Arkadaşlar yaklaşık 2 yıl önce bir sokak köpeğine yemek verdim ve o gün bu gündür her gün elimden geldiğindce veriyorum çok uysal bir köpek çıktı kendini sevdiriyor oynuyor yemek verilmesini bekliyor. Her gün 5 gibi kapının önüne gelip oturuyor apartman kapısında yemek verilmesini bekliyor biri gelirse çekiliyor sonra geri oturuyor yani kimseye zararı yok ayrıca bölgede çok köpek var tek başına 3-4 köpeği bil kovuyor bende veteriner fakültesinde öğrenciyim zaten hayvanları severdim artık köpek benim parçam oldu fakat şöyle bir sorun var bizim apartmanda akıl sağlığının iyi olmadığını düşündüğüm bir yönetici var ve sürekli sorun çıkartıyor kovuyor köpeğe vurmaya çalışıyor apartmanda kimse rahatsız olmadığı halde ir o rahatsız...
Ve geçen gün benimle tartışmaya girip köpeği zehirlemekle tehdit etti şimdi benim sorum şu eğitimsiz bir köpeğe bir şey nasıl öğretilir yani yemeğini yeyip gitmesini istiyorum bu sorunu halletmeliyim çünkü eğer köpeği zehirlerse kendimi tutamamaktan korkuyorum çünkü o benim için köpek değil 2.5 senedir kardeşim gibi oldu...
Lütfen yardım edin ben bu hayvana bunu nasıl öğreteceğim bildiğim tüm yöntemeleri denedim olmadı...
yıkayıp temizleyip evine alamaz mısın ? 2.5 sene az değil.
ya da ben senin yerinde olsam yöneticiyi uysal(!) bir dille uyarırdım. eğer köpek apartman sahiplerini rahatsız etmiyorsa tabi
quote:
Orijinalden alıntı: tylnzgr
yıkayıp temizleyip evine alamaz mısın ? 2.5 sene az değil.
ya da ben senin yerinde olsam yöneticiyi uysal(!) bir dille uyarırdım. eğer köpek apartman sahiplerini rahatsız etmiyorsa tabi
Hocam apartmanda oturuyorum ev müsait olsa benim de en çok istediğim şey, hocam yöneticinin deli olması sorun teşkil ediyor yani bir köpeği zehirlemeyi düşünmek, ki ona hiçbir şey yapmıyor, insanın akıl sağlığının yerinde olmadığını göstergesi bence yan, ben elimden geleni yapıyorum ama bakacağız artık...
bence olacağın farkındayken bir şey yapmazsan ömür boyu vicdan azabı çekersin. böyle manyaklara medeni değil de anlayacağı dilden konuşmak lazım. git döv demiyorum ama anlayacağı dilden cevap ver. tehdit edecek rahatlığı bulamasın yani, o apartmanın yöneticisi diye marabası değil. onu anlaması lazım