Şimdi Ara

çok çekirdek isteyen oyunları yazarsanız bir zahmet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işlemciyi değiştirecem hangi oyunları almalıyım bilmiyorum
    çok çekirdek isteyen dx 11 istemeyen oyunları yazarsanız çok sevinirim
    şimdi diyeceksiniz

Hiçbir şey anlamadım

Çok çekirdek isteyen diyorsun işlemciden bahsediyorsun

Öte yandan DX11 özelliği bulunmayan oyunları istiyorsun

Garip...

diye benim ekran kartı geforce 210 işlemcide fx6300 vede 8 gb ram yani bana bu sistemde 30 fpsnin üzerinde oynatacağım 720 pde kasmadan oynatacağım oyun lazım
    yani çok çekirdek yiyen oyun lazım yardım ederseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -VİTO carliyone- -- 31 Ocak 2014; 20:31:17 >

• Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.E.S.A.R.S

Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın..

aanlat anlayayım hocam
  • geforce 210
  • Pes - Fifa(?) candy crush , super mario , counter strike , knight online ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardafbfcb

geforce 210

ne gülüyon la çok mu komik 5 senelik bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Pes - Fifa(?) candy crush , super mario , counter strike , knight online ...

hocam fps oyunlarıda olur mu bf 3 gibi ve ya tps oyunları gta 4 gibi felan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -VİTO carliyone- kullanıcısına yanıt
    Malesef olmaz çok çekirdek isteyen oyunları istiyorsun çünkü yükü işlemciye vermek istiyorsun ama kart belli malesef olmaz. Bir HD 7770 alabilirsen en azından 720p'de iyi bir şekilde oynarsın yüksek ayarlarda belki ultra'da +30fps.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Malesef olmaz çok çekirdek isteyen oyunları istiyorsun çünkü yükü işlemciye vermek istiyorsun ama kart belli malesef olmaz. Bir HD 7770 alabilirsen en azından 720p'de iyi bir şekilde oynarsın yüksek ayarlarda belki ultra'da +30fps.

hocam 2 fps bile artmaz mı ben gtx760 alcam onu alana kadar eski oyunları oynamak istiyorum
  • fable the lost chapters'a bak bakalım belki hoşuna gider...
    Çözünürlülük düştükçe yük işlemciye biner yani zaten her oyun işlemciye yüklenecektir. En iyisi deneyip görmen. Bildiğim kadarıyla Crysis 3 8 çekirdeğe, Bf4 ise 6 çekirdeğe destek veriyor. Ekran kartına OC yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çözünürlülük düştükçe yük işlemciye biner yani zaten her oyun işlemciye yüklenecektir. En iyisi deneyip görmen. Bildiğim kadarıyla Crysis 3 8 çekirdeğe, Bf4 ise 6 çekirdeğe destek veriyor. Ekran kartına OC yapabilirsin.

benim monitörün çözünürlüğü 1360x768 yani olur deme
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VİTO carliyone-

quote:

hocam 2 fps bile artmaz mı ben gtx760 alcam onu alana kadar eski oyunları oynamak istiyorum

Optimizasyonu iyi olan oyunlara bak onun yerine. Bioshock 1-2-Infinite, Tomb Raider vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

quote:

Optimizasyonu iyi olan oyunlara bak onun yerine. Bioshock 1-2-Infinite, Tomb Raider vs.

yani artış olur değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

quote:

yani artış olur değil mi

Ya kusura bakma, ben nedense Gtx 260 sandım kartı Telefondan hızlıca geçeyim derken Hocam bu durumda optimizasyonu iyi olsa bile 800x600'de oynasan ancak 30fps civarı alabilirsin söylediklerimde bile. Eski COD oyunlarına bak en iyisi.

• Mario Hd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hayal ettiğin oyunların çoğu olmaz. Grafik kalitesi amaçlamayan oyunları anca oynarsın. Gerçekten hevesin varsa değiştir o ekran kartını.

*Live for speed , league of legends oynarsın zorla şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 1 Şubat 2014; 13:43:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Hayal ettiğin oyunların çoğu olmaz. Grafik kalitesi amaçlamayan oyunları anca oynarsın. Gerçekten hevesin varsa değiştir o ekran kartını.

*Live for speed , league of legends oynarsın zorla şuan.

o zaman gta 4 de 1 fps bile artış olmaz yani
    O ekran kartını değiştirmeden 20 fpsnin üzerini göremezsin.
  • quote:

O ekran kartını değiştirmeden 20 fpsnin üzerini göremezsin.

ama 5 fps artış gösterirmi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.