get kardeşim yaw daha dün aşkımla beraberdim. günümüz süperdi.şimdi bunu anlattın.içim yandı.bi yerim cızzz etti.neyse.ama Canan Seni Seviyorum.
BAZEN BİRİSİNİN SİZİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ SEVMEMESİ SİZİ SEVMEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ
DEĞERİNİ BİLİN..!!...
istediğin gibi sevmiorsa sana uygun değil demektir. ki bence bi ilişkide iki taraf da uğraşmadıktan ilgi göstermedikten sonra o ilişki olmaktan çıkar sömürgeye döner. olayı dramatize etmeyelim kimseyi de yanlış yönlendirmeyelim katlanmiceksiniz kardeşim nedir bu kesin kızlar çıkartmıştır bunu erkekler ayrılırmaya karar verirse son bi kez daha düşünsünler die.
cok sacma .. ben bu kadın erkek ilişkilerini anlıyamıyorum.. nesini beyendiniz.,üzüldünüz anlamıyorum.
dünyada milyonlarca hadise var . savaşlar aclık terör, innsanlar hayatta kalmak için inanılmaz mücadele veriyor, ölüyorlar sakat kalıyorlar. ailelerini kaybediyorlar.
. bu zavallılarda hiç bir sebep yokken yok beni sevmedi yok ayrıldık, vb kaprisler yaparak yok yere canlarını kıyıyor. hiç sebep yokken.
bu tamamilye dar görüşlülüğün sonucudur.olgun düşünemeyen mantık denen şeyden yoksunluğun belirtisidir. ,, insan mukakkak sevmeli , ilişkli yaşamalı bunlar hayatın güzellikleri. ama mantığı elden bırakmamalı..geniş düşünüp basit yaşamalı..
aklıma beni adam yerine koymayan sevdiğim kız geldi 5 yıldır sevdiğimi bildiği halde beni 5 sn de reddetti sağolsun
Bence çok etkileyici bir yazıydı Dostlar bazı insanlar içindekileri herkes gibi açığa vuramaz ki bu sevgilisi olsa bile onu deliler gibi sever ama ona duygularını söyleyemez Bu yazıda da kızın duygularını söylemesi için ancak ayrılık oması gerekiyordu vede belki büyük pişmanlıkla veya yaşadığı ayrılık acısıyla kurtuluşu ölümün kollarında buldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme