Allahım sabırlar versin.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNECİĞİNE KAVUSUR.BONCUK GOZLU GUZEL YUZLU BEBECİK.GECEN HAFTA NIGDEYE MEMLEKETE YOLCULUK EDERKEN HER MOLA VERISIMIZDE HEP AKLIMDA SEREF CAN VARDI SANKİ HER İSTASYONDA ONA RASTLIYACAKMISIM BULUP KURTARACAKMISIM GIBI .HEP SEREFCAN VE AİLESİ AKLIMDAYDI NE YAPIYORLAR YENI BIR IPUCU YADA HABER VARMI KISACASI YENİ BİR UMUT VARMI DIYE... DÜSÜNMEMEYE CALISTIM AMA AKLIMDAN CIKARAMADIM HICBIRINI VEDE SEREFCIGI KACIRANLARIN NASIL INSANLAR OLDUGUNU ANLAMAYA CALISTIM GECELERİ NASIL UYUYABILDIKLERINI NASIL BIR ANANIN BABANIN ICINI KAVURURKEN HAYATLARINA DEVAM EDEBILDIKLERINI NASIL YEMEK YIYIP NEFES ALABILDIKLERINI NASIL KENDI AILELERININ YUZUNE BAKABILDIKLERINI DUSUNDUM .HICBIR SORUMA CEVAP BULAMADIM .ALLAHIMDAN DİLEĞİM EN KISA ZAMANDA BU İNSAN KOPYALARININ YAKALNANIP SAG SALIM SEREFCANIN AILESINE KAVUSMASI.
quote:
Orjinalden alıntı: kirmizi81
bugün yıldızla görüştüm.dediki tuncay çanakkaleye gidecekti ve hiç paramız kalmamıştı ve karakara düşünüyoduk ne yapacağımızı. birden aklımıza banka geldi ve hesaba baktık.para vardı. ve bize ilaç gibi geldi. tuncay çanakkaleye gidebildi..allah herkesten razı olsun dedi. çok sevindim arkadaşlar...
ALLAH YARDIM YAPAN HERKESTEN RAZI OLSUN.
quote:
Orjinalden alıntı: AYSEEFE
NAFİLE SEN BİR HARİKASIN.NE İŞ YAPIYORSUN BİLMİYORUM AMA SEN YAZAR OLMALIYMIŞSIN
teşekkür ettim ama ..daha bi iş yapamıyorum.henüz lise öğrencisiyim..yazar olmayı çok isterdim ama ailemin beklentileri farklı olduğu için çürüyüp gidiyoruz işte
AFİLENİN GÜZEL YAZISINI RESİMLERLE BİRLİKTE BURSANIN YEREL GAZETELERİNE GMDERDİM DAHA NE YAPABİLİRİM.MADDİ DESTEKTE BULUNMAYI ÇOK İSTERDİM AMA MALESEF MADDİ DURUMUM PEK İYİ DEĞİL AÇIKÇASI BUDA BENİ ÜZÜYOR.ÖZELLİKLE KIRMIZI81 YILDIZ HANIMIN SANA SÖYLEDİKLERİNDEN SONRA.
dostluğun kardeşliğin hiç bir menfaat gözetmeden perişan olan engin ailesinin yanında olan bu mükemmel insanlar ın olduğu bu forumda bulunduğum için çok mutluyum inanın 2 yaşında olan oğluma bakarken şerefcan ı gorüyorum kahroluyorum iyiki bu forum var iyiki varsınız allah bizim dualarımızı duyacak şerefcan ı ailesine kavuşturacak
arkadaşlar tabiki ulusal yayınlar daha yaralı ama bununla birlikte yerel kanal ve gazeteleri de ihmal etmeyelim, ben izmirdekilere gönderiyorum, ilaydanın olayının burda olması avantaj tabi dikkatlerini çekiyo
kırmızı81 çok duygulandım ya...evet bu konuyu da ihmal etmemek gerek kesinlikle
ayseefe bu arada yerel gazetelere haber için banka hesap numaralarına ailenin onayı var ekleyebilirsin
adamcagiz 1 günde 3 sehir dolasiyor parami dayanir durumu iyi olupta yardim yapanlardan allah razi olsun ben 4 agustosa kadar toplayabildigim kadar toplayip türkiyeye gelince yatiricam
inanamiyorum hala bir noktaya gelinmedigine cok uzuluyorum bu insanlar icin kac ay oldu yaa hala nasil bir haber yok kimse gormemis mi bu cocugu yer yarildi icine mi girdi anlamiyorum aklim almiyor
elcino ben çok umutluyum ya bu-lu-na-cak, bulucaz işte . biz o bal gibi çocuğu yedirirmiyiz onlara
