Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.193
Cevap
0
Favori
230.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gymim

FORUM GENE YAVAŞLADI FİKİR ÜRETİMİ YOK MAİL ATTIM DİYEN YOK HUUUUUUUU HAYIRDIR???

MAİLLERİMİ ATIYORUM. HATTA DÜN GECE KANDİL PROGRAMI YAPAN BİR KANALA CEPTEN MESAJ ATTIM. DUA İSTEDİM . ALT YAZI ŞEKLİNDE GEÇTİ. NE BİLEYİM ELİMDEN DAHA BAŞKA NE GELİR ????????????
  • selam arkadaşlar ben de bu yürekli arayış zincirinin bir halkasıyım.forumu bir süredir takip ediyorum.ancak yeni giriş yapabildim .şerefcan biryerler de nefes alıyor,ve bu zincirin onu kacıran elleri boğup onu annesine vermesini bekliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczsibel

selam arkadaşlar ben de bu yürekli arayış zincirinin bir halkasıyım.forumu bir süredir takip ediyorum.ancak yeni giriş yapabildim .şerefcan biryerler de nefes alıyor,ve bu zincirin onu kacıran elleri boğup onu annesine vermesini bekliyor...

hoşgeldin sibel
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczsibel

selam arkadaşlar ben de bu yürekli arayış zincirinin bir halkasıyım.forumu bir süredir takip ediyorum.ancak yeni giriş yapabildim .şerefcan biryerler de nefes alıyor,ve bu zincirin onu kacıran elleri boğup onu annesine vermesini bekliyor...

HOŞGELDİN SİBEL. ANLATTIĞIN GİBİ OLACAK İNŞALLAH.
  • Ben 45 arkadaşıma "trakyada tanıdığı olan bana yönlendirsin" diye mail attım cevap bekliyorum..
  • TÜM DOSTLARA HAYIRLI CUMALAR ARANIZA YENİ KATILDIM AMA FORUM YAZILARINIZI DEVAMLI OKUYORUM DUALARIMLA YANINIZDAYDIM BUNDAN SONRA YAZILARIMLA YANINIZDAYIM TABİ ŞEREFCAN I ARIYIŞLARIMIZ EN KISA SÜREDE GÜZELLŞKLE SONUÇLANACAK EMİNİM TÜM ARKADAŞLARA SEVGİLERR
  • arkadaslar uzun bir aradan sonra yeniden aran1zday1m aklIm hep burda sizlerleydi herkeze selamlar
  • hoşgeldin ayşe5 inanırmısın nerede acaba diye merak etmiştim
    sümerim arkadaşım hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleman -- 28 Temmuz 2006; 16:35:50 >
  • SUMİREM HOŞGELDİN. AYŞE5 NERELERDEYDİN SEN DE TEKRAR HOŞGELDİN
  • TEŞEKKÜR EDİYORUM gymim VE TÜM ARKADAŞLARI DAYANIŞMALARINDAN ÖTÜRÜ HEM TEBRİK EDİYORUM HEMDE ÇOK HOŞ BULDUM DAİM OLSUN HERZAMAN GÜZEL DAYANIŞMALARLA BİRBİRİMİZE DESTEK VERELİM
  • ECZACI SİBEL YOLUN BU SEVGİ YOLUNDAN GEÇTİ SENDE TUTTUN ŞEREFCAN IN ELİNDEN NE MUTLU SANA HOŞ GELDİN
  • kirklardiyarinda. duyurdum..afiş kampanyasını..isteyen varsa katılmayı bizimle irtibata geçsin diye..belki ordan bir iki kişi çıkar..en azından adminler ilgilenebilirler.trakyalı enemy 34 diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim.benim anlamnadığım biz bu afişleri kendimizmi print edip çoğaltıcaz..??bir bilgisi olan varmı..bide benim tekirdağlı bir arkadaşım var akrabaları orda..belki o onlarla irtibata geçerse..onlarda birşeyler yapablirler..ama kopuk hareket etmek istemiyorum..tuncay bey bizi yönlendirse çok daha iyi gider herşey..trakyallı başka hiç kimseyi tanımıyorum ben maalesef..ama hiç belli olmaz bakarsın karadenizden biri afişi görür kadını tanıyodur..neden olmasınki.okuldan eskiarkadaşıdır..eski iş arkadaşıdır..en azından gidip polise bi isim söyler..o yüzden her şehre yayabilmemiz lazım bu afişleri...ha bide ben adapazarınada asabilirim..orda okuyorum çünkü çoğu arkadaşım orda..keşke trakyaya gelip orda asabilsem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafilee -- 28 Temmuz 2006; 16:54:26 >

