Şimdi Ara

Çok İğrenç Saçım Var (Japon gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
11.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar.benim saçım çinliler gibi dimdik.çok sert yatmıyor saçım.bir çinliye-japona yakışıyor ama.ama benim gibi gürbüz koca kafa anadolu çocuğuna yakışmıyor.saçımı 7 cm yaptım yinede yatmadı.ben 2-3 cm kısa saç istiyorum fakat saçım çok kabarık duruyor.saçlar dimdik olduğu için çok kötü duruyor.şampuanla bile yatmıyor.bioblas şampuan kullanıyorum.saçlarımı nasıl yumuşatabilirim?yatması için ne yapabilirim?

nasıl böyle yatırabilirim? bu kadar olmasada razıyım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 19:43:6 >
  • Bencede Japonların saçları süper , hep imrenmişimdir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Ağustos 2009; 2:53:18 >
  • fotoğraf koy ona göre yorum yapalım.
  • ss alabilirmiyim
  • Arkadaşın saçını tahmin edebiliyorum bildiğim kadarıyla en nadir saç tiplerinden .
    Saç telleriniz adeta kirpi gibi dimdik olur , o saçı anca yumuşatıcı kullanıp , bol jole sürerek yatırabilirsin .
    Japonların saçları ise genelde düz ve gür olur , seninki ile alakası yok pek .
  • benimkiler japonlardan daha dik o zaman çok kaparık oluor bu yüzden.

şu an ss imkanım yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle yap

• quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

böyle yap

dazlak gezerim daha iyi
  • Saçım kötü diyorsun ss koymuyorsun kahinmiyiz biz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Arkadaşın saçını tahmin edebiliyorum bildiğim kadarıyla en nadir saç tiplerinden .
    Saç telleriniz adeta kirpi gibi dimdik olur , o saçı anca yumuşatıcı kullanıp , bol jole sürerek yatırabilirsin .
    Japonların saçları ise genelde düz ve gür olur , seninki ile alakası yok pek .

evet hocam tam üstüne bastın.mesela okulda benim saç tipinden hiç kimsede görmedim.iki abim var onlar biraz benziyor ama onlarınki benim ki kadar kötü değil.uzatsamda yakışmıyor, kısaltsamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferpar1988

Bu saç stilini yapman için önce jöle sürcen o kurucak sonra saç düzleştirici ile düm düz yapcan sonra kafanı havluyla sar. Öyle yat sabaha kırılır saçların. Sabunla yıka kuruyunca böle olur.

Git 3 e vurdur saçını uğraştığı şeye bak

3e vurdurdum ama dimdik yine.okul bitsin ya belime kadar uzatacağım ya da kazıtacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

quote:

böyle yap

dazlak gezerim daha iyi

+1999

• boşver kardeş benimki de yatmıyo.olduğu gibi bırak
  • Pantene kullan kendi saçına göre, her yıkamadan sonra saçını tara
  • Japon diye kötü diye bir saçmalıkmı var :S:S Japonların saçları gayet karizmatik
  • Benim saçlarım da çok inatçıydı önceden..

Head & Shoulders şampuan kullanıyorum, ve mutlaka kullanmanı tavsiye ederim Duş aldıktan sonra saçlarıma hemen fön makinası ve sprey ile istediğim şekli veriyorum. Spreyi biraz sıkıp kuruttuktan sonra çok hafif su ile elimi ıslatıp biraz daha şekil veriyorum yada üstünden geçiyorum.. Duş almasam saçlarım en aşağı 1 hafta böyle gider (Yatmış yada dik olarak) + Duş alırken suyun biraz sıcak olmasında faydası var.
  • Saçım kötü diye hayıflanmana gerek yok.O saçla karizma yapmasını bilirsen mutlu olursun.
  • quote:

merhabalar.benim saçım çinliler gibi dimdik.çok sert yatmıyor saçım.bir çinliye-japona yakışıyor ama.ama benim gibi gürbüz koca kafa anadolu çocuğuna yakışmıyor.saçımı 7 cm yaptım yinede yatmadı.ben 2-3 cm kısa saç istiyorum fakat saçım çok kabarık duruyor.saçlar dimdik olduğu için çok kötü duruyor.şampuanla bile yatmıyor.bioblas şampuan kullanıyorum.saçlarımı nasıl yumuşatabilirim?yatması için ne yapabilirim?

nasıl böyle yatırabilirim? bu kadar olmasada razıyım.

Saçını üçe vurdurmayı denedin mi hiç

• quote:

quote:

böyle yap

dazlak gezerim daha iyi

Scofield in resmini koymuşsun. O da dazlak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.