SLM SUREKLI KATILAMIYORUM BELKI FORUMA AMA SOYLEMEK ISTEDIGIM SU BI ARA ARKADASLARDAN BIR KACI CANAKKALE GEZISI SIRASINDA KIMSEDE KAMERA KAYIT CIHAAZI FALAN YOKMU DIYE SORMUSTUNUZ PEKI HIC BIR GELISME OLMADIMI BU KONUDA YANI TURKIYEDE BU KADAR DUYARLI KANALLARI TAKIP EDEN VARKEN TEK BIR KIMSE CIKMIYORMU BU COCUGU GORDUM DIYE YAA...BU KADAR MI BITMIS BIZIM TOPLUMSAL DUYARLILIGIMIZ..DUNDEN BERI ALTINLAR CALINDI DIYE BUTUN TV HABERLERINDE ADAMLARI KONUSTURUP ZARARLARI NE KADARDI KAC KISILERDI DIYE SORAN MEDYA MİNİKTE OLSA SEREF CANIN TONLARCA ALTINDAN DAHA DEGERLI OLDUGUNU ANLAYAMAYIP HABER KANALLARINA UCRETSIZ 2 DK SIGDIRIPTA TURKIYEYE SESLENEMIYOR YAZIK DERIM BEN TOPLUMUMUZ YERDE 1 LIRA BULMAK ICIN KARIS KARIS SOKAKLARI GOZLERIYLE TARARKEN BU KADAR YUREGI YARALI AİLENIN HAYKIRISLARINA KULAK ASMAYIP SIZLERIN ATTIGI MAILLERI GOZ ONUNDE BULUNDURMUYORSA SOYLENECEK SOZ BULMAKTADA BEN ZORLANIYORUM O ZAMAN...SADECE REYTING AMACI ILE PROGRAM YAPAN TV YAPIMCILARI BILMIYORLAR SANIRIM SU AN KAYIP SEREFIN ILAYDANIN BULUNMASININ NE DEDIGI ZOR ANLASILAN ISMAİL TURUT BEY VE YANLISLIKLA DIPLAMA ALMIS COK SAYIN ZEKERIYA BEYAZDAN DAHA ONEMLI OLDUGUNU...AMA ARKADASLAR ONLAR RAHAT NASIL OLSA HERGUN MEDYAYI GMUSGUL EDEN BI HULYA AVSAR GULBEN ERGEN ZEKERIYA BEYAZ VARKEN NEDEN SEREF CANI ILAYDAYI KOYSUNLARKI....BIZIM ULKEMIZDE INSAN VEYA CANLI NE ZAMAN ONEMLI OLDUKI ZATEN PARASAL DEGERLER VARKEN...SEVGI VE SAYGILAR HEPINIZE....ALLAH TUNCAY BEY VE YILDIZ HANIMA KUVVET VE SAGLIK VERSIN SEREFI VE ILAYDAYIDA EN YAKIN ZAMANDA AILELERINE KAVUSTURSUN INSAALLAH
quote:
Orjinalden alıntı: yozsoy
elcino ben çok umutluyum ya bu-lu-na-cak, bulucaz işte . biz o bal gibi çocuğu yedirirmiyiz onlara
Destegin icin tesekkur ederim ve bir sey soylemek istiyorum ben bu konuda sesimizi cok duyuramadigimizi dusunuyorum Serap Ezgu'nun programi bittikten sonra tv kanallarinin hicbiri konuya el atmadi ve bu konuda unutulmaya yuz tuttu bizde burda birseyler yapmaya cabaliyoruz ama sanirim sayimiz oldukca az daha cok insana ihtiyacimiz var bunun icin biseyler yapmak lazim ortaligi bu canilere birakmamak lazim baksaniza hepsi ellerini kollarini sallaya sallaya geziyorlar hic kimsenin bu cocuklari ali koymaya hakki yok bu nasil bir cesaret ben anlamis degilim cok uzuluyorum maddi durumlarida kotuye gidiyor tabi dogal olarak ben kendi adima birseyler yapmaya calisiyorum kendimi onlarin yerine koyarak bakiyorum hep olaya herkesten ricam lutfen bizi duyun buyuklerimizden birileri yardim etsin bu caresiz eli kolu bagli insanlara.......
elcino ben şuanda kurum sınavlarına hazırlanıyorum ve çok yoğun ders çalışmam lazım mesela 1 saat çalışıyorum 15 dk dinlenirken gelip forumu kontrol ediyorum hayatımı buna göre ayarladım gibi. çevremdeki, ya bu insan çoook iyidir, dediğim insanlar bile bunu engellemeye çalışıyorlar, kötü oldukları için mi hayır değil, hepsi şerefin kayboluşuna üzülüyo ama onu "İÇSELLEŞTİREMEDİLER" birine istediğin kadar anlat şerefcanı, saatlerce bahset, ağla karşısında istersen,üzülür, ama onun bizim gibi olmasını sağlayamazsın bence.Bence esasında, yani ben öyle yapıyorum, bu konuda içinde kıvılcım olanları, bulup çıkartmak lazım...Dünyada illaki böyle insanlar da var, çenelerine elini koyup başlarını yukarı kaldırman gereken insanlar.Dilerim Allah onlarla karşılaştırır bizi. Sakın karamsar olmayın, olmayalım arkadaşlar.
