Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özmayıs Serap Ezgü tekrar programa başladığında bu aileyi yine davet edecek bundan kuşkum yok. İnşallah o zamana kadar bulunur. Benim hep demek istediğim şey şu ve beni kimse anlamadı. Bu hanfendiye bir şekilde ulaşılıp medya konusnda bize yardımcı olmasını sağlamak. Hangi yol olursa olsun medyanın içindekilerin yardımını istemek. Bu toplumun tek eğlence kaynağı televizyon. Bunu unutmayalım.
  • BENİ BU ZİNDANDAN KURTARIN ANNEME GERİ GÖTÜRÜN DE OLABİLİR
  • sevgili yazsoy sana katılıyorum çocuğun ağzından yazılınca çok daha etkili. bir an önce karar vermek lazım. ben şahsen sadece BENİ ANNEME GÖTÜRÜN kalsın ve çok kalabalık olmasın derim. ama resim en son çekilen resimlerinden olmalı. ve TUNCAY BEY bende afiş istiyorum ve bu afişler için maddi olarak bizlerde destek oluyormuyuz arkadaşlar
  • Beni kaçırdılar. Ben anneme geri dönmek istiyorum. gibi birşey de olabilir. Kısa ve öz.
    Fazla yazı olmasın afişlerde bence. Resim kaybolur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 30 Temmuz 2006; 1:43:17 >
  • YA DANİNO ÇOCUKLARI GİBİ OLDUK...."HIMM NE OLABİLİR, NE OLABİLİR?"
    KESİN TEK TAŞI KAPMIŞTIM VALLA BU KADAR DÜŞÜNMEYE.EEE TEK TAŞ YERİNE BEN DE ŞEREF'İ ALIRIM ARTIK
  • DÜNYALAR GÜZELİ ŞEREF CAN İYİ UYKULAR. İLAYDA TATLI KARA KIZ SANADA İYİ UYKULAR
  • ARKADAŞLAR BEN ÇOK DUYGUSAL VE DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ SADECE OĞLU İÇİN YAŞAYAN BELKİDE KENDİ HAYATINI UNUTAN BİR ANNEYİM BELKİ ŞİMDİ HERKES BANA KIZACAK BÖYLE DESTEK MORALMİ OLUR DİYECEK AMA ANNELİĞİMİNDE VERDİĞİ DUYGUYLA KARAMSARLIĞA KAPILDIM SANKİ HİÇ BULUNMAYACAKLARMIŞ GİBİ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM
  • arkadaşlar verdiğim linke girip bi yorum yazarmısınız bi ölümünü hazırladım sayılır herkesin görüşlerini bekliyorum. link:www.informbilgisayar.com/sersefcanengin.htm bekliyorum
  • özürdilerim arkadaşlar yanlış yazmışım doğrusu bu link:www.informbilgisayar.com/serefcanengin.htm bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: özmayıs

ARKADAŞLAR BEN ÇOK DUYGUSAL VE DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ SADECE OĞLU İÇİN YAŞAYAN BELKİDE KENDİ HAYATINI UNUTAN BİR ANNEYİM BELKİ ŞİMDİ HERKES BANA KIZACAK BÖYLE DESTEK MORALMİ OLUR DİYECEK AMA ANNELİĞİMİNDE VERDİĞİ DUYGUYLA KARAMSARLIĞA KAPILDIM SANKİ HİÇ BULUNMAYACAKLARMIŞ GİBİ DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM

BU-LU-NA-CAK

• bilgisayar konusunda biraz acemiyim mes. aldım. cevap gönderemedim. kusura bakmayın. her konuda her zaman yanınızdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulunsun artık

bilgisayar konusunda biraz acemiyim mes. aldım. cevap gönderemedim. kusura bakmayın. her konuda her zaman yanınızdayım

• AYMAF BEN BEĞENDİM RENKLİ OLMASI GÜZEL HAREKETLİ DURUYO...TABİ BU DAHA BAŞI VE TASARIM SANA AİT DE BÖYLE AKAN LİNKLER FALAN DA OLACAK MI?MESELA YORUMLAR YAZSAK, SON GELİŞMELERİ YAZSAK...NEYSE NEYSE ÇOK KARIŞMAYIM BEN...
    NACİZANE Bİ FİKİR AMA AFİŞTE DE DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ"KAÇIRILMAK SURETİ İLE KAYBOLDU" BİRAZ KULAK TIRMALAYAN Bİ İFADE BENCE.TABİ BU DA SADECE Bİ FİKİR..
  • görüşlerin ve fikirlerin için teşekkür ederim yozsoy bunlarıda dikkate alıcam arkadaşlar bu benim çalışmama değil bu davaya yüreklerini koymuş herkesin çalışması olucak onun için herkesin görüşlerini bekliyorum.
  • AYMAF ŞİMDİ BAKTIM BENCE GÜZEL OLMUŞ İKİ RESİM VE AĞLAMAKLI BAKIŞLAR SANKİ ŞİMDİ POZ VERMİŞ GİBİ YALVARIYOR UMUTSUZ GİBİ BENCE HERŞEY GÜZEL İANANIN BU RESİMLER BBBBBBBBBBBBBBBBBENİ NEYSE BEN GECENİN ETKİSİYLE OLSA GEREK UMUTSUZLUĞA DÜŞTÜM
  • Arkadaşlar bu afiştede yer alan "KAÇIRILMAK SURETİ İLE " nin yerine ne koyabiliriz fikri olan varmı benim aklıma başka bişi gelmedi onun için afiştekinin aynısını yazdım.
  • ZORLA ALI KONMAK SURETİYLE YADA FİKRİMİ KİMSE SORMADAN FALAN
  • özmayıs bazen bende böyle kötü şeyler düşünüyorum ama hemen silkeleniyorum. böyle bir meleğe kim kıyar yok yok kesinlikle olmaz diyorum. allah ona zarar vermek isteyeni taş eder diyorum. ama açıkçası ilayda kız çocuğu olduğu için onun için pek olumlu düşünemiyorum ankarada dilendirilirken grüldüğü yazıldı inşallah öyledir aklıma gelenlerin olmasındansa öyle olması yani dilendiriliyor olması daha iyi tabiki. allah annesine sabır versin nasıl da ağıtlar yakıyor kadıncağız. bu acı ölümden beter
  • quote:

Orjinalden alıntı: aymaf

Arkadaşlar bu afiştede yer alan "KAÇIRILMAK SURETİ İLE " nin yerine ne koyabiliriz fikri olan varmı benim aklıma başka bişi gelmedi onun için afiştekinin aynısını yazdım.

GEÇEN SAYFALARDA DA YAZAN ARKADAŞLAR OLMUŞTU:KAÇIRILMAK VE KAYBOLMAK BİRBİRİNDEN DAHA FARKLI.KAYBOLDU DENİLİNCE TOPU BİZ ALIYORUZ GİBİ, AMA KAÇIRILDI DEYİNCE SOSYAL SORUMLULUK AĞIR BASIYOR TOP KARŞI TARAFA DA ATILIYOR.BENCE SADECE"....KAÇIRILAN ŞEREF CAN..." İYİ.
  • ARKADAŞLAR BENİM MORALİM SIFIR ÇIKIYORUM HEPİNİZE UMUTLU GÜNLER DİLİYORUM TABİİİKİ KENDİMEDE İYİ GECELER
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.