Şimdi Ara

ÇOK ÇOK ACİL ŞEREF CAN ENGİN HAYATİ BİR MESELE LÜTFEN DUYARLI OLALIM (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.194
Cevap
0
Favori
230.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar her dakka bu çocuk aklımda.. dışarda ufak bir çocuk görsem dönüp bi kere bakıyorum bu omu diye ya yer yarıldıda yerşn dibinemi girdi bu çocuk...şuanlık meslegim geregi hastanelere gidip server kuruyoruz.. geçenlerde tekirdagnın çorlu ilçesine gittim ve çorlu devlet hastanesinde bi çocuk gördüm..can şerefe benzettim ve yanındaki büyüklerle iltibata geçtim...ama çocuk 4 yaşında çıktı ve ismide mertti nüfus kagıdına kadar baktım... arkadaşlar her kez biraz etrafına dikkatli baksın bu çcouk türkiyede çok büyük ihtimal ama nerde..... allah anasına ve babasına sabır versin...

• SABRET ŞEREFCİM EĞER YAŞIYORSAN SENİ ALLAHIN İZNİ İLE BULACAĞIZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayşe5

SABRET ŞEREFCİM EĞER YAŞIYORSAN SENİ ALLAHIN İZNİ İLE BULACAĞIZ

inşalllah:(:(:(:(:(:(
  • resimlere baktm ve acaip üzüldm.. ne dicem bilemiorm .!

• quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

quote:

Orjinalden alıntı: cloisterer

suç demedim ki sadece bunlar her an olan olaylar büyütecek ne var.

degerli arkadaşım ... çocuk kaçırılması normal bir olaymı sence ?Hergun binlerce oluyor diye yarında olsunmu ? bu kadar yorum yapacagına tüm çocugu kaçırılanlara , yürekleri yananlara sadece üzüntünüzü paylaşıyorum demek sana birşeylermi kaybettirir... Lütfen burada polemik başlatabilecek laflar soylemiyelim.. burası tartışma yeri degil dayanışma yeri... sizdende yardımlarınızı bekliyoruz...

tabiiki normal diil ama burdan da destek olunacağına inanmıyorum. yarın olmasını engellemenin birkaç yolu var. bu yol da forumdan geçmez diye düşünüyorum. üzüntü paylaşma kısmına gelince çok mu anormal bilmiyorum ama öyle bir üzüntü de duymuyorum. saygılı tavrın için teşekkür ediyorum ve bulunmasını diliyorum.

• geçmiş olsun . insan kimsenin başına vermesin .umarım en kısa zamanda bulunur. ben Türkiyede değilim ama msnden arkadaslarada iletirim . NAsıl insanlar var bu dünyada Allah Belal. her neyse . umarım sağ ve salim bulunur.
  • Umut tükenmedi ...

ben geldim arkadaşlar aklım burda kaldı ya nete giremeyince ama gititm yerel egötürüdm şerefimi gösterimd tüm akrabalara resminii