HERŞEY GÜZEL OLACAK OLACAK!
bırde su mail adresını deneyın lutfen savasay@posta.com.tr kullanılan mail son zamanlarda bu bu arada emın olun her kosede gozume takılan cocuga dıkkatle bakıyor ve cevremızdekı ınsanlara soruyoruz belkı bısey bılıyoelardır dıye ama burası adapazarı ve burda boyle bır olay vukku bulsa ınanın o ıgrenc mahlukları yanı kacıranlara sozum sanıye yasatmazlar burda ama sunu demek ısterım kı bence kacıranların yerını erken acıkladılar ve hep orada yogunlastılar o bolgenın dısında olan ınsanlar hep nasıl olsa batı marmara cıvarında dedıler eger bu vıcdansız haınler o cocugu kacırmaya tesebbus ettılerse kılıfı hazırlayıp ordan toz olmustur bence bolgenın acıklanması yanlıstı cunku duydukları anda yok olmayı planlamıslardır bu kadar ınsanın orda onları aradıgını bılerek sanıye dururlarmı bu onların yer degıstırmesıne sebep oldu ve hala herkez oraya yogunlastıgı ıcın gayet rahat temız uzlkemde pısce adammıscasına dolanıyorlar kımbılır...ama sundan emınler kı herkez onları orda ararken yasadıkları yerde ınsanların onları farketmeyecegıne emın cunku serap ezgunun programında herkez o bolgede aradı gozlerıyle ama ınsanlar bılsınkı belkı su anda ulkemın baska bır ucunda seref can veya ılaydayla aynı yerdeler fakat olay marmarayla ılıskılı dıye kımse dıkkat etmıyor....YANLIS OLAN BULUNDUGU BOLGENIN ACIKLANMASIYDI BENCE GAF USTUNE GAF YAPILDI
Sayımızın az olduğunu pek sanmıyorum elcino. Bizim buradaki asıl görevimiz kamu vicdanı oluşturmak yani aynı hisleri paylaşan insanları bir araya getirmek. Şerefcan için bıkmadan yılmadan mail atmak. Bir de umudumuzu yitirmemek. Bu çok önemli. Bir şeyin kavgasını veriyorsan umut her zaman kalbinin içinde olacak. Benim inancım ne biliyormusun. Hep beynimde, kalbimde yer alan bir şey var. Bir gün ya televizyon ekranlarında ya da gazetelerde dünyanın en güzel resmini göreceğime inanıyorum. Yani Şerefcan, TuncayBey ve Yıldız Hanım ve kızları hep birlikte gülümserken. Buna sende inan sende bu resmi düşle tamam mı?
şu gunsur o arkadaş daha forma girmedi dimi arkadaşlar?ne yaptı acaba merak ettim!!!!!!!!!!!!
Şeref Can yine uyku vaktin geldi, ben yine bal yanaklarından öpüyorum, güzel güzel rüyalar gör, bebekler uyurken bazen dudaklarının uçları yukarı kalkar, resmen gülümsemeye başlarlar, derler ki melekler güldürüyo onu, Allaha ve meleklerine emanet ol.
quote:
Orjinalden alıntı: emreyavuz
Sayımızın az olduğunu pek sanmıyorum elcino. Bizim buradaki asıl görevimiz kamu vicdanı oluşturmak yani aynı hisleri paylaşan insanları bir araya getirmek. Şerefcan için bıkmadan yılmadan mail atmak. Bir de umudumuzu yitirmemek. Bu çok önemli. Bir şeyin kavgasını veriyorsan umut her zaman kalbinin içinde olacak. Benim inancım ne biliyormusun. Hep beynimde, kalbimde yer alan bir şey var. Bir gün ya televizyon ekranlarında ya da gazetelerde dünyanın en güzel resmini göreceğime inanıyorum. Yani Şerefcan, TuncayBey ve Yıldız Hanım ve kızları hep birlikte gülümserken. Buna sende inan sende bu resmi düşle tamam mı?
Ok bende sana katiliyorum ama daha fazla kitlelere ulasirsak daha basarili oluruz sanki diye dusundum kendi capimizda birseyler yapiyoruz tamam ama bir elin nesi var iki elin sesi var olayi