• CEVAP GELDİ ARKADAŞLAR

Kimden : behic@superonline.com [Göndereni Engelle] [Adres Defterine Ekle]

Kime : "ayseefe" <ayseefe@mynet.com>

Konu : RE: AYŞE

Tarih : 28/07/2006 16:06

sayın efe gönderdiğiniz bilgilerden derleme bir yazı yı İnternethaber deki köşeme koydum tanıdıkl köşe yazarlarına bunu yaygınlaştırmalarını rica edeceğim.
  • sibel ve sumirem arkadaşlar hoş geldiniz... :) İnşallah trakyalı tanıdığınız vardır..Çünkü şu anda feci halde trakyalıya ihtiyacımız var..

Nafile, ben en azından 1 adet prınt edip sonra bunu fotokobi ile çoğaltabileceğimizi düşünüyorum. Hatta fotokobide ebatını da büyüttürebiliriz... tuncay bey "afiş işi tek elden olacak" demişti ama sanırım bu bizi çok yavaşlatır...
  • Şeref Can bebek nerede

Engin ailesi 7 Nisan 2006 günü bir felaket yaşadı.Ailenin iki yaşındaki bebecikleri güpegündüz hem de yanları başında,üstelik umuma açık hareketli bir alanda kaçırıldı. O günden beri aranıyor... Olay şöyle meydana geldi...

Şeref Can Engin ablasının okul gezisi için ailece gittikleri Çanakkale Eceabat Kocatepe mevkii dinlenme tesislerinde öğlen saatlerinde bır oldu.

Dinlenme Tesisinde anne ve abla tuvalet için ilerlerken, Şeref Can babasının yanında kalmış, sonradan annesinin arkasından gitmiş ve olan işte o an olmuş..O zamandan beri kendisine ulaşılamıyor.Görgü tanıklarının verdikleri ifadeye göre robot resimler çizilmiş.

Şeref Can, Mayıs ayında Tekirdağ Saray'da bir markette ifadelere göre sarışın-aksak yürüyüşlü-düzgün şiveli 1.60-1.65 boylarında bir bayanla görülmüş ve ihbar edilmiş.

Daha sonrasında yine Tekirdağ'da bir çay bahçesinde yanında birkaç kişiyle görülmüş, verilen ifadeye göre bayanlardan biri yukarıda verilen tarife uyuyormuş.Çocuğa Umut diye sesleniyorlarmış.

Haziran ayında ise Kırklareli’nde bir marketin güvenlik kamerası önünden çocukla birlikte geçerken görüntülenmiş ve bu bayanın da aksadığı açıkça belli olmuş...

Bebecik hakkında Tekirdağ-Edirne-Bursa-Kırklareli-Manisa civarından ihbarlar geliyor. Emniyet güçleri ve Jandarma olay hakkında araştırmalarına devam ediyor.

Tabii ateş en çok düştüğü yeri yakıyor.. Ailesi şeref Can’ın bulunması için hepimizi duyarlı olmağa çağırıp yardım istiyor. Elimizden geleni yapmalı çevremize bir kez de Şeref Can için bakmalıyız..

