Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Annem Annem şarkısını başarıyla ekledim.
    Slayt hazır. Bir tek boyutunu ufaltmam lazım.

• offf çok sıkıldım arkadaşlar beklemekten...
    patlayıp sabaha kadar ağlamazsam iyi...
    bu böyle olmamalıydı ki...
  • arkadaşlar benim anlamadığım vede bir türlü yanıt bulamadığım birşey var.şeref can bir gezide kaçırıldı bu bu kadar kolaymı?yada rastlantımı yani o gün kim denk gelirsemiydi yada planlımı yapıldı burada günlerdir herkes birşeyler yapıyorda devletimiz neden bu kadar duyarsız bir çocuğu bulmak bu kadar zor olmamalı dağlarda PKKnın inleri bulunuyor bombalanıyor demek istediğim şerefin bulunduğu yer kısmen biliniyor fakat icraat yok

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yozsoy -- 31 Temmuz 2006; 1:01:30 >
  • ÖZMAYIS KARAMSARLIĞA KAPILMA ÇALISMALAR TAM HIZ DEVAM EDIYORR AYRICA SON AFIŞ VE YENI HAZIRLANAN SLAYT GOSTERISIYLE COK ETKILI OLUCAĞIMIZI DUSUNUYORUM TUM ARKADASLAR SABIRI ELDEN BIRAKMASINLAR INANIN SEREFCAN BULUNUCAK SABRIN SONU SELAMETTIR UNUTMAYIN BU BIR SINAV ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
  • kısaca tanıdıkları biride yapmış olamazmı?ben tesadüf olduğuna inanmıyorum kesin planlı bence
  • JOYCE84 SON DURUMU BEKLIYORUM AILEMIZDE YADA KOMSULARIMIZDA TABIRLE SOYLIYCEM KANI BOZUK YOK KIMSEYLE HUSUMETIMIZ YOK AYRICA BIZ IST. DAYIZ BURDA OTURLU EYLEM DAHA KOLAY OLUR LUTFEN BOYLE YANLIS DUSUNCELERE KAPILMAYIN SONRA CIKAMAZSINIZ
  • joyce84 slaytları gormem mumkun mu?çok merak edıyorum ..heyecanlandım da..içim kıpır kıpır ..sanırım artık sona yaklaştık..ŞEREFİMİZE kavusmaya az kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugibibişi! -- 31 Temmuz 2006; 1:00:40 >
  • Aman Tuncay bey yanlış anlamayın benim yazdıklarım Şeref'le ilgili değil...Çok ama çok eminim ben biz gidicez Şeref'i alıp gelicez oralardan.Onu beklemekten değil, başka şeylerde sabır tüketmekten gerildim biraz...ama biliyorum yolun sonu aydınlık...sabretmeyi, hatta "ya sabır" çekmeyi bilicez...
    Ohhhh Şeref Paşa sen mışıl mışıl uyu valla, az kaldı ama bak, toparlan yavaş yavaş sen de...
  • Tuncay Bey, ben gösteriyi hazırladım.
    Annem Annem şarkısını fon müzik olarak kullandım.
    Şu an çeşitli yollarla dosyayı küçültmeye çalışıyorum.
    Bir sonuca varacağım elbet.
    Burdan arkadaşlara da bir nasihat olsun. Fon müzik eklemek istiyorsanız gösteriyi mümkün olduğu kadar sade tutun. Fazla resim kullanmayın, yoksa bir yerlere göndermeniz imkansızlaşıyor.
  • tuncay ben tanıdık derken sizinle direk bağlantılı anlamında söylemedim böyle olamayacağını serap ezgünün programında söylemiştiniz zaten biliyorum ben sadece sizi istanbuldan bu yana takip etmiş kaçırma olayını organize etmiş olabilirlermi diye merak ediyorum
  • BUNUNLA ILGILI BIRSEY EDILEMEDI AYRICA 2 YASINDAKI BIR AILENIN TAKIBI COK ZORDUR CUNKU COCUK BU NERDE NE OLUCAGI BELLI OLMAZ AMA SU OLABILIR BASKA AILE HEDEFTI BELKI BENZETME
  • tuncay bey en kısa zamanda bulunmasını diliyorum evet dediğinizde mantıklı inanın bende en az sizler kadar üzgünüm ve her gece açarken inşallah diyorum ve o günün gelmesini dört gözle bekliyorum
  • özmayıs anlıyorum ben sizi, geçen arkadaşlarla buluşunca da konuşmuştuk, bence onlar önce böyle bir tur olacağını işte 3- 4 otobüs çocuk olacağını falan öğrendiler.Sonra da düştüler peşlerine.İşte Kabatepe de herkes biraz dağıldı kalabalıktı da çoluk çocuk.Orda gözlerine Şeref takıldı....denk geldi bi boşlukta oldu bitti.Onlara da üzülüyorum ne bilsinler böyle yanağı bal, gözü ışık bi ufaklığın ardından sürü gibi insan gelir,ne bilsinler bu çocuğun peşi bırakılmazzzz, eninde sonunda geri alınırrrr......
  • yozsoy süpersin arkadaşım
  • izmirdeki buluşmaya gelemediğim için üzgünüm sizlerin yanında moralim artardı ama bir dahakine mutlaka geleceğim
  • hepinize iyi geceler iyi sabahlar yarın mutlu haberler almak üzere

• benden de iyi geceler herkese, herkes gönlünü ferah tutsun...
  • Selam , arkadaşlar Tefriciye başlatalım Şeref Canın sağsalim bulunması için 4444 olması gerekiyor.bu imtihanda birşey gözetmeksizin hakkın huzuruna dua ile varalım. çünkü Allah, oyun bozanların en hayırlısıdır...
    "Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yusteskal ğamâmu bivechihil Kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."

"Kendisiyle düğümlerin çözüldüğü, sıkıntıların açılıp zâil olduğu, ihtiyaçların yerine getirildiği, arzu, istek ve güzel neticelere ulaşıldığı, kerim yüzü suyu hürmetine yağmur istendiği Efendimiz Muhammed'e, Onun âl ve ashabına her göz açıp kapama, her nefes alıp verme, Sana ma'lum herşey sayısınca kâmil salât ve eksiksiz selâm et Allahım."
    tefriciye okumasını bileniniz varmı?
    Almak isteyenler olursa paylaşalım.
    Niyetimiz halis taktir yaradanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenzeynep -- 31 Temmuz 2006; 2:57:11 >

• Evet aynen enemy.
    Mp3ü yanında göndermek gerekiyormuş.
    Ben şu an gösteriyi ve eklediğim şarkıyı bir rar dosyasına sıkıştırıp upload ediyorum.
    Boyutu oldukca büyük oluyor.
    Dosyayı indirdikten sonra rar proğramıyla açmak gerekiyor.
    Umarım bilgisayarınızda öyle bir proğram vardır.
    Başka türlü olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 31 Temmuz 2006; 2:11:16 >
  • 
Sayfa: önceki 262263264265266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.