Şimdi Ara

ÇOK ACIL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acayip ucuz bir xbox buldum sadece sarj kablosu var 50euroya. Kaç gb oldugunu fln bilmiyorum adama msj attim sordum cvp gelene kadar buraya yaziyim dedim bu beyaz elite olmayan xboxlarla internetten oyun oynanilabiliyor dimi? xbox elite ile arasindaki fark nedir ? almalimiyim almamaliyim karar veremedim.

Harddisk kapasitesi

Elite:120 GB
    Arcade:512 MB

Ayrıca Jasper board denilen anakart tipine sahip mi değil mi onu da sor.Jasper ise alabilirsin.Ayrıca tüm Xbox'larda internetten oyun oynanılabiliyor(Ban yemediyse tabi).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 20 Nisan 2012; 20:51:06 >
  • şimdi adam 2. el ne oldugu belirsiz makinayi sadece adaptorle beraber 50 euroya satiyor arcade modeli ben kol alicam hdmi kablo alicam bana 40 euro ya fln patlicak 2 si.bugun merkezde gordum gameshop da 0 elite modeli 90 euroya satiyor biraz mantiksizlikmi acaba bunu almak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 20 Nisan 2012; 21:03:09 >
  • Aldigim makine eski versiyon bi arcade hdmi girişi yok bana satan adam dediki update edersem jtag yapamazsin dedi o yuzden update ettirtmedim bu nekadar dogru adami pek gozum tutmadi ama makina suanlik calisiyor.
  • arkadaşlar merhaba ben yeni xbox 360 slim aldım fifayıda orjinal aldım kadıköyden kahraman elektronikten reedm code giriyorum tamam diyor herşeye ama online oyun nasıl oynucam bilmiyorum listemde kimse yok mesela play station'da listenizde kimsenin olması gerekmiyor istediğiniz gibi online girip oynuyorsunuz tanımadığınız biriyle ben bunu nasıl oynayabilirm birisi tarif ederse çok sevinirim hatta imkanı varsa resimli anlatırsa çok ama çok sevinirim
  • head to head giriyorum ama şu hatayı veriyor nedir bu your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature ne anlama geliyor bu neden giremiyorum online oyuna
    acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    Çok acil yardım !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

makinem mlsf jasper degil.. cok kotu oldu boyle olmasi.

Yerinde olsam almazdım.Çok büyük ihtimal elinde kalır çünkü.

Orijinalden alıntı: Razura

quote:

Orijinalden alıntı: zodd

makinem mlsf jasper degil.. cok kotu oldu boyle olmasi.

Yerinde olsam almazdım.Çok büyük ihtimal elinde kalır çünkü.

neyse artik almis bulundum mslf. dun baya bi araştirma yaptim xenon muş benimki en eski olan muhtemelen 3k fln verenlerdendir ancak onun disinda ne gibi kotulugu var sistem olarak aynimi veya degilmi bi bilgi verebilirmisiniz ben bf3 oynamak istiyorum oynayabilirim dimi?
    PSN : nnjaRage | LIVE : ryujiAkira
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inaider1907

head to head giriyorum ama şu hatayı veriyor nedir bu your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature ne anlama geliyor bu neden giremiyorum online oyuna

Gold uyelik yok herhalde

Xbox Live: GreenWhite1963
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba
    çıkan tüm xboxlar boardlar girişler dvd romlar hariç performans olarak aynıdır. merak etme.

ozaman gidip bi kol bide bf3 alayim zaten 1 aylık uyelik bedavaymış 3k verene kadar oynarim olur dimi ozaman?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 21 Nisan 2012; 13:42:50 >

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

quote:

Orijinalden alıntı: inaider1907

head to head giriyorum ama şu hatayı veriyor nedir bu your gamer profile does not have the correct permissions to access this feature ne anlama geliyor bu neden giremiyorum online oyuna

Gold uyelik yok herhalde

yok var 1 aylık gold üyeliğim var bedava
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.