Çık gel bebeğim sensiz olmuyor yaa
  • Etkilenmeyen arkadaşlara soruyorum? Siz hiç bir çocuğu alıp doyasıya kokladınız mı? Annesini emişini izlediniz mi? Ona bir şey olacak diye arkanızı bile dönemediğiniz kimse var mı? Ya da uyuken ya nefesi durursa diye başını beklediğiniz ya da arada ağlama sesi duyup yatağına koştuğunuz kimse oldu mu ? Yoksa zaten anlamanız mümkün değil. Hastalanınca başını beklediğiniz o acı çektikçe göz yaşalarınızın kendiliğinden süzüldüğü kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Onu okula gönderice gizliden gidip seyrettiğiniz öğretmeni arayıp nasıl diye sordugunuz , dönüş saatinde servisi kapıda beklediğiniz kimse yoksa anlamanız mümkün değil. O yedikçe o yuttukça ohh dediğiniz kimse yoksa bizi anlamazsınız. Sizi karşılıksız seven gülesiniz diye gözünüze bakan kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Saatlerce o güzel yüzünü nefes alışını kalpa tışını uyuken ki güzlliğini izlediğiniz kimse yoksa ehh bu çok normal. Siz hiç bebek kokusu özelliklede canınızın kokusunu özlediniz mi? Ya da o ağladığında gögsünüz sızladı mı hiç? Evet emziren annelerin bebekleri ağladığında ya da acıktığında gögüsleri sızlar. Öyle bir sızıdır ki bir an önce kavuşamayı dilersiniz. İçiniz acır her geçen dakika. Kendini ifade edemeyen yavrunuz ağlayınca canınızdan can gitmediyse gayet normal anlayışsızlık. O ağlarken ne yapsam diye telaşlanmadıysanız , sabahalara kadar ateşi düşsün diye beklemediyseniz bişi anlamazsınız. Gece acile gidince ilgilenmedi diye doktora kızmadıysanız ilacı verir vermes yawf niye inmedi ateşi demediyseniz nerden bilceksiniz siz gerçek sevgiyi. İlk yürüşünü, ilk gülüşünü, ilk aguu deyişini ballandıra ballandıra herkese anlatmadıysanız nereden bileceksiniz. Ameliyattan çıkınca saatlerce ağlayan bebeğinizle sizde ağlamadıysanız doktorlara niye ağlıyor bu deyip yalvarmadıysanız bilemessiniz. Bütün gece allahım onu bana bağışla diye yalvarmadıysanız bilemezsiniz. Kimseye emanet etmeye kıyamadığınız bebeğinizin nerde olduğunu bilmeden 45 gün geçirmediyseniz anlamazsınız. Şimdi soruyroum sizlere bunları bu anne bu baba nasıl silsin hafızasından ? nasıl unutsunlar uykusuz geceleri yavrularını gülüş seslerini kulaklarından hiç gitmeyen baba sesini Yıldız deyişini nasıl unutsunlar. Doğduğu günü annenin kucagına geldiği ilk anı adını koydukları günü nasıl unutsunlar. Siz diyorsunuz ki bunca güzelliği silin atın artık unutun yavrunuzu. Unutun kokusunu diyorsunuz. Nasıl unutulacak peki bunuda söyleyin. Bİr ana nasıl unutsun yavrusunu.... Unutsun kapansın konu diyorsunuz anneye canını ver deyinde bunu demeyin. Şimdi eminim aman acıtasyon yapmış dersiniz ehh zaten bunları anlasanız bunuda demezdiniz.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamuk_Prenses -- 28 Mayıs 2006; 3:11:46 >

• Benm ailemde Çanakkale gezisine gittiler.. ama Zamanını tam oalrak hatırlamıyorum ya 5 inde yada 1 hafta sonra.. uyanır uyanmaz sorucam...

Bende katıLıyım bu şeye bi kaç forumada ben ekliyim linkleri...
  • Olaydan 1 hafta sonra gitmişLer Yardımcı olamadıgım için üzgünüm...

