Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende İzmirin bir ilçesindeyim bu resimleri pazartesi günü çabalarımla hastaneye, otogara, mobilyacılara ve çocuk parkına asmayı düşünüyorum.Keşke erkek olsam veya çocuğumu bırakabilecek yerim olsa daha verimli olurdum..elimden gelen yerlere yapıştıracağım..
    Birde aklıma gelmişken hala o kadar merhametsiz insanlar varki onları görünce çok üzülüorum..ben şeref can dan bahsedince yakınınmı oluyor diyorlar..hayır diyince boşver ya sen lkafayı yemişsin diyorlar..kafayı yemek onlara göre bu.. ama ben kafayı yesemde ne derlerse desinler elimden geleni yapacağım..benim gibi düşünen bir arkadaşım olsaydı burada dahada verimli olurduk amaneyse..bakalım kendi çabalarımla nereye kadar..tekrar soruyum izin almaya gerek yok değilmi..ben izinsiz yapacağım..izin işi olursa o kadar yerle uğraşamayabilirim..çünkü pazartesi günü çocuğumu arabasına koyacağım dükkan dükkan dolaşacağım...şeref canıma yeni cicicler alıyor gibi....
    Eşim diyorki deli olmadan veli olumazmış...
    Bana deli deselerde şeref canıma ermek için yapacağım...

• iyigeceler
    ben de izmir kskliyim ama bugun bulusacagınızı çok gec öğrendim maalesef.
    yazın muğla da oluyorum.madem izmiri kacırdım bende afiş konusunda mugladan yardımcı olabılırım..
  • HERKESE GÜNAYDIN BU AFİŞLER TÜRKİYENİN HERYERİNE ASILACAKSA AFİŞ ASMADA ÖZELLİKLE BÜYÜK ŞEHİRLERDE BİZE ENÇOK YARDIMI FUTBOL KULÜPLERİNİN TARAFTAR DERNEKLERİ YARDIM EDEBİLİR GİBİ GELİYOR BANA ÇÜNKÜ ONLARDA BİZİM GİBİ KARŞILIKSIZ SEVİYORLAR

ŞEREFCAN ENGİN BİRİLERİNİN YANINDA NEFES ALMAYA DEVAM EDİYOR
  • AYSEEFE SEN BU SAATTE BURADA OLURDUN, SABAHLARI NE DİYORDUN, CAN ŞEREF İM GÜNAYDIN BAK BİRAZ SONRA ABİNLER ABLANLARDA SANA GÜNAYDIN DİYECEK..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: falkonxlife

AYSEEFE SEN BU SAATTE BURADA OLURDUN, SABAHLARI NE DİYORDUN, CAN ŞEREF İM GÜNAYDIN BAK BİRAZ SONRA ABİNLER ABLANLARDA SANA GÜNAYDIN DİYECEK..............

CANIM BENİM GÜNAYDIN HEPİNİZE ŞİMDİ GELDİM.UYUYA KALMIŞIM ŞEREFCANIM İLAYDAM SİZLEREDE GÜNAYDIN.
  • yapacağın en akıllıca iş çocuğu bir karakolun yakınına bırakıp kaçmak olur bence

ŞEREFCAN ENGİN BİRİLERİNİN YANINDA NEFES ALMAYA DEVAM EDİYOR
  • BUGÜN FORM ÇOK SESSİZ
  • ..
  • ayseefe bana cevap verirmisin
  • günaydın arkadaşlar umarım iyi haberler alacağımız bi gün olur
  • SANA KOLAY GELSİN NAFİLE
  • ayseefe sana pm attım
  • ..
  • Sevgili joyce;
    bir matbu yazı hazırlamışsın. NE zaman söylemek istediğim bir şeye vesile oldu. Bence -aynı maili- değişik adreslerin yollaması fazla etki uyandırmaz..Onun yerine aynı duyguyu farklı şekillerde, kendimizce yazarsak daha iyi olacağı kanaatindeyim. Düşünsene bir köşe yazarına Şerefcanla ilgili bir yazı gidiyor ve hepsi birbirinin aynı, imzalar farklı..Oysa farklı yazıldığında,daha bu konuyla çok kişinin alakadar olduğu daha belli olur..
  • ayseefe sana pm attım
  • bu sessizlik inşallah bir şeylere gebedir

haklısın reyhan777
  • arkadaşlar afiş asacak olan arkadaşlar, taksi duraklarını sakın ihmal etmeyin, çünkü bu hırsız Şerefcanı bir yere götüreceği zaman taksiyi tercih edecektir. Kalabalığa girmemek açısından. Görüntülere akşamın 22:00sinde yakalandığına dikkatinizi çekerim. Kalabalığa girmekten korkacaktır. Ayrıca taksiciler çok yer gezdiklerinden görme ihtimalleri fazla...akıllarında bulunmasında fayda var...
  • 92. sayfaya bak deniz gözlüm :) Kopyala-yapıştır ile bilgisayarına indirebilirsin...
  • ..
  • ve ben illaki robot resim yerine (yada robot resimle beraber) video görüntüsündeki fotoğrafında kullanılmasından yanayım..Çünkü robot resim fazla benzemiyor...
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.