Şimdi Ara

Çok Az Kullanılmış, Hatasız Playstation 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Çok Az Kullanılmış, Hatasız Playstation 2
    Arkadaşlar 6 senedir sahibi olduğum Playstation 2'mi hem Playstation 3 sahibi olduğumdan hem de zaten bugüne kadar pek kullanmadığımdan satıyorum. Tüm samimiyetimle söylemek isterim ki cihazım 6 yıllık olsa da toplasanız 1 yıl kadar bir süre dolu dolu kullanılmış bir ürün kadar temiz ve sorunsuz bir cihazdır. Her şeyden önce evimden dışarıya asla çıkmamıştır. Aldığım zaman en kaliteli Chiplerden taktırmıştım cihazıma ve bu sayede ne CD seçer ne de açmamazlık eder. Donma falan gibi problemleri hiç yoktur. Zaten şuna eminim ki alacak olan kişi cihazı gördüğü zaman bu ürünün 6 yıllık olduğuna asla inanmayacaktır. Çünkü üzerinde tek bir çiziği bile olmayan, sıfırından farksız bir ürün. Her tür DVD filmi de oynatabilirsiniz. Yanında iki adet orjinal Sony Playstation 2 Dual Shock ve bir Adet Memory Stick veriyorum. Ayrıca bir adet de PES 2009 oyun CD'si. Diyebilirsiniz ki niye eski bir oyun ve sadece bir tane? Çünkü başta da dediğim gibi cihazı neredeyse hiç kullanmıyorum da ondan. Ürün teslimatı orjinal Playstation 2 kutusuyla, kutunun içindeki kendi poşetleriyle birlikte yapılacaktır. İzmir içi alıcısı tercih sebebidir.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cihaz 30000 serisi mi 50000 serisi mi??
  • Serilerini pek anlamıyorum ancak arkasında 50004 yazıyor. Sanırım dediğiniz 5000 serisinden oluyor.

• Ürünün fiyatını 150 TL'ye düşürüyorum. Pazarlık yapılmayacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.