Şimdi Ara

ÇOK GÜZEL bir kız var yazsam mı ki? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

Orijinalden alıntı: takamoto

Onurunu gururunu ayaklar altına almak istiyorsan git yaz.O güzel kızların yanında gezen tipsiz erkekler eziğin önde gidenidir.

neden öyle düşünüyorsunuz hocam ?

Sence de devirdeki kızların egoları aşırı yüksek değil mi? Biz erkekler olarak ortalama egomuzu artırmamız lazım.Şu an sanki kızlar erkeklerden 100 kat üstünmüş gibi.Hani nerde eşitlikciler?Bi de feminist olmak isterler.E zaten şu an ki duruma bakarsan kızlar erkeklerden üstün.Ya kız arkadaşlarımın sosyal medya hesaplarına giriyorum.Günde 50 tane adam yazıyor.Ulan az yazmayın da şunların bi taraflarını kaldırmayın,yeter kaldırdığınız.Haksız mıyım?Ben şu güne kadar yanına gidip tek kızla bile tanışmışlığım yok.Ya bi olay ışığında tanışırız ya da kız gelir tanışır.İkisinden biri.Kızlar egosunu söndürürse,erkeklerle kızlar eşit olursa o zaman gidip tanışabilirim.Şu an sen gidip kızla tanışmak istersen %99 ihtimalle kızın gözünde "benden ezik" algısı oluşturucaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Ezik mi? Bilakis cesarette Nobel almaktır olmayan tip ile güzel kızla olmak ( ayı tipleri demiyorum, düzgün ama tipi bi adım geride olan kardeşlerim için söylüyorum) kesinci olmayın ya hep ya hiç. O çocuk ve o güzel kız birbirine bakıp gülümsedikten sonra sen istersen arkasından ferman yazıp küfür et ne yazar? Anca ağzının suyu akar ( burda genel söylem var, sana demiyorum direkt hocam)

Cesaretli olmak ezik olmamak anlamına gelmez ki.

Şimdi ben tipsiz erkekler güzel kızlarla olamaz veya tipsiz kızlar yakışıklı erkeklerle olamaz demiyorum.Tabi ki olabilir(Kekolar hariç,kekoların canı cehenneme) ama yaşadığımız dönemdeki kızların egosu çok yüksek.Erkeklerin kızların peşini bi müddet bırakması lazım ki kızlar artık eskisi kadar talep görmediklerini anlayıp ego bayraklarını indirsinler.Eşitlik tekrar sağlandıktan sonra ben bile gider yazarım kızlara.

Kendileriyle tanışmak isteyen her erkek onlara bi tık daha ego katıyor,o erkekleri de ezik gibi görüyor haberiniz olsun.İsterseniz ss'le kanıtliyim?

• GÖNDER KARDEŞİNE EVE DAVET ALMIŞ BİR ŞEKİLDE SANA GERİ PASLİM
  • Ss at ona göre karar vercem
  • takamoto T kullanıcısına yanıt
    Şuan çoğu kız kendini İngiltere kraliçesi sanıyor ve bunun dayanağı ne gerçekten merak ediyorum ya ( elbette çok düzgün kızlar da var), sadece fazla talepten kaynaklı olmamalı bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Şuan çoğu kız kendini İngiltere kraliçesi sanıyor ve bunun dayanağı ne gerçekten merak ediyorum ya ( elbette çok düzgün kızlar da var), sadece fazla talepten kaynaklı olmamalı bu

Egolu kız her zaman vardı.Bu her zaman olan kız tipini bi kenara bırakırsak tek dayanakları fazla talep gerçekten.Ennnn çirkinine bile günde 10 erkek yavşıyor haberin var mı?
  • takamoto T kullanıcısına yanıt
    Ben de mağarada yaşamıyorum hocam, İstanbul Beyazıtta kalıyorum:D kızlardan sorumlu memur gibi konuşuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 25 Aralık 2016; 22:09:49 >
  • hocam necip fazılın bir sözü var :
    'Sevdiğini belli et , gizlemek başkalarına fırsat vermektir.'

sizi harekete geçirmek için yeterlidir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

hocam necip fazılın bir sözü var :
    'Sevdiğini belli et , gizlemek başkalarına fırsat vermektir.'

sizi harekete geçirmek için yeterlidir diye düşünüyorum

Haklisiniz hocam

• ilk mesajdakiler doğruysa beni tavlayabilirsin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Sanaldan yürüme sakın git yüz yüze tanış. Fazla heycan yapma gözünde bu kadar da büyütme o da senin gibi bir insan. Sokak kız dolu dostum bu kadar götlerini havalandırmayın.

Aradigim samimiyet

• quote:

Orijinalden alıntı: momenty

ilk mesajdakiler doğruysa beni tavlayabilirsin hocam

Kizmisiniz hocam

• şansını denemekten zarar gelmez yürü hatta koş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.