Şimdi Ara

Çok fps drop yaşıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The white warrior

    Acaba fan tuşu turboyu engelliyor olabilir mi?
    Hocam valla neden oluyordu bilmiyorum ama arkadaş sağolsun dediği program sayesinde oldu sana da çok teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bakkalamca14

    Selamlar,

    Sakın o sebeple garantiye gönderme millet sana güler. Taban frekans ve üst frekans işi öyle senin anladığın şekilde çalışmaz. iş yükü azken ve tek iş parçaçığındayken, 2 çekirdeği birden(aslında bir gerçek ve kendi sanal çekirdeğini) turbolar yani 3.5-3.8 ghz yapar. şayet tüm çekirdeklere yük binerse taban hızına döner. bu tüm güncel intel işlemciler için geçerlidir bu durum . Sadece k (overclocklanabilir olanlar) gerekli voltaj ve ayarlamalar yapılarak tavan frekansta veya daha üstte çalıştırılabilir. zaten senin gönderdiğin resimde gpu %100 olmuş. yani ekran kartın tam yükte işlemcinde % 65'lerde . sen oyun oynarken arka planda çalışan başka bir program var mı ona bir bak.

    Alıntıları Göster
    Hocam benim sıkıntım aynı oyunu aynı özelliklerde başka bilgisayar çalıştırırken 3.5 ghz işlemci hızı ile çalıştırıp fps drop olmuyordu. Benim bilgisayarda ise aynı oyun 2.8 ile çalışıp fps drop oluyordu. Arkadaşın dediği programla 3.5 ghz hızı oldu tekrar. Oyun oynarken arkada açık uygulama olmuyor




  • Dostum sorununu çözebildin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana tavsiyem cpu-z den fanlari %100e getir ve cpu benchmark yap eger islemci kendini 3.3 ghz gibi bi seviyeye atabiliyorsa problem yoktur.

    Daha sonra ise yine islemci fani %100deyken bi gpu benchmark ve cpu benchmarki ayni anda calistir boylece problemin neyden kaynaklandigini bulabilirsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasazoti

    Dostum sorununu çözebildin mi?
    Hocam throttlestop programı düzeltti hızı oyuna gşrşnce 3.5ghz e kadar çıkıyor artık hız programı açıp girmem gerekiyor sadece tek sıkıntı o :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emirhanayh

    Sana tavsiyem cpu-z den fanlari %100e getir ve cpu benchmark yap eger islemci kendini 3.3 ghz gibi bi seviyeye atabiliyorsa problem yoktur.

    Daha sonra ise yine islemci fani %100deyken bi gpu benchmark ve cpu benchmarki ayni anda calistir boylece problemin neyden kaynaklandigini bulabilirsin.
    Tamam hocam teşekkür ederim denerim müsait olduğum bi zaman :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.