Şeref Can Engin için bir internet sitesi kuruldu.www.serefcanengin**** ve
    çocuğun fotoğraflarına ve irtibat telefonlarına ulaşılabilir durumdadır.Ayrıca bir
    grup anne ve duyarlı vatandaş grubu linki verilen forumda http://resim.donanimhab r.com/m_7239345/mpage_92/key_//tm.htm#8370246 Şeref Can’ın unutulmaması yönünde gönüllü olarak çeşitli çalışmalar yapılıyor..
    Bu arada kaçırılma meselesi duyarlı kişilerce yakından takip ediliyor. Passasiyeti diri tutmak için çeşitli yazılar yazılıyor. Bunlardan birini kaleme alan Sayın Reyhan Sert kaçırılmayı özetledikten sonra şöyle diyor... jandarmaya değil de, iş işten geçtikten sonra aileye yapılıyor. “evet ben o çocuğu gördüm, şuradaydı”İyide güzel kardeşim, neden polisi aramadın?, neden takip etmedin? eden bir şey yapmadın? Bir şey yapan yok.

Ancak insanı deli edercesine “evet ben onu şurada gördüm” lafı var.Şerefcan henüz iki yaşındaydı, hala annesini emiyordu. Söylediği tek kelime, annesinin adı olan Yıldız’dı. Anne Yıldız Hanım, “geceleri göğsüm ağrıyor, anlıyorum ki hayatta” diyor. Emziren bir annenin emzirmeyi bırakmasının ne kadar eza verdiğini çeken bilir. Henüz süt kokan, cennet kokan bir bebek, annesinin kollarından koparılıp alınıyor. Ve ben öyle tahmin ediyorum ki, Şerefcan çalındığında çektiğin acıyı, Yıldız hanım Şerefcan’ı doğururken bile çekmemiştir.
    Ve nihayet bir umut ışığı yanıyor. Yanında Şerefcan’ı gezdiren bir kadın akşam saat 22:00 civarında bir marketin güvenlik kamerasına yakalanıyor. Bir bacağında, bariz kalça çıkığı görülen güzel ve sarışın bir hanım, Şerefcan’ın elinden tutmuş kameranın önünden geçiyorlar. 15 dk. sonra her nereye gittilerse yeniden geçiyorlar kameranın önünden. Hiç aceleleri yok. Sanki geziyor, hava alıyorlar.
    Aklıma; tüm gün kilitli kalan çocuğu, kimsenin dikkatini çekmemek için akşam vakti gezmeye çıkarttığı geliyor.
    Ve bir hanım arayıp “görüntüdeki hanım benim” diyor. Aileyle buluşmaya geldiğinde delil olarak görüntüdeki çantasını getiriyor. “O aradığınız çocuk değil, yeğenim” diyor. Hanımın bacağında kalça çıkığı yok. Çocuğu göstermiyor.
    Bu ayrıntıları çok bilemiyor ve açıkçası öğrenmeyi de çok istemiyoruz, çünkü bizim bildiklerimizi Şerefcan’ı kaçıranlar da bilecek. Tedbir alacak.
    Aileye sorduğumuz sorulardan bazıları es geçilince üstüne düşmüyoruz.

Aile Şerefcan için bir web sayfası hazırladı. Ayrıca internette Şerefcan için oluşturulmuş bir forum var. Bizler, bu forum etrafında toplanarak aileye maddi manevi destek sağlamaya, olayı gündemden düşür-me-meye çalışıyoruz.
    O sevimli yüzleriyle, bize gülerken gördüğümüz, sevdiğimiz, güvendiğimiz programcılar, bizim sesimize kulak tıkayıp, bodrumlarda kimin eli kimin cebinde programları yapmayı tercih ediyorlar. Çünkü reytingi bunlar topluyor. Siyasi partilere, gazetelere, tv lere, devlet yetkililerine mail atıyoruz. Ya “bakıyoruz” diyorlar, ya “şuraya müracaat edin”diye akıl veriyorlar, yada “sıkıldık artık maillerinizden, yollamaya devam ederseniz ilgilenmeyiz” yollu tehditler savuruyorlar. Bazen de “çocuk neyiniz oluyor” sorusunu yöneltiyorlar. Yani “ilgileniyorsanız bir yakınınız olmalı, yoksa neden ilgilenesiniz ki? Salak mısınız?” der gibi..Yada belki üstlerine şöyle açıklayacaklar“şu kaybolan çocuk için annesi arayıp duruyor.Bu elbette ki “kaybolan çocuk için birileri arayıp duruyor” cümlesinden daha çok kulağa ve mantığa (onların mantığına) hoş geliyor.
    Kimse rahatını bozmasın.(!) Çünkü bunlar hep “başkalarının” başına gelir. Bunlar basit küçük haberlerdir ve okura vakit geçirtmek için vardır.(!) Bunları okuyup suratınızı biraz ekşiterek “ay yazık olmuş” deyin. Bu sizin ne kadar merhametli olduğunuzun göstergesidir(!) Sonra tahtaya vurun, sizin başınıza gelmesini engellemiş olursunuz.(!)... Aylardır çocuğunu aradığı için işe gidemeyip bu yolda sıfırı tüketen babayı umursamayın.
    Merak ediyorum, kim daha merhametsiz? Şerefcan’ı kaçıranlar mı? Yoksa onu bulma çabalarını ti’ye alanlar mı? Gereksiz bir uğraş olarak görenler mi?
    Şerefcan’ın web adresi;http://www.serefcanengin.tr.cx/

