone forumları var o yüzden buraya arada bakıyorum
Yaa millet siz kafayı mı yediniz? Nesini kaale alıyorsunuz bunların? Cevap vermeye bile tenezzül edilecek birşey değil bu. siz oturmuş sayfalar dolusu cevap yazıyorsunuz. Kim neyi seviyorsa onu kullanır. Çoluk çocuğa yetişkin muamelesi yapıp boş konuşmalarla vakit öldürmeyin.
Alt tarafı bir telefon hayat meselesi haline gelmiş bazılarında. Android kullanıyorum bıktım sürekli kapatıp açmaktan telefonu donmalar yüzünden. Adamlar hala wp kötülüyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
+1
bizim sizin gibi her zaman saçma sapan sorunlar çıkaran telefonlarımız olmadığı için sayfa ıssız olabilir buda kalitenin göstergesidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X