Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya heyecandan ileti okuyum derken forudan çıktım ebrubalcı arkadaşım bende yazdıklarını hep söyledim olabilir tabiiki katılıyorum sana
  • herkes neden forumdan çıktı
  • Ben buradayım yazacak bişey bulamıyorum. Sadece okuyorum bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebrubalci

Ben buradayım yazacak bişey bulamıyorum. Sadece okuyorum bekliyorum.

Yukarda belirtmiş olduğum adreslere email gönderdin mi?
    Ne kadar email atarsak o kadar dikkat çekeriz.
  • JOYCE84 BENDE SENİN ADRESLERE E MAİL GÖNDERİYORUM BİLGİNE birde seds sayana gönderdim etkili olabilir adresi sedamagazin@doganburda.com bu adres kendi dergisinin mutlaka ilgilenir canlı program yok ama kanal d içinde birşeyler yapabilir diye düşündüm
  • DÜN YAPILAN SALYTI BANADA GÖNDERİRMİ BİRİ
  • ben buyuk sirketlerde calisan arkadaslarima mail tmaya basladim. bilgilerinize. lutfen sizde yapin. ya bu arada gercekten cok ayip ya... ne oluyor oyun mu saniyor insanlar bunu? gercekten suphesi olanlar dogru bilgiye ulasanlar buraya yazmayalim. bence kucuk serefcani kaciranlar burayi hergun okuyorlardir.
  • ARKADAŞLAR SEDA SAYAN İÇİN FİKRİ OLAN YOKMU?
    NİYE KİMSE SLAYTI GÖNDERMİYOR BANA ? ÖĞLENDE ÖZELLİKLE GİRİP İSTEMİŞTİM ÇOK MERAK EDİYORUM
  • BİZE GELEN HABERLER lafi sizce de ilginc degil mi??? kim bu biz??? bence bu bir cesit ihbar. ama belki de yaniltmak istegi sadece. ya ben uyuyamayacagim simdi. neden boyle yapiliyor anlamiyorum ki! gercekten arayamayan biri mi acaba???? bize yardim istiyor olabilir.
  • Kime: sedamagazin@doganburda.com

Konu: herşey şerefimiz için

--------------------------------------------------------------------------------
    seda ablacım sana yazmamın nedeni küçük şeref can engin bu küçük yavru 7 nisan
    günü ailesiyle birlikte çanakkale şehitliklerine geziye gidiyor ve orada
    kaçırılıyor bu güne kadarda bulunamıyor sanıyorum seninde bu olaydan haberin
    vardır.bizim bir forumumuz var burada birçok anne baba abla abi şeref can için
    bir şeyler yapıp aileye destek olmaya çalışıyor aile inanın perişan senden
    ricamız bu konuyu bir şekilde tekrar ekranlara taşıman canlı yayınının bitip
    tatilde olduğunu biliyorum ama en azından haberlerde gündeme gelmesini
    sağlayabilirsin diye umuyoruz LÜTFEN BİZİ BOŞ ÇEVİRME sende bizlere destek ol.
    forumu ziyaret etmek istersen adresimiz
    www.forum.donanimhaber.com ŞEREF CAN ENGİN
    SENDEN HABER BEKLİYORUM LÜTFEN SEDA ABLACIĞIM YANIMIZDA OL

• önceden şerefcanla ilgili bir sitede bir ruh hastası birisi 'aradığınız bıraktığınız yerde duruyor 'diye msj yazmıştı okadar çok merak ediyorki insan sabaha kadar uyuyamamıştım.sonunda asılsız olduğu ortaya çıktı bunu yazanda ciddi birşey olsaydı oturur cevap yazardı demekki dikkate alınması gerekmeyen biri telaşlanmayın arkadaşlar.
  • ARKADAŞLAR ŞU AN 1-2 KİŞİ FORUMDA BEN SEDA SAYANA BU MAİLİ DEFALARCA GÖNDERDİM LÜTFEN SİZLERDE GÖNDERİN İYİ GECELER YARIN YENİ BİR GÜN
  • herkese günaydın şerefcan ım sanada günaydın

bugun büyük bir gelişme olacak gibi geliyor bana ya hayırlısı...................
  • ENEMY 34 NE DİYOR ŞEREFCAN OLAYINI BİLMEYEN TEK BİR FERT KALMAMALI...................

BUNUN İÇİN PES ETMEYİP TV PROGRAMLARINA MAİL ATMAYA DEVAM

programın içeriği bizi ilgilendirmez çok insan tarafından seyredilsin yeter, şerefcan dan bahsetsin yeter unutmayın en ücra köyde bile seyrediliyor.....................

ŞEREFCAN ENGİN TASINI TARAĞINI TOPLA EVİNE DÖNÜYORSUN ASLANIM........................
  • GÜNAYDIN ARKADAŞLAR

ARAMIZA YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZIN BAŞARILARINI KUTLAMAK İSTİYORUM.
    AYRICA GERÇEK SANATÇI RUHUNU BİZLERE GÖSTEREN ÇELİK ERİŞÇİ'YE ÇOK TEŞEKKÜRLER..YOZSOY ARKADAŞIMIZIN ÇABALARIYLA GERÇEKLEŞEN BU DESTEĞİN HEPİMİZİN İNANCINI ADETA KAMÇILADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

BİR DE ŞU YUKARIDA KEŞAN'DA KÖYLERDE GÖRÜLDÜĞÜ HABERİ, İNŞALLAH DOĞRUDUR.İNŞALLAH YANILMAK YA DA DALGA GEÇMEK MAKSADIYLA YAPILMAMIŞTIR....
  • hepinize günaydın
    günaydın minikler
  • iki gündür form açık ama okuyamıyorum.
    keşandamı görülmiş
    keşan neresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

ARKADAŞLAR ÜZÜLEREK DENİZ FENERİ DERNEĞİNDEN GELEN CEVABI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM:

Merhaba Nur Hanım,

Öncelikle yaşadığınız bu içler acısı olaydan ötürü tüm aile fertlerine ve size
    derneğimiz adına Allah'tan sabır diliyor ve küçük Şerefcan'ın en kısa sürede
    bulunabilmesini temenni ediyoruz. Sizin de belirttiğiniz gibi derneğimizin
    yardım kalemleri arasında bu tür bir çalışma yer almadığı için üzülerek bu
    konuda size yardımcı olamayacağımızı söylemek durumundayız. Şerefcan'ın
    bulunabilmesi için ancak dualarla size destek olabileceğimizi bir kez daha
    belirtmek isteriz.

İyi günler dileriz.

EN AZINDAN CEVAPLAMA NEZAKETİNİ GÖSTERMİŞLER ALLAH RAZI OLSUN.

• Deniz Feneri en azından nezaket gösterdi. Bende aklıma gelen yerlere mail atıyorum.
    Birde şu keşan olayını birisi açabilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nurxx

quote:

Orjinalden alıntı: AYSEEFE

iki gündür form açık ama okuyamıyorum.
    keşandamı görülmiş
    keşan neresi

KEŞAN EDİRNEDE AYSEEFE ÇANAKKALEYE YAKIN BİR YER....

doğruluk payı olabilirmi
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.