Şerefcan İçin açılan forum sayfası;

http://forum.donanimhaber.com/m_7239345/mpage_82/key_/tm.htm
    Şeref Can bebeğin bir an önce ailesine kavuşması dileği ile...

• Afişlerde kadının illa sarışın olması gerekmediğini yazmak lazım. Saç boysaı ile herhangi bir renk olabilir saçları. Aslında Türkiyenin sevilen starları televizyonların primetime'larında 1 dakikalık spotlar halinde Şerefcan ve onu kaçıranlarla ilgili bilgi verselerdi. Şu ana kadar bu problem çözülmüş olacaktı. Serap Hanım'a rica etsek böyle 1'er dakikalık filmler hazırlatılıp televizyonlarda yayımlanamaz mı? Bu işin bir sakıncası var . O da karşı tarafın panik halinde neler yapabileceğini bilemememiz. Onun için Ailenin de onayı alınması gereken bir iş. Ya da bilirkişilerin.
  • AY AYSEEFE BAYILACAM ŞİMDİ SEVİNCİMDEN ALLAH SENDEN DE BEHİÇ KILIÇTAN DA RAZI OLSUN...O KADAR BEĞENDİM Kİ AĞZIM AÇIK KALDI.ALLAHIM SESİMİZİ DUYAN BİRİLERİ ÇIKTI.ALLAH TUTTUĞUNUZU ALTIN ETSİN NE DİYEYİM...
  • BENCE HEPBİRLİKTE KISACIKTA OLSA BİR TEŞEKKÜR MEİLİ ATALIM ARKADAŞLAR
    FORMUN ADRESİNİ VERMİŞTİM OKUDUĞUNA EMİNİM.

behic@superonline.com
  • İNANIN ŞU ANA KADAR HİÇBİRŞEY YAPAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORDUM.VE FORMA BİDAHA YAZMAMA KARARI ALMIŞTIM.
    ÇÜNKÜ MEİL GÖNDERMEDİĞİM YER KALMADI CEVAP GELMEYİNCE GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM AMA ŞİMDİ BİRAZDA OLSA MORALİM DÜZELDİ
    ASIL BEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AYSEEFE

İNANIN ŞU ANA KADAR HİÇBİRŞEY YAPAMAMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORDUM.VE FORMA BİDAHA YAZMAMA KARARI ALMIŞTIM.
    ÇÜNKÜ MEİL GÖNDERMEDİĞİM YER KALMADI CEVAP GELMEYİNCE GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM AMA ŞİMDİ BİRAZDA OLSA MORALİM DÜZELDİ
    ASIL BEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.

EVET TAKIM RUHU BU İŞTE. TAKIMIMIZIN DİĞER ÜYELERİ DE İZMİR'DE ÇALIŞIYORLAR ŞİMDİ.ALLAHIM ONLARA DA KUVVET VERSİN.

BU ARADA BEHİÇ BEY'E DE TEŞEKKÜR MAİLİMİ GÖNDERDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wil -- 28 Temmuz 2006; 17:22:42 >
  • 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.