Şimdi Ara

çok ilginç !!! başlat çubuğu kaçıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr konuyu nereye açsam bilemedim kafam karıştı çünkü ne olduğunu anlayamadım. flash belleği bilgisayarıma taktım usbden, içinde bikaç program wardı. o sırada başlat düğmesine basmaya çalıştım ama başlat düğmesi kaçtı ewet cidden ben basmaya çalıştıkça o başka yere kaçıyodu masaüstünde ilk olarak virüs aklıma geldi biri benimle dalga geçiyo heralde dedim internet kablosunu çektim ama hala dewam etti. sonra flashbelleği çıkardım sorun düzeldi. tekrar taktım yine başlata basamadım. belleğin içindeki dosyalarıda tarattım kasperskyile bişi bulamadı.
    ne dersiniz bi fikriniz warmı?

• şaka programı CTRL+ALT+DEL e basıp alakasız saçma isimli bi program gözükecek görevi sonlandır de
  • avoid.exe dosyası olması lazım gerçekten güzel şaka programı bunu düzeltmek için usb belleğin içinde bir autorun dosyası var onu sil
  • Flash belleğe niçin koyarlar böyle şakaları ya? Adam internetin kablosunu çektim dio.. Bende olsa ne yapardım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 26 Ağustos 2006; 9:13:13 >
  • hayret bişi yaiyide bu durumda biri flash belleğin içinemi koymuş onu öyle bi program yoktu orda. allah allah dur ben bi bulayım şunu kim yapmış arkadaştan almıştım belleğide
  • o şaka programı güzelmiş bende buliyim bare
  • kolay gelsin....

kesinlikle şaka programı avoid die bişey birisi sana eşek sakası yapmıs......

flash bellegini ortalarda bırakma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka programlarına karşı bir program üretme projem var,hala projeyi projelendirmeye çalışıyorum.
  • cursoru ekranın sol üst köşesine getir 10-15 saniye sol tuşu basılı tut düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.