jim carrey nin Bruce Almighty daha yeni seyrettim......çok komik bir flim..... ve american pie wedding ....şimdilik bu kadar....
Al bir Jim Carrey filmi. Eski yeni fark etmez. Hatta özellikle Pet Detective 1-2... Ne zaman seyretsem gülerim.
şekerpare yi tek gecerim
süper ot izlenmesi gereken bir film
beceriksizler ve rahatsızlar vardı genclik komedi ama ingilizce isimlerini unuttum
American pie 3 Çılgın dünürler
aman tanrımm kesinlikle kaçmazz
Salak ile Avanak (Bilmeyen yoktur ama kıyamete kadar bundan iyisi çıkamaz.) Bi de "Airplane" Var Daha dün izledim öldüm walla...
evet bu izlediğim son komedi filmi diyebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: cahill
jean reno'' dostmusun düşmanmı'' (gülmekten altına kaçırmazsın ama komik)
Ben de gridlock'd filminde çok gülmüştüm. Tim Roth ve Tupac Shakur ikilisi oynuyor başrollerde. Süper filmdi.
cmylmz2003 stand up ını nerden bulacağız...bende vardı ama kaybettim....o asker muhabbetlerini anlattığı galiba buydu...mükemmel di harbide işersin altına ama bendeki cd kayboldu....nerden bulabileceğimi bilen varmı???
bakın bence çok eski bir film var onu bulun; TANRILAR ÇILDIRMIŞ olmalı bayağı komik
Bana Göz Kulak Olurmusun
avrupa muhabbeti(veya gezisi)
euro trip, bi de fasulye(bunu izlerken çok gülmüştüm).
the girl next door
american gigolo müthiş bi film
Ya arkadaşlar tamam filmleri yazıyosunuzda bi de ingilizcelerinide yazsanız valla çok daha iyi olur..(yok yani emuleden arıyom çıkmıyo türkçe olarak)
american pie/1,2,3
quote:
Orjinalden alıntı: beorn26
euro trip, bi de fasulye(bunu izlerken çok gülmüştüm).