Elimden geldiği kadar üyesi oldugum diğer butun forumlara bu olayı dağıtıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Etkilenmeyen arkadaşlara soruyorum? Siz hiç bir çocuğu alıp doyasıya kokladınız mı? Annesini emişini izlediniz mi? Ona bir şey olacak diye arkanızı bile dönemediğiniz kimse var mı? Ya da uyuken ya nefesi durursa diye başını beklediğiniz ya da arada ağlama sesi duyup yatağına koştuğunuz kimse oldu mu ? Yoksa zaten anlamanız mümkün değil. Hastalanınca başını beklediğiniz o acı çektikçe göz yaşalarınızın kendiliğinden süzüldüğü kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Onu okula gönderice gizliden gidip seyrettiğiniz öğretmeni arayıp nasıl diye sordugunuz , dönüş saatinde servisi kapıda beklediğiniz kimse yoksa anlamanız mümkün değil. O yedikçe o yuttukça ohh dediğiniz kimse yoksa bizi anlamazsınız. Sizi karşılıksız seven gülesiniz diye gözünüze bakan kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Saatlerce o güzel yüzünü nefes alışını kalpa tışını uyuken ki güzlliğini izlediğiniz kimse yoksa ehh bu çok normal. Siz hiç bebek kokusu özelliklede canınızın kokusunu özlediniz mi? Ya da o ağladığında gögsünüz sızladı mı hiç? Evet emziren annelerin bebekleri ağladığında ya da acıktığında gögüsleri sızlar. Öyle bir sızıdır ki bir an önce kavuşamayı dilersiniz. İçiniz acır her geçen dakika. Kendini ifade edemeyen yavrunuz ağlayınca canınızdan can gitmediyse gayet normal anlayışsızlık. O ağlarken ne yapsam diye telaşlanmadıysanız , sabahalara kadar ateşi düşsün diye beklemediyseniz bişi anlamazsınız. Gece acile gidince ilgilenmedi diye doktora kızmadıysanız ilacı verir vermes yawf niye inmedi ateşi demediyseniz nerden bilceksiniz siz gerçek sevgiyi. İlk yürüşünü, ilk gülüşünü, ilk aguu deyişini ballandıra ballandıra herkese anlatmadıysanız nereden bileceksiniz. Ameliyattan çıkınca saatlerce ağlayan bebeğinizle sizde ağlamadıysanız doktorlara niye ağlıyor bu deyip yalvarmadıysanız bilemessiniz. Bütün gece allahım onu bana bağışla diye yalvarmadıysanız bilemezsiniz. Kimseye emanet etmeye kıyamadığınız bebeğinizin nerde olduğunu bilmeden 45 gün geçirmediyseniz anlamazsınız. Şimdi soruyroum sizlere bunları bu anne bu baba nasıl silsin hafızasından ? nasıl unutsunlar uykusuz geceleri yavrularını gülüş seslerini kulaklarından hiç gitmeyen baba sesini Yıldız deyişini nasıl unutsunlar. Doğduğu günü annenin kucagına geldiği ilk anı adını koydukları günü nasıl unutsunlar. Siz diyorsunuz ki bunca güzelliği silin atın artık unutun yavrunuzu. Unutun kokusunu diyorsunuz. Nasıl unutulacak peki bunuda söyleyin. Bİr ana nasıl unutsun yavrusunu.... Unutsun kapansın konu diyorsunuz anneye canını ver deyinde bunu demeyin. Şimdi eminim aman acıtasyon yapmış dersiniz ehh zaten bunları anlasanız bunuda demezdiniz.
    Saygılarımla

HELAL OLSUN ARKADAŞIM BİZİ ANLAMAK İSTEMEYENLERE ÇOK GÜZEL BİR CEVAP HAZIRLAMIŞSIN.

NE ANLATIRSAN ANLAT ANLATABİLDİĞİN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR. NE YAZIK Kİ!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: fiesta59

ya arkadaşlar her dakka bu çocuk aklımda.. dışarda ufak bir çocuk görsem dönüp bi kere bakıyorum bu omu diye ya yer yarıldıda yerşn dibinemi girdi bu çocuk...şuanlık meslegim geregi hastanelere gidip server kuruyoruz.. geçenlerde tekirdagnın çorlu ilçesine gittim ve çorlu devlet hastanesinde bi çocuk gördüm..can şerefe benzettim ve yanındaki büyüklerle iltibata geçtim...ama çocuk 4 yaşında çıktı ve ismide mertti nüfus kagıdına kadar baktım... arkadaşlar her kez biraz etrafına dikkatli baksın bu çcouk türkiyede çok büyük ihtimal ama nerde..... allah anasına ve babasına sabır versin...

GAYRETİNİ ÇOK TAKDİR ETTİM KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ DUYARLI VA AZİMLİ OLSA...

• Malesef yukarıdaki yazımıda kimse anlayamıycak .. çünkü hiç bir gece uyanıpta üst örmemiş kişiler onlar. Gizlidende bir öpücük kondurmamış kişiler. Napalım bizi anlayanlarla devame deceğiz yola.
  • Biz pes etmedik arkadaşlar ve pes etmeyede niyetimiz yok. Bir gün bir şeyin farklı olacağına ve düzeleceğine inanıyoruz bu yolda burada Şeref Can için bir insanlık görevini yerine getiriyoruz.. PES ETMEK YOK..

• quote:

Orjinalden alıntı: cloisterer

Benimde fikrime saygılı olun. Neden bu kadar büyüdü bu mesele anlamadım. Dünyada her gün yüzlerce çocuk ölüyor veya başka şeyler oluyor. Ben neden hiç etkilenmiyorum çocuk kaçırıldı veya kayıp diye

• niye 4 gündür kimse bişey yazmıyo

değişen bişeyler warmı acaba
  • sanmıyorum değişen bir şey olsaydı duyardık kesin. ama olumsuz da bir şey yok. aynı şekilde yanı..

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses

Etkilenmeyen arkadaşlara soruyorum? Siz hiç bir çocuğu alıp doyasıya kokladınız mı? Annesini emişini izlediniz mi? Ona bir şey olacak diye arkanızı bile dönemediğiniz kimse var mı? Ya da uyuken ya nefesi durursa diye başını beklediğiniz ya da arada ağlama sesi duyup yatağına koştuğunuz kimse oldu mu ? Yoksa zaten anlamanız mümkün değil. Hastalanınca başını beklediğiniz o acı çektikçe göz yaşalarınızın kendiliğinden süzüldüğü kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Onu okula gönderice gizliden gidip seyrettiğiniz öğretmeni arayıp nasıl diye sordugunuz , dönüş saatinde servisi kapıda beklediğiniz kimse yoksa anlamanız mümkün değil. O yedikçe o yuttukça ohh dediğiniz kimse yoksa bizi anlamazsınız. Sizi karşılıksız seven gülesiniz diye gözünüze bakan kimseniz olmadıysa anlamazsınız. Saatlerce o güzel yüzünü nefes alışını kalpa tışını uyuken ki güzlliğini izlediğiniz kimse yoksa ehh bu çok normal. Siz hiç bebek kokusu özelliklede canınızın kokusunu özlediniz mi? Ya da o ağladığında gögsünüz sızladı mı hiç? Evet emziren annelerin bebekleri ağladığında ya da acıktığında gögüsleri sızlar. Öyle bir sızıdır ki bir an önce kavuşamayı dilersiniz. İçiniz acır her geçen dakika. Kendini ifade edemeyen yavrunuz ağlayınca canınızdan can gitmediyse gayet normal anlayışsızlık. O ağlarken ne yapsam diye telaşlanmadıysanız , sabahalara kadar ateşi düşsün diye beklemediyseniz bişi anlamazsınız. Gece acile gidince ilgilenmedi diye doktora kızmadıysanız ilacı verir vermes yawf niye inmedi ateşi demediyseniz nerden bilceksiniz siz gerçek sevgiyi. İlk yürüşünü, ilk gülüşünü, ilk aguu deyişini ballandıra ballandıra herkese anlatmadıysanız nereden bileceksiniz. Ameliyattan çıkınca saatlerce ağlayan bebeğinizle sizde ağlamadıysanız doktorlara niye ağlıyor bu deyip yalvarmadıysanız bilemessiniz. Bütün gece allahım onu bana bağışla diye yalvarmadıysanız bilemezsiniz. Kimseye emanet etmeye kıyamadığınız bebeğinizin nerde olduğunu bilmeden 45 gün geçirmediyseniz anlamazsınız. Şimdi soruyroum sizlere bunları bu anne bu baba nasıl silsin hafızasından ? nasıl unutsunlar uykusuz geceleri yavrularını gülüş seslerini kulaklarından hiç gitmeyen baba sesini Yıldız deyişini nasıl unutsunlar. Doğduğu günü annenin kucagına geldiği ilk anı adını koydukları günü nasıl unutsunlar. Siz diyorsunuz ki bunca güzelliği silin atın artık unutun yavrunuzu. Unutun kokusunu diyorsunuz. Nasıl unutulacak peki bunuda söyleyin. Bİr ana nasıl unutsun yavrusunu.... Unutsun kapansın konu diyorsunuz anneye canını ver deyinde bunu demeyin. Şimdi eminim aman acıtasyon yapmış dersiniz ehh zaten bunları anlasanız bunuda demezdiniz.
    Saygılarımla

BİR ANNENİN DUYGULARI BU KADAR GÜZEL İFADE EDİLEMEZDİ....

• BUGÜNDE HABERSİZ GEÇTİ İNŞALLAH YARIN.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.