Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben küçük _kedigen_'im slayt gösterisi muhteşem çok etkileyici.

SÜPER!!!

eczaciy abla ya belediye'ye giderken niye bize haber vermediniz?! Yoksa ipek'in yaramazlıkları yüzündenmi
  • Ya bu çocuk hala bulunamadımı? 102 sayfa konu olmuş çocuk ortalarda yok...TR ayağa kalktı gene yok.

Bense kesin başına bir iş geldi, kesin mafyanın işidir bu.

• elinize saglık BULUNSUN ARTIK arkadasım umarım sonuc alınır .bu mektubu dikkate almamak icin kalpsiz olmak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulunsun artık

Sn.Vekilim 11 yıl önce genç bir kız iken göreve başladığım bu camiada şu an 2 yaşında kızı olan bir anne olarak görevime devam ediyorum. Annelik o kadar yüce, o kadar güzel, o kadar harika bir duygu ki bu duygu kelimelerle ifade edilemez. Allah bu yüce duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah. Onun dünyaya ilk geliş heyecanı, ilk anne deyişi, ilk adımları, uyurken, ağlarken, kısacası onun büyümesini izlemek, herşeyine birebir tanık olup o mutluluğu yaşamak o kadar güzel bir duygu ki, ama yanınızda değilse, başka ellerde bilinmeyen bir yerlerde ise, yaşayıp yaşamadığından bile emin değilseniz, karnının aç mı, tok mu olduğunu bilmiyorsanız!...........

Sn.Vekilim, bu tarif ettiğim mutluluğu, ve yine tarif ettiğim acıyı yaşayan bir anne var Türkiye'mizde bu anne bebeğini dünyaya getiriyor 2 yaşına kadar onu gözünden sakınıp büyütüyor ve birgün atalarımızın şehit olduğu topraklara götürüp şehitlerimiz için dualar ediyor ve sonra bir anda herşey kapkaranlık oluyor. Çünkü 2 yaşındaki meleği bu annenin bir anlık dalgınlığı sonucu kaçırılıyor. 07.04.2006 tariinde kaçırılan bu bebekten bugüne kadar hiçbir haber alınamıyor. Aile perişan, bebekleri bulunsun diye çalmadık kapı bırakmıyorlar ama hiç biryerden sonuç alamıyorlar. Ben bu aileyi hiç tanımıyorum, kaçırılan ŞEREF CAN bebeği hiç görmedim ama o annenin yaşadığı acıyı ve çaresizliği anlamak için tanımam gerekmiyor, bir anne olarak basında, televizyonda internette bu konuyla ilgili çıkan haberler, ve o annenin "bebeğimin biberondaki sütü bile yarım kaldı" diye ağlaması, babasının ekranlardan "oğlum belki beni seyrediyorsundur, seni Allah'a emanet ediyorum, seni çok özledim" diye ağlaması ve yine internette bu meleğin bulunması için seferber olup, çırpınan arkadaşlar. İşte tüm bunlar size bu mektubu yazmama neden oldu.

Sn.Vekilim, size bir anne olarak, bir vatandaş olarak, bu bebek ve ailesi için çok üzüldüğümü ve hatta kendi evladımı severken bile o bebeği düşünerek kahrolduğumu belirtmek istedim. Maalesef bizler dua edip Allah'a yalvarmaktan başka birşey yapamıyoruz. ŞEREF CAN bebeğin BABASI TUNCAY ENGİN BEY çok kültürlü ve çok asil bir beyefendi. Tek isteği evlatlarına kavuşmak ve evlatlarının bulunması ve daha nice kayıp çocukların bulunması için özel bir ekip kurulması. Bu konuda mücadele veriyor. Bunun için çalmadık kapı bırakmamıyor. Bende minik ŞEREF CAN için bu minik meleğin bulunması ve annesinin kucağına verilmesi için birşeyler yapmak istedim.

Sn.Vekilim, ŞEREF bebeğin ANNESİ YILDIZ HANIM Sn.BAŞBAKANIMA bir mektup yazmış, evladına kavuşmak için yardım istemiş. Ne olur Sn.Vekilim bu acılı aileye yardım edin. ŞEREF CAN bütün kayıp çocukların sembolü oldu. Size bir resmini gönderiyorum. Ne olur bu melek ait olduğu yerde olsun.

İNANIN BÜTÜN TÜRKİYE TEK YÜREK OLDUK VE KAYBOLAN BİR MELEK ARIYORUZ VE SİZ DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ.

bulunsun artık... mektubun harika olmuş... eminim bunu okuyan vekilin içinde bir yerleri sızlatacaktır. ellerine sağlık

• quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

quote:

Orjinalden alıntı: wil

denizgözlüm arkadaşım geldi.Emeği geçen herkese teşekkürler...

hemen paylaşta sorun var ondan upload etsem kolay olcaktıda malesef yapamadım bugün yaptım biraz acemicede olsa mesajı güzel diye düşünüyorum

Ben izlerken kendimi tutamadım arkadaşlar.Müzikle çok örtüşmüş.Derhal tüm tanıdıklarıma maille göndereceğim.Lütfen herkes yapsın bunu....
  • will size pm attım
  • sağolun arkadaşlar beğendiğinize sevindim. bende izlemek istiyorum ama nasıl izleyeceğimi bilmiyorum. acaba banada pm atsanız izleyebilirmiyim.
  • tuncay bey bugün aramızda değil. lütfen katılıp okuduğunu biliyorsunuz. organ mafyası falan böyle şeyler yazmayın. LÜTFEN
  • arkadaşlar hepinizle gurur duydum hepiniz emeği geçen herkes harika tebrik editorum büyük işler yapıyorsunuz sevgiler
    banada biri slaytı gönderirmi?
  • dneizgözlüm size pm attım
  • quote:

elinize saglık BULUNSUN ARTIK arkadasım umarım sonuc alınır .bu mektubu dikkate almamak icin kalpsiz olmak lazım.

şerefcan icin tv olsun net olsun acaip derecede yayın yaptı.
    tek kaybolan cocuk şerefcan deil ama şerefcan icin ailesi her yola baş vurdu.
    annesi babası babaannesi dedesi filan aglayarak yalvararak cocuklarını istediler. tv de izledim. serap ezgüde.günlerce cıktılar.
    ama cocugu çalan kişide malesef kalp yerine bi taş parçası var. bi insan bu kadar şerefsiz acımasız olmaz....
    başka insanların canını yakarak onların hayatını zindan ederek o cocugu büyütecegini saklayacagını sanıyor.. ama yüce ALLAHIM bunu onun yanına bırakmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulunsun artık

daha öncede yazmıştım bu milletvekilinin başbakanımızla dialogları çok iyi. kendisi de çok iyi bir insan . bebegimizin resmine bakınca etkilenmemesi mümkün değil.

inşallah arkadaşım emeklerinin karşılıgını alırsın
  • acil meraktan çıldırıcam.

mail adresinizi pm den vemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulunsun artık -- 31 Temmuz 2006; 15:28:35 >
  • quote:

elinize saglık BULUNSUN ARTIK arkadasım umarım sonuc alınır .bu mektubu dikkate almamak icin kalpsiz olmak lazım.

şerefcan icin tv olsun net olsun acaip derecede yayın yaptı.
    tek kaybolan cocuk şerefcan deil ama şerefcan icin ailesi her yola baş vurdu.
    annesi babası babaannesi dedesi filan aglayarak yalvararak cocuklarını istediler. tv de izledim. serap ezgüde.günlerce cıktılar.
    ama cocugu çalan kişide malesef kalp yerine bi taş parçası var. bi insan bu kadar şerefsiz acımasız olmaz....
    başka insanların canını yakarak onların hayatını zindan ederek o cocugu büyütecegini saklayacagını sanıyor.. ama yüce ALLAHIM bunu onun yanına bırakmaz..
  • beni duyan varmı
  • benim aklıma hülya avşar geliyor sanki o da duyarsız kalmaz diye düşünüyorum gece onada göndericem
  • Mail ve msn adreslerinizin alışverişini lütfen pm yolu ile yapınız.
    mail adreslerinizin çalınması konusunda ise gerekli tedbirleri almanızı tavsiye ederim.
  • herkesden önce bu cocu çalan kişinin yakınlarına komşularına büyük bi görev düşüyor....

dag basında oturmuyorsa mutlaka cocu görmüşlerdir.

şu video nedir? biri kısaca yazarmı mümkünse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizgözlüm

arkadaşlar isteyene mail yolu ile yollayabilirim çünkü başka türlü kimse açamıyor

denizgözlüm size pm attım
  • Arkadaslar zahmet olmazsa biri bana slidelari